Femdom

Ik heb seks gehad met mijn beste vriend sandra timmerman naakt

Maandag 26st, Februari 2017 9:12:39 Am
[BANCHOR] achterpagina lente
Stuur een gratis bericht
naar psiddle
Online
psiddle
  • 39 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Besel, Netherlands
  • Telugu(Vloeiend), Hindi(Gemiddeld), Tamil(Vloeiend)
  • Visagiste, Notaris
  • ID: 9269169931
  • Vrienden: sharkasoc, Kit_y
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 168 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Monica
Profiel bekijken: / 6697
Nummer: / +312185-462-99

Beschrijving:

Only fill in if you are not human. Geen nieuws willen missen? Volg ons op:. Ontvang nu een gaaf cadeau of kies voor korting bij een jaarabonnement.

Ik ben seks verslaafd en wil er graag vanaf komen. Ooit had ik een vriendje, maar hij wilde het nog niet doen. Dus heb ik het al zeventien keer seks gehad met zijn beste vriend. En hij heeft het tegen mijn vriendje gezegd. Nu is het uit, maar ik houd nog steeds van hem. Wat moet ik nu doen? Dat heeft niks met seksverslaving te maken, het is gewoon vreemdgaan en dat is niet eerlijk naar je vriendje toe.

Als je echt van hem houdt, had je het namelijk niet met zijn beste vriend gedaan. Dan had je gewacht tot hij klaar was voor seks met jou. Nu heb je het verprutst door het met zijn beste vriend te doen. Seks is lekker, maar het is geen excuus om met de gevoelens van iemand te spelen die wel veel om jou geeft. Hij heeft groot gelijk dat hij het heeft uitgemaakt. Better safe then sorry! Ben jij ready of nog niet? Dat is echt een no go!

Quiz it! Dan kun je met dit account ook hier inloggen! Inloggen met Facebook. Inloggen met Instagram. Gebruikersnaam of e-mail. Laat me aangemeld.

Wachtwoord vergeten? Welkomstmail opnieuw versturen. Menu-blokje abo Ontvang nu een gaaf cadeau of kies voor korting bij een jaarabonnement.

Mijn Profiel Logout. Ik heb geen spijt van de seks met zijn beste vriend Ik ben seks verslaafd en wil er graag vanaf komen. Het is een flauwe smoes om een seksverslaving te gebruiken als reden om seks te hebben met de beste vriend van je vriendje. Heb jij ook een dringende vraag? Stel hem hieronder! Wat is jouw vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Geef een reactie Reactie annuleren. Anoniem reageren Wanneer je anoniem reageert, verschijnt je profielfoto en profielnaam niet bij je reactie. Reactie plaatsen. Volg ons op Instagram!

Nat jong kutje chaenis seks

Van
infinitelove4u

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl