Femdom

Gonorroe zonder seks rijpe vrouwen naakt

Maandag 7st, Juni 2017 1:52:12 Am
[BANCHOR] moorea wolf
Stuur een gratis bericht
naar BrynCoughlan
Online
BrynCoughlan
  • 39 jaar Vrouw, Leeuw
  • Rilland, Netherlands
  • Frans(Geavanceerd), Deutsch(Basic), Telugu(Beginner)
  • Bookmaker, Aanklager
  • ID: 5234113973
  • Vrienden: xpnctoc, nluvwithu, tomthecork
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 183 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Rebecca
Profiel bekijken: / 2318
Nummer: / +312432-124-25

Beschrijving:

Wat is gonorroe? Hoe krijg je het en wat zijn de symptomen? Hoe test je op gonorroe en hoe behandel je het? Dokter Annemarie legt het uit in dit filmpje. Je krijgt gonorroe makkelijk als je seks hebt. Vooral als de penis in de vagina of kont gaat vaginale en anale seks.

Je kunt het ook krijgen door pijpen of beffen. Het komt dan in je keel. Gonorroe geeft niet altijd klachten. Hierdoor kun je het krijgen en doorgeven zonder dat je dat weet.

Het is daarom belangrijk om veilige seks te hebben. Wat is veilige seks en wat niet? De gonorroe-bacterie kan de slijmvliezen van de vagina, penis, anus, keel of ogen besmetten. Behandel je de infectie niet, dat kan hij steeds verder je lichaam in gaan.

De infectie kan in je bloedbaan komen en voor ernstige klachten zorgen. Dit is heel zeldzaam. Vrouwen merken vaak weinig of niets van gonorroe.

Mannen hebben meestal wel duidelijke klachten, bijvoorbeeld een druiper. De eerste klachten krijg je meestal vrij kort nadat je gonorroe hebt gekregen. Het kan ook langer duren: bij mannen soms 6 weken en bij vrouwen soms wel 3 maanden. De klachten kunnen voor vrouwen en mannen verschillend zijn. Staat jouw klacht er niet bij? Misschien heb je een andere soa. Je klachten kunnen ook komen door iets anders dan een soa. Heb je klachten? Dan is het altijd goed om naar je huisarts te gaan.

Blijf niet met je klachten rondlopen en maak een afspraak. Heb je geen klachten? Je kunt dan toch gonorroe hebben als je onveilige seks hebt gehad. De gonorroe-bacterie kan dan schade aanrichten in je lichaam zonder dat je het weet. Je kunt later wel klachten krijgen. Ook kun je gonorroe doorgeven aan iedereen waar je seks mee hebt zonder dat je het weet.

Zij kunnen dan ook weer gonorroe doorgeven aan anderen. Of teruggeven aan jou. Check of een soa-test nodig is. Onveilige seks gehad? Een nieuwe partner? Of heb je verschillende sekspartners? En twijfel je of je gonorroe kan hebben? Check dan of je een soa-test moet doen. Een test laat zien of je gonorroe hebt. Heb je onveilige seks gehad? Dan kun je 2 weken daarna testen of je gonorroe hebt. Zorg ervoor dat je tot de uitslag van de gonorroe-test veilige seks hebt.

Zo kun je geen gonorroe doorgeven als je dit hebt. Ook na de uitslag is het belangrijk dat je veilige seks hebt. Ook als blijkt dat je geen gonorroe hebt. Dit verkleint de kans op een soa. Je kunt je bij je huisarts of de GGD laten testen op gonorroe. Je kunt ook online een zelftest kopen. Voor een gonorroe-test lever je urine in of een uitstrijkje uit de vagina, plasbuis of keel. Jijzelf of de dokter neemt dit af met een wattenstaafje. Heb je anale seks gehad of klachten aan de anus?

Dan is er een uitstrijkje uit de anus nodig. Denk je dat je misschien besmet bent nadat je seks had? Wacht dan 2 weken tot je een test doet. Dan pas is de bacterie te zien. Dan is de infectie al eerder aan te tonen. En kun je dus eerder een test doen. Heb je gonorroe, dan krijg je een antibioticakuur van je huisarts of de GGD-arts. Heb je met 1 persoon seks? Die krijgt ook een antibioticakuur. Dit medicijn doodt de gonorroe-bacterie.

Hierdoor kan gonorroe geen verdere schade aanrichten in je lichaam. Hoe eerder de behandeling start, hoe beter. Doe je niks aan gonorroe? Dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Lees hoe je gonorroe behandelt. Als je veilige seks hebt, verklein je de kans wel. Je kunt dit doen door:. Soms kan het lastig zijn om over veilige seks te beginnen.

Tips om hierover te praten  vind je op sense. Lees meer over veilige seks. Heb je gonorroe? Waarschuw iedereen met wie je de laatste 6 maanden seks hebt gehad. Ook als je geen klachten hebt.

Ben je man en heb je klachten? Waarschuw dan iedereen met wie je seks had vanaf 6 weken voor de klachten begonnen. Ze kunnen dan laten testen of ze gonorroe hebben.

Je kunt ook bellen op - ma - wo: tot uur do - vrij: tot uur 10 cent p. Of stuur je vraag naar:  infolijn soaaids. Kruimelpad Alle soa's Gonorroe. Gonorroe Gonorroe. Versturen per e-mail. Gonorroe is een soa seksueel overdraagbare aandoening De oorzaak van deze soa is een bacterie Gonorroe komt het vaakst voor bij mannen die seks hebben met mannen Gonorroe is goed te behandelen Gonorroe is erg besmettelijk. Dokter Annemarie over gonorroe Wat is gonorroe? Hoe krijg je gonorroe? Je kunt gonorroe ook krijgen door vingeren, aftrekken of kontlikken.

Wat doet gonorroe met je lichaam? Ben je een man? Gonorroe komt het vaakst voor bij mannen die seks hebben met mannen. Wat zijn de symptomen van gonorroe? Dit heet een druiper. Jeuk bij de anus, bloederige afscheiding bij de ontlasting en diarree Pijn in de balzak Symptomen bij vrouwen Pijn of een branderig gevoel bij het plassen Pijn en bloedverlies tijdens of na het vrijen Bloedverlies terwijl je niet ongesteld bent Meer of abnormale vaginale afscheiding Jeuk bij de anus, bloederige afscheiding bij de ontlasting of diarree Erge pijn in de onderbuik, met of zonder koorts Staat jouw klacht er niet bij?

Geen klachten, toch gonorroe? Moet jij een gonorroe-test doen? Persoonlijk en anoniem advies. Gonorroe-test Een test laat zien of je gonorroe hebt. Wie doet een gonorroe-test?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl