Escort

Seks tijdens stopweek vrouw voor trio gezocht

Zondag 8st, Juli 2017 1:24:46 Am
[BANCHOR] imgur blonde
Stuur een gratis bericht
naar HellDishes
Online
HellDishes
  • 38 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Gennep, Netherlands
  • Javaans(Vloeiend), Vietnamees(Bekwaamheid)
  • Trainer, Tester
  • ID: 2545667472
  • Vrienden: IcheesecakeI, edindenver
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 173 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Terri
Profiel bekijken: / 1844
Nummer: / +312451-667-54

Beschrijving:

In sommige situaties mag je geen gecombineerde hormonale anticonceptiemethode, zoals NuvaRing, gebruiken. Als één van de onderstaande situaties op jou van toepassing is, moet je dit aan je arts vertellen. Jouw arts raadt je dan misschien een andere niet-hormonale methode van anticonceptie aan.

Mocht een van de genoemde situaties ontstaan terwijl je NuvaRing gebruikt, verwijder NuvaRing dan onmiddellijk en neem contact op met je arts.

Gebruik in de tussentijd een ander, niet-hormonaal anticonceptiemiddel. Alle hormonale anticonceptiemiddelen zijn betrouwbaar. Zowel onderzoek als praktijkervaring leert dat NuvaRing een betrouwbare anticonceptiemethode is. NuvaRing  beschermt je op dezelfde manier tegen zwangerschap als de pil dat doet. In NuvaRing zitten twee hormonen: progestageen en oestrogeen.

Je plaatst de ring in de vagina. NuvaRing draag je 3 weken, tijdens deze 3 weken geeft de ring continu een lage hoeveelheid van deze hormonen af aan je lichaam.

Deze dosering is voldoende om een eisprong te remmen. Na de 3 weken haal je NuvaRing uit de vagina en start je een stopweek van maximaal 7 dagen waarin je je menstruatie krijgt. Je draagt NuvaRing in je vagina, zoals bijvoorbeeld een tampon, en het inbrengen en verwijderen ervan gaat vergelijkbaar.

Kies voor het inbrengen of verwijderen een houding die je prettig vindt, bijvoorbeeld staand met één voet op het toilet of een stoel, of hurkend of liggend. Welke houding je ook kiest, de manier van inbrengen is altijd hetzelfde. Voor het verwijderen haak je je vinger onder de anticonceptiering en trek je deze voorzichtig naar buiten.

Je kunt de anticonceptiering ook tussen de toppen van je wijsvinger en je middelvinger klemmen. Eén NuvaRing beschermt je een maand lang tegen zwangerschap. Nadat je NuvaRing hebt ingebracht, blijft deze 3 weken onafgebroken op zijn plaats en hoef je in feite niet meer aan je anticonceptie te denken. Na die 3 weken verwijder je NuvaRing en gooi je de ring weg. Er volgt nu een ringvrije periode van maximaal 7 dagen, waarin je geen ring gebruikt en waarin je menstruatie optreedt. Ook in deze week ben je nog gewoon beschermd tegen zwangerschap.

Aan het eind van de ringvrije week breng je een nieuwe NuvaRing in die je opnieuw 3 weken draagt. Op welk moment je precies met NuvaRing  kunt beginnen, hangt af van je persoonlijke situatie:. Situatie 1 :  Je hebt minimaal een maand geen andere vorm van hormonale anticonceptie gebruikt Starten met NuvaRing kan op de eerste dag van de menstruatie, dan ben je meteen beschermd tegen zwangerschap. Als je tussen de 2e en de 5e dag van de menstruatie begint met NuvaRing dan moet je 7 dagen aanvullend een barrièremiddel bijvoorbeeld een condoom gebruiken.

Op een ander moment beginnen met NuvaRing wordt afgeraden. Situatie 2 :   Je wilt overstappen van een combinatiepil   of anticonceptiepleister Keuze 1 : Je kan NuvaRing inbrengen tijdens de stopweek of uiterlijk op de dag dat je normaal met een nieuwe pilstrip of pleister zou beginnen. NuvaRing biedt dan onmiddellijk bescherming tegen zwangerschap en je hoeft geen aanvullende maatregelen te nemen.

Keuze 2 : Wanneer je de pil of pleister volledig volgens de voorschriften hebt gebruikt en je bent er zeker van dat je niet zwanger bent, kan je op elk gewenst moment stoppen met het nemen van de pil en meteen overschakelen op het gebruik van NuvaRing je brengt NuvaRing binnen 24 uur na het slikken van de laatste pil in. Ook dan ben je meteen goed beschermd tegen zwangerschap. Je bent niet meteen beschermd tegen zwangerschap.

Gebruik daarom de eerste 7 dagen dat je NuvaRing draagt aanvullende anticonceptie, zoals een condoom. Situatie 4 :  Je wilt overstappen van de prikpil , het anticonceptiestaafje   of een hormoonspiraaltje Begin met NuvaRing wanneer je anders je volgende injectie zou krijgen of op de dag waarop het hormoonhoudend spiraaltje of anticonceptiestaafje wordt verwijderd.

Situatie 5:   Na de bevalling Het gebruik wordt in het algemeen niet aangeraden zolang je borstvoeding geeft. Geef je geen borstvoeding, dan wordt aangeraden om te starten tussen de 21e en 28e dag na de bevalling. Wanneer je later start wordt geadviseerd om de eerste 7 dagen een condoom te gebruiken. Wanneer je al gemeenschap hebt gehad, moet een zwangerschap worden uitgesloten voordat je kunt starten met je anticonceptie of je moet wachten op de eerste menstruatie.

Situatie 6:   Na een spontane abortus of miskraam Volg het advies van je arts. Klik op deze link en volg de instructies:  anticonceptie vergeten. Als je vaker je maandelijkse anticonceptiering vergeet, bedenk dan dat er ook anticonceptiemethodes voor meerdere jaren beschikbaar zijn. Ja, NuvaRing blijft je gewoon beschermen.

Wanneer je een anticonceptiepil gebruikt en je hebt overgegeven of je hebt diarree, kan dit inderdaad invloed hebben op de werking van je pil. Dit geldt echter niet voor NuvaRing, de betrouwbaarheid van de maandelijkse anticonceptiering blijft behouden. Ja, dat kan. Wil je je menstruatie verschuiven, dan kun je de stopweek verkorten. Je begint dan dus eerder met een nieuwe ring. Let op dat je de stopweek nooit langer dan 7 dagen maakt, je bent dan niet meer beschermd tegen zwangerschap.

Net als met de pil heb je met  NuvaRing  een stopweek. Je kunt een menstruatie overslaan door onmiddellijk na het verwijderen van een oude ring een nieuwe in te brengen. Je hebt dan dus geen ringvrije week van 7 dagen.

De tweede ring kun je gedurende de volgende 3 weken gebruiken. Daarna verwijder je de ring en heb je alsnog een ringvrije week. De volgende ring breng je volgens schema een week later in. Je kunt met  NuvaRing   stoppen wanneer je maar wilt. Als je niet zwanger wilt raken, vraag dan aan je arts om advies over andere betrouwbare methoden van anticonceptie. Je kunt je alvast voorbereiden op het gesprek met je arts door de informatie op deze website te lezen.

Als je stopt omdat je zwanger wilt worden, wordt in het algemeen aangeraden om te wachten totdat je een natuurlijke menstruatie hebt gehad voordat je probeert in verwachting te raken. Je kunt dan gemakkelijker uitrekenen wanneer de bevalling zal plaatsvinden. Als je stopt met NuvaRing omdat je zwanger wilt worden, wordt in het algemeen aangeraden om te wachten totdat je een natuurlijke menstruatie hebt gehad voordat je probeert in verwachting te raken. Zoals alle geneesmiddelen kan NuvaRing  bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt.

Voor een uitgebreid overzicht van de meest voorkomende bijwerkingen klik hier. Alleen een condoom kan tegen deze aandoeningen beschermen. Ja, NuvaRing mag afgespoeld worden met lauwwarm water. Water heeft geen invloed op de betrouwbaarheid van de ring. NuvaRing mag niet voor langere tijd in bijvoorbeeld een badje water bewaard worden. De apotheker plaatst een leveringsdatum op de verpakking. Na afgifte door de apotheek gaat de houdbaarheid in van 4 maanden. Dit betekent dat NuvaRing niet later ingebracht mag worden dan 4 maanden na de leveringsdatum.

Terugplaatsing in de koelkast verlengt de houdbaarheid niet! Na de houdbaarheidsdatum is de beschermende werking van NuvaRing niet meer gegarandeerd. Om deze reden mag een apotheek niet meer dan 3 ringen 1 verpakking per keer meegeven. Je kunt NuvaRing laten zitten, maar let wel op dat bij gebruik van de applicator van de vaginale douche, de NuvaRing er niet per ongeluk mee uit komt.

Ja, tijdens het gebruik van NuvaRing kun je tampons gebruiken. Denk eraan dat je bij het verwijderen van een tampon niet gelijktijdig de ring verwijdert. Als dit toch gebeurt, spoel de ring dan af met koud water en breng hem direct weer in. Nee, dat kan niet.

De ronde vorm en de buigzaamheid zorgen ervoor dat NuvaRing goed in de vagina past en blijft zitten. NuvaRing kan niet in de baarmoeder terechtkomen omdat de opening van de baarmoeder daarvoor veel te klein is.

Het effect op de gezondheid van de baby bij gebruik van een combinatiemethode meer dan 6 maanden na de bevalling is nog niet geheel duidelijk.

Desondanks vinden sommige vrouwen het in het begin geruststellend om af en toe te controleren of de ring nog aanwezig is. Dat is natuurlijk geen probleem. Wanneer de ring wel gevoeld wordt, wordt dit in de meeste gevallen niet als een bezwaar gezien. Dankzij het ontwerp van de ring vormt deze zich naar de contouren van de vaginale wand wat zorgt voor een comfortabele ligging.

Desondanks kan het gebeuren dat je in het begin aan NuvaRing moet wennen en dat je het idee hebt dat je de ring wél voelt zitten. Het kan dan helpen om de ring met je vinger wat hoger in je vagina te duwen waar deze comfortabeler zit en niet meer te voelen is. De NuvaRing applicator is een hulpmiddel voor het inbrengen van de anticonceptiering.

Het inbrengen kan uiteraard met je handen, maar ook eventueel met de applicator. Deze applicator is speciaal voor de anticonceptiering ontworpen. Home Veelgestelde vragen Anticonceptiering Hoe kunnen we je helpen? Wanneer mag ik NuvaRing niet gebruiken? Je hebt een bloedstolsel in een bloedvat van de benen diepe veneuze trombose, DVT , de longen longembolie, PE , of een ander orgaan, of je hebt dit in het verleden gehad.

Je weet dat je een stoornis hebt die je bloedstolling beïnvloedt — bijvoorbeeld proteïne C-deficiëntie, proteïne S-deficiëntie, antitrombine-III-deficiëntie, factor V-Leiden of antistoffen tegen fosfolipiden. Je moet worden geopereerd of je bent gedurende lange tijd niet op de been. Je hebt ooit een hartaanval of een beroerte gehad. Je hebt angina pectoris een aandoening die hevige pijn op de borst veroorzaakt en een eerste verschijnsel van een hartaanval kan zijn of een transiënte ischemische aanval TIA- voorbijgaande symptomen van een beroerte , of je hebt dit ooit gehad.

Je hebt een ernstige leveraandoening of hebt dit ooit gehad en je lever werkt nog niet helemaal goed. Je hebt een goedaardig of kwaadaardig gezwel tumor in de lever of hebt dit ooit gehad.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl