Femdom

Dikke proficiat met je verjaardag naaktfoto 15 jarige

Maandag 4st, Augustus 2018 10:29:23 Pm
[BANCHOR] transexual dublin
Stuur een gratis bericht
naar marcelinho87
Offline
marcelinho87
  • 32 jaar Vrouw, Leeuw
  • Schuur, Netherlands
  • Maleis(Bekwaamheid), Arab(Beginner)
  • Gynaecoloog, Immunoloog
  • ID: 2651748462
  • Vrienden: venessiano, Zanah.Martin, SDD
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 177 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Jill
Profiel bekijken: / 4445
Nummer: / +312488-694-65

Beschrijving:

Voor mijn zus, een virtuele kus. Vandaag is jouw dag, je laten verwennen mag. Gelukkige verjaardag!!! G en J uit Oudsbergen. Bedankt voor de mooie ontbijt mand met mijn verjaardag Van mijn dochter haar man en de kids Vince en Lynn uit Berchem Zo is deze dag toch nog mooi in deze tijden Kusjes van vake Gerard.

Tante Jet en nonkel Jan ook vanuit Lommel felicitaties met jullie 60 jarig huwelijk. Graag had ik er eentje mee gedronken maar corona beslist er anders over.

Grt Ivo van Pol en Victoire. Hey, mijn lief klein snoepertje, hartelijk gefeliciteerd met je 5de verjaardag, maak er een fijne dag van in deze coronatijd, van je meter en familie. Lowie Boonen is morgen jarig 9 jaar. Hij kan geen feestje geven wegens de corona.

Wie wil een kaartje sturen, en hem zo een groot plezier te doen. Lieve oma, mama, een super dikke proficiat met je 77ste verjaardag! Geniet er samen met opa van vandaag! Pa en Moe, Bompa en Bomma van op afstand wensen we jullie een fijne 68ste huwelijksverjaardag. Wij missen onze bezoekjes aan her WZC Immaculata. Heel veel groetjes van de kinderen, klein- en achterkleinkinderen van de familie Plessers Thijs.

Lara Leyssen. Hartelijk gefeliciteerd met je 20 ste verjaardag. Maak er een super leuke dag van. Het zal anders zijn , nu met corona, maar geniet met volle teugen. Dag Carine, omdat je eigenlijk ook een beetje van Pelt bent, wens ik je ook via deze weg een fijne verjaardag.

Proficiat oma met je 87ste verjaardag! De taart eten we wel eens een andere keer als we weer uit ons kot mogen. Hartelijk gefeliciteerd met je 70ste verjaardag!

Feesten doen we later wel! Geniet van jouw dagje! Van de kinderen en kleinkinderen. Liefste Pake, van harte gefeliciteerd met je 80ste verjaardag! Van zodra het kan vieren we drie keer zo hard!!! Geniet van de dag en vier het samen met make!

Proficiat met je verjaardag Mia. We houden voorlopig contact via de telefoon. Groetjes van Hilda en Joey. Aaliyah , hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.

Kleine meisjes worden groot. Geniet van deze leuke dag en maak , ondanks corona, een geweldige verjaardag van. Vanwege Vake en Moeke Leyssen. Oma proficiat met je 75e verjaardag!!!! Geniet van je dagje en het feestje is voor later!!!! Kinderen en kleinkinderen. Een heel fijne verjaardag van jullie kinderen,klein - en achterkleinkinderen. Vele kusjes en hou het gezond. Freddy,dit jaar loopt het anders dan verwacht, Dit hadden wij nooit gedacht.

Wij zijn jouw niet vergeten, Wij komen na de corona wel koffie en vlaai eten. Vandaag geen knuffel en een kus, Dit kom je nog tegoed,wees maar gerus. Proficiat Peter,Cindy. Liefste moeke en tantie we missen jullie heel hard we zien jullie ma op een klein schermpje we hopen als het snel voorbijgaat dan kunnen we jullie een dikke knuffel geven en bij jullie komen eten ,nogmaals we missen jullie groetjes : Joni ,Jana ,Ibe. In deze corona tijden, Moeten we mekaar vermijden! Maar ondanks dat, Dikke Knuffel,en van harte proficiat!!!

Dag lieve schat. Wij wensen je een heel fijne tweede verjaardag toe. In ons hartje feesten we samen. Dikke zoenen. Omi en opa trappist xxx. Jens een fijne 11de verjaardag gewenst. De taart komt eraan maar er zullen 2 stukken ontbreken!!!

Zo vieren oma en opa thuis vandaag toch ook jouw verjaardag. Groetjes aan mama,papa,Jonas en de poesen. Voor Agnes Robijns: een dagje te laat, maar toch nog een proficiat met je tachtigste verjaardag! Van Marleen van non je Pier!

Tante Jes, proficiat met je 80e verjaardag, geniet er toch maar van in uw kot. Hilda,Gerard Sara en Sofie. Hieperdepiephoera Agnes wordt 80 jaar! De koffie en taart stellen we even uit en van vanuitonskot geven we heel veel lieve virtuele kussen.

Lieve buren en familie denk aan jullie gezondheid en doe een telefoontje of zwaai vanop afstand. Aan mijn lieve schoonzus Betty Pellens een gelukkige verjaardag we vieren u verjaardag nog als voor iedereen de gezonde tijd terug is.

Van peter Paula jonas Esra ;. Voor ons ma, bomma en overgrootmoeder, van harte gefeliciteerd van uw kinderen en schoonkinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Voor een schat van een vrouw, die zondag 22 maart 90 jaar word AUB,dikke proficiat vanwege gans de Familie. Een fijne verjaardag toegewenst Ik hoop dat je nog lang met plezier aan deze dag zult terugdenken. Rare Vogels, proficiat met jullie 4x11 en met de nieuwe prinsenwagen.

Ziet heel mooi uit. Fijne carnavalsdagen. Ludo en Mia. Dag Betsy en Albert! De collega's van het onthaal Mariaziekenhuis willen jullie langs deze weg feliciteren. Altijd leuk als we nog eens iets van jullie horen. Proficiat aan twee hartelijke mensen. Hoe mooi!!! Hilda Wellens en Jan Alders. Dank je wel voor de vele jaren als dirigent van Concinite. Heel veel goeds in de toekomst. Welkom aan Paul Vandenbemt als onze nieuwe dirigent. Jullie zijn uit hetzelfde GOUD gesneden.

Dank je wel Jos. Dank je wel voor julie reactie op een zoekertje op internetgazet. De gitaar komt in goede handen terecht. De OKAN school ontvangt ze met veel dank. De muzikale talenten zullen nu zeker getriggerd worden. Dat is toch echt Kerstmis! Voor Marijke Lenaerts Wij wensen Marijke proficiat met haar 55ste verjaardag.

Van Mama en Papa. Aan de medewerkers en leerlingen een dikke welgemeende proficiat voor de opening van hun nieuwe school op het Holven. JP van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!! Frank Leyssen en Joy Goven.

Maak er een super leuke dag. Maar vooral ,geniet. Vake en Moeke Leyssen.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl