Femdom

Chatten met ouderen sexverhalen broer en zus

Woensdag 22st, Maart 2017 2:41:41 Am
[BANCHOR] kitty rijdt
Stuur een gratis bericht
naar sergelabonte
Online
sergelabonte
  • 42 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Zandvoort, Netherlands
  • Marathi(Mooi zo), Engels(Elementair), Hindi(Bekwaamheid)
  • Immunoloog, Bouwer, Kosmonaut
  • ID: 7511135145
  • Vrienden: Marere, basrutten19
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 173 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Linda
Profiel bekijken: / 3994
Nummer: / +312687-456-39

Beschrijving:

U voelt zich niet prettig in uw omgeving, of merkt dat anderen om u heen niet geaccepteerd worden vanwege hun geaardheid. Wat kunt u doen? Tips voor ouderen en meer informatie over LHBT. Spreek mensen aan op ongelukkige opmerkingen. Grapjes kunnen mensen helpen om homoseksualiteit bespreekbaar te maken, maar kunnen mensen ook kwetsen — bedoeld of onbedoeld.

Opmerkingen kunnen een aanleiding vormen voor een gesprek. Lees de tips vanuit het pestenproject. Ontvangt u zorg of welzijn? Kijk of de organisatie een gedragscode heeft. Wordt homoseksualiteit hierin expliciet vermeld? Misschien kan de organisatie hierin iets verbeteren. Geef aan dat het belangrijk is dat de organisatie zich uitspreekt tegen discriminatie en negatieve uitingen, en hierin de richtlijnen van beroepsverenigingen aan houdt, zoals die van verpleegkundigen en verzorgenden.

Kijk ook onderaan de pagina voor het LHBT vriendelijke keurmerk. Er is altijd een COC bij jou in de buurt. Movisie is het landelijke kennisinstituut en adviesbureau voor toepasbare kennis, adviezen en oplossingen bij de aanpak van sociale vraagstukken op het terrein van welzijn, participatie, sociale zorg en sociale veiligheid. Je vindt hier ook informatie over LHBT. Roze telefoon: Switchboard Telefoonnummer dat je kunt bellen met vragen over homoseksualiteit, biseksualiteit en gender identiteit.

Ook voor ouderen. Ook mogelijk om te chatten via de website. Telefoonnummer Homovriendelijke zorginstellingen en hulpverlening Roze Zorg Op deze website vind je informatie over woonzorginstellingen die homovriendelijk zijn en de Roze Loper hebben, een keurmerk voor homovriendelijke instellingen. Roze Hulpverlening Op deze website staan de gegevens van hulpverleners en instellingen die affiniteit en ervaring hebben met hulpverlening aan cliënten met homoseksuele, lesbische of biseksuele gevoelens.

Samenwille speeddaten voor ouderen, organiseren dit op verzoek ook voor LHBT ouderen. Helpt u mee door uw mening te geven? Zelf zorg regelen Huishoudelijke hulp Thuiszorg Op zoek op internet Klacht over zorg.

Thema's Ouderenmishandeling Eenzaamheid Pesten Seksuele diversiteit Spreken over levenseinde Psychische ondersteuning. Seksuele diversiteit Laatste wijziging: 07 feb, Telefoonnummer Homovriendelijke zorginstellingen en hulpverlening Roze Zorg Op deze website vind je informatie over woonzorginstellingen die homovriendelijk zijn en de Roze Loper hebben, een keurmerk voor homovriendelijke instellingen. Menukaart Tiplijst voor zorgorganisaties.

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen. Heeft u vragen, zorgen of klachten? Steun ons. Geef uw mening Het Nationaal Ouderenpanel voert regelmatig onderzoeken uit om de belangen en behoeften van ouderen in kaart te brengen.

Aanmelden klantenpanel. Blijf op de hoogte Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Uw e-mailadres:. Volg ons. Twitter stream ouderenombuds Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed eusimod tempor dolor sit mastes lerdium. Over de OuderenOmbudsman Wie zijn we en wat doen we? Word vrijwilliger voor de OuderenOmbudsman. Doe mee! Word vrijwilliger voor het Ouderenfonds Word partner. Over het Nationaal Ouderenfonds Wie zijn we.

Doneer Particulieren Bedrijven. Evenementen Bekijk onze uitjes. Speciale acties.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl