Escort

Max hardcore cherry erotische massagesalon rotterdam

Zaterdag 10st, Oktober 2018 12:40:45 Pm
[BANCHOR] lesbische verpakking
Stuur een gratis bericht
naar aminavirani
Offline
aminavirani
  • 32 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Apeldoorn, Netherlands
  • Javaans(Bekwaamheid), Oekraïens(Gemiddeld)
  • Natuurkundige, Bionic, Filoloog
  • ID: 6958473356
  • Vrienden: leejoreen88
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 175 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Sue
Profiel bekijken: / 1595
Nummer: / +312487-844-41

Beschrijving:

Wat je moet weten over het stadje Kortrijk is dit: er is een fijn winkelstraatje, zaterdagavonden staan in het teken van flessen Grey Goose bestellen in een danscafé, en als er ergens een pleintje wordt vernieuwd is dat het grootste nieuws van de maand. Eigenaar Dimitri Christiaens 36 organiseert er al sinds gabbermeetings. Wat begon met tien vrienden die samen een pintje dronken, groeide uit tot een bijeenkomst waar mensen vanuit heel Europa op afkomen, om te laten zien dat ze nog lang niet van plan zijn om de handdoek in de ring te gooien als het op gabberen aankomt.

Als ik ze tegenkwam had ik op mijn bovenlip prompt een snor van angstzweet. Later maakte die schrik plaats voor fascinatie: wat maakt dat kleine, gekke winkeltje zo bijzonder dat aanhangers van het hardste en grootste rave-fenomeen binnen de dance-industrie uren reizen om hierheen te komen?

Gabbermoeders met kinderwagens vallen oude feestvrienden in de armen, jongens in A. Het grootste groepje gezelligheid bestaat uit een gezin: gabbermoeder Antilla met haar zeven zonen.

Haar haren zijn blauw geverfd en een paar jaar geleden was ze nog dusdanig hard aan het hakken dat ze door haar achillespees ging. Ze wrijft over de bol van haar oudste, die 17 is. Bij haar andere kinderen zijn de haren strak naar achter gekamd met een flinke klodder gel. Een filmpje op haar telefoon laat zien hoe haar jongste zoon — een peuter — zijn kleine vuistje balt en op muziek in de lucht pompt.

Met haar vrienden praat ze over de laatste Masters of Hardcore, waar ze niet heen kon omdat ze thuisbleef voor de kinderen. Sommigen gaan altijd met een groepje, anderen gaan alleen de deur uit. Dat is het mooie aan het hardcoremilieu: als gabber kom je nooit alleen. Je bent één familie — voor het leven.

Af en toe worden gesprekken onderbroken omdat de dj een klassieker draait. Of omdat iedereens lievelingsmens langskomt: rolstoelstoelgabbertje. De bijnaam die enkele Nederlanders ooit aan Bjorn gegeven hebben, staat in potsierlijke letters op de wielen van zijn rolstoel geschreven. Mensen die plots terug zijn van nooit helemaal weggeweest.

Hij gaat al twintig jaar lang naar alle grote feesten, van Duitsland tot Nederland, en wordt overal als een gabberkoning met stoel en al de lucht in gehesen.

Iedereen kent en respecteert hem, ook artiesten. Dat maakt van hem de gast die met de vrouwen van Rotterdam Terror Corps op het podium mag. Hij was negentien toen een mysterieus virus hem in de stoel dwong. Ik bleef erbij horen. Samen met rolstoelgabbertje is shopeigenaar Dimitri een van de eerste gabbers van België.

Toen hij 13 was leerde hij op een camping in Zeeland van Nederlanders wie Rob G was en hoe je erop moest bewegen. Hij werd verliefd, begon alle mogelijk denkbare feesten af te struinen en opende toen hij 18 werd dit winkeltje.

Toen nog twee rekjes met een paar petjes, schoenen en trainingspakken, nu een schaamteloze viering van de gabbercultuur. We krijgen bezoekers uit Zwitserland, Chili en Japan en leveren tot in Australië. Deze winkel is een paradijs voor een liefhebber. Dat komt deels door het gigantische aanbod merken en artikelen, deels omdat Dimitri als een van de eersten met grote merken begon samen te werken om in plaats van enkel unisex ook collecties voor vrouwen te maken. Maar de shop heeft vooral een cultstatus bereikt door wat er aan de muren en het plafond hangt: zijn persoonlijke verzameling flyers en posters van legendarische gabberfeesten uit de jaren negentig.

Van alle feesten waar hij heen is gegaan sinds hij 13 was. Een flyer van Thunderdome in Leeuwarden in bijvoorbeeld, of Mysteryland in Utrecht in datzelfde jaar. En ook van feesten in legendarische clubs die de gabbermuziek en -cultuur in België op de kaart hebben gezet. Een flyer van een feest in La Bush in Doornik, in De oude garde heeft het gevoel weer in hun puberkamer te staan en de nieuwe generatie gabbers is enorm gefascineerd.

Ze willen alles horen over de feesten van vroeger en de clubs waar we elk weekend opeengepakt in een autootje of partybus naartoe reden. Twintigduizend hoofden gingen als een dansend tapijt op en neer.

Om de zoveel tijd ging het dak open om te verluchten zodat we konden blijven ademen. Zodat we konden blijven rechtdoor gaan.

Gewoon feesten en je op niets anders focussen. Dat deze shop een van de laatste fysieke hardcorewinkels in de Benelux is, komt doordat veel winkels zijn overgeschakeld naar online verkoop.

Daar valt meer winst uit te halen. We zorgen voor een collectie Nike Air Max Classic BW, de gouden gabberschoen, die zo indrukwekkend is dat mensen er een foto van willen komen nemen. En we blijven bijeenkomsten organiseren. Een winkel als deze is een belangrijk onderdeel van de gabbercultuur.

Mensen komen thuis. Er heerst samenhorigheid. En ik zal er alles aan doen zodat dit blijft bestaan. Meer VICE in je leven? Volg ons dan razendsnel op Instagram en abonneer je op onze newsletter. Rolstoelgabbertje Bjorn met Dimitri, de eigenaar van de shop en een meid in een puik trainingspakkie die de muziek erg serieus neemt. Dimitri toen hij als jonge knaap na een feest op de bus naar huis in slaap viel vs.

Dimitri nu.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl