Escort

Relatie gebaseerd op seks dikke geile kutten

Dinsdag 15st, Mei 2017 5:43:27 Pm
[BANCHOR] iamgefap
Stuur een gratis bericht
naar Zyxooz
Offline
Zyxooz
  • 37 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Epen, Netherlands
  • Engels(Bekwaamheid), Marathi(Geavanceerd)
  • Middel, Stuntman, Kinderarts
  • ID: 3991534982
  • Vrienden: Braden.fischer, RebelX87, tabrizi_kambiz
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 155 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Rachel
Profiel bekijken: / 3439
Nummer: / +312614-662-44

Beschrijving:

Wat is een goede relatie? Mannen hebben daar een eigen kijk op en wij waren heel benieuwd naar wat mannen zien als een echt goede relatie. Daarom vroegen we ons mannenpanel wat volgens hen het verschil is tussen een gewone relatie en een goede relatie.

Watch and learn! Ieder persoon heeft zijn minpunten. Het accepteren van deze punten en niet elke keer je ergeren aan deze punten maken onder andere het verschil tussen een goede en slechte relatie. Een ander belangrijk aspect is acceptatie van jezelf. Wanneer jij niet tevreden met jezelf bent is het moeilijker om de liefde van een ander te voelen en terug te geven.

Als laatste natuurlijk overheerlijke seks waarbij je je allebei volledig kan laten gaan. Daarnaast is vrijheid erg belangrijk. Zorg dat je niet altijd alles samen doet. Je moet allebei je eigen ding kunnen doen zonder dat de ander dat vervelend vindt. Als laatste is humor erg belangrijk. Je moet echt keihard kunnen lachen om elkaars domme grapjes. Niet zozeer de hoeveelheid maar meer de kwaliteit. Als de sex niet goed is dan zal het nooit een goede relatie worden wat mij betreft.

Bij een goede relatie ben je samen een duo, een team, partners in crime of hoe je het noemen wilt. Je vult elkaar aan, geeft om elkaar precies zoals je bent zonder de ander te willen veranderen. Het belangrijkste is het gevoel dat je echt om elkaar geeft en steeds opnieuw dat verliefde gevoel hebt als je aan de ander denkt of ziet. Die emotionele verbinding is de basis wat een relatie een hele goede relatie maakt. Daarnaast is een goede match in bed ook enorm belangrijk. Heb je die niet, gaat dat vroeg of laat toch knagen en komen er scheurtjes in je relatie.

Heel veel plezier maken en samen praten is ook erg belangrijk. Niet alleen over luchtige dingen, maar ook over de zwaardere zaken van het leven. Als je gevoelens gaat opkroppen of ruzies niet uitpraat gaat het alleen maar slechter. Het kunnen uitpraten en altijd alles tegen elkaar kunnen zeggen maakt dat ik mijn vriendin en onze relatie extra waardeer. Lees ook:. Type zoekwoorden. Meest gelezen artikelen.

Daghoroscoop: vrijdag 8 mei Wow: Cole Sprouse heeft ineens een flinke snor. Dit zijn de mooiste haarkleuren voor het najaar. Dit zijn de allerleukste Moederdag cadeaus ever. Dit is waarom je Netflix serie Dare Me moet zien. Advertentie - Lees hieronder verder.

Dan heb je een goede relatie Lieve dingen die in iedere goede relatie gebeuren Dit soort films zijn het beste voor je relatie.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl