Escort

Wat als je vrouw geen seks meer wil neuken met vader

Zaterdag 17st, Februari 2017 3:17:39 Am
[BANCHOR] camezap
Stuur een gratis bericht
naar Treyarch
Online
Treyarch
  • 47 jaar Vrouw, Vissen
  • Marigot, Netherlands
  • Turks(Geavanceerd), Italiaans(Vloeiend)
  • Architect, Barista
  • ID: 6479386894
  • Vrienden: big5, esorenson12, grizz538
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 178 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Judith
Profiel bekijken: / 7329
Nummer: / +312724-632-22

Beschrijving:

Beste Gertjan, Alleen in de beginperiode van een relatie heb ik behoefte aan seks. Niet dat ik dan geniet van de seks. Genieten van seks is iets dat ik niet ken. Genieten van de spanning in de beginperiode van het veroveren, dat is wel wat ik ken.

Maar eenmaal is de relatie aan en ik probeer zorgvuldig de seks te ontlopen. Ik vind het helemaal niet fijn dat iemand zo dicht in mijn aura zit. Ikzelf heb nooit zin, maar als mijn man initiatief neemt, komt soms de zin toch. Maar meestal vind ik het dan niet erg dat er gevreeën wordt, ik doe het voor mijn man.

Ik heb ook helemaal geen zin om allerlei trucje uit te halen om weer zin te krijgen. Zo heel af en toe ben ik alleen in huis. Meestal vroeg in de ochtend nadat de kids naar school en manlief naar het werk is. Dan kom ik uit de douche en ben ik naakt. Dan krijg ik ineens zin en bevredig ik mijzelf. Heerlijk, ik ken mijn lijf, mijn plekjes. Heb nog nooit meegemaakt dat die ander dat kende, ook niet nadat ik het al meerdere keren had gezegd. Maar tja, wat is nu mijn vraag?

Kan, mag ik bij mijn partner aangeven dat voor mij de seks niet meer hoeft? Dag schone slaapster, Natuurlijk mag je tegen je partner zeggen dat de seks niet meer hoeft. Als dat voor jou zo is, dan is dat zo. Seks is in die zin niet wezenlijk anders dan museumbezoek, het eten van spruitjes of het bezoeken van Franse films: wat de één leuk vindt als activiteit, hoeft de ander niet aan te spreken. Evenzo staat het je partner vrij om seks wel belangrijk te vinden — in die zin gaat de vergelijking met veel dagelijkse zaken wel mank, omdat we seks vaak heel belangrijk vinden als bevestiging van de relatie en we de partner nodig hebben om te vrijen.

In de meeste relaties is de afspraak ook dat de relatie exclusief is en is het niet de bedoeling dat het seksuele met anderen gedeeld wordt. Je eenzijdig terugtrekken uit het vrijen is dan ook vaak een ingrijpende zaak. Aan de andere kant, er zijn meer dan genoeg relaties waarin niet of nauwelijks seks plaatsvindt. Lichamelijkheid en intimiteit kunnen op veel manieren vorm krijgen.

Een heel andere vraag is hoe zeker je bent dat die seks niet hoeft. Je hebt misschien nooit geleerd om het seksueel leuk te hebben, misschien heb je ervaringen gehad waardoor je nu eerder weerzin dan zin voelt als de mogelijkheid van seks zich aandient. In de vorige vraag in deze rubriek, Hoe krijg ik zin in seks? Goed om te lezen dat je wel van jezelf en je gevoel kunt genieten. Jammer dat je partner niet snapt of je hem niet duidelijk kunt maken hoe hij dat gevoel bij jou kan oproepen.

Het lijkt of daar nog wel wat ruimte ligt om meer aan elkaar te hebben als partners. De vraag. Hoe vertel ik mijn partner dat ik geen seks meer wil? Stel ook een vraag. Het advies. Expert Gertjan van Zessen Seksuologie. Dit vind je misschien ook interessant.

In de steek gelaten. En je dacht nog wel dat je die ander kon vertrouwen. Natuurlijk draaien kerst en Sinterklaas niet alleen maar om cadeaus, maar de feestdagen zijn wel het Quinten 9 heeft autisme. Ga dan maar eens om met een nieuwe werkelijkheid, waarin alle structuur i Vrouwen hebben minder bedpartners dan mannen, denken niet zo vaak aan seks en zijn zelden uit op een Mijn man en ik vrijen best vaak, maar hij neemt altijd het initiatief.

Ik doe dat nooit, want ik vin Esther Perel gelooft niet in makkelijke oplossingen voor relatieproblemen: het vergt veel om een goe Wil je de seksuele band met je partner nieuw leven inblazen, maar heb je geen idee hoe? Dan heeft de Als twintiger had ik te weinig zin in seks met mijn vriend. Het landelijk gemiddelde was twee keer p Inloggen Neem een abonnement.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl