Femdom

Nat jong kutje rijpe vrouw zoekt jong

Donderdag 8st, November 2017 11:6:13 Am
[BANCHOR] hot tamel
Stuur een gratis bericht
naar kumutyildirim
Online
kumutyildirim
  • 41 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Vyugt, Netherlands
  • Telugu(Bekwaamheid), Urdu(Elementair), Koreaans(Basic)
  • Geneticus, Natuurkundige
  • ID: 8292882214
  • Vrienden: gen_04, richelrichel
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 165 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 1945
Nummer: / +312939-937-16

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Jong, strak en nat - keer gelezen. Een stel vrienden zouden een weekje naar Spanje op vakantie gaan met zo'n goedkope chartermaatschappij. Gewoon even een weekje eruit, met hun bijna jarige dochter. Karel zei me dat hij het er al met zijn vrouw Ine over had gehad; ze hadden een appartement aan het strand geboekt met 3 slaapkamers.

Hun dochter Sandy had dus ook een eigen kamer en er was nog één kamer over. Als ik zin had kon ik mee en hoefde alleen nog maar even een ticket te boeken. Het leek me eigenlijk wel wat; even een weekje zon, luieren, eten en drinken. Sinds m'n scheiding anderhalf jaar geleden, had ik nog geen vakantie meer genomen. Dus zaten we 3 weken later vanuit het toch wel frisse Nederland ineens in 28°C aan het zwembad bij ons appartement aan een fles witte wijn.

Ik had nog nooit echt goed naar Ine gekeken, maar mijn vriend z'n vrouw zag er eigenlijk best wel leuk uit, in zo'n kleine bikini. Slank, smalle heupen en in verhouding redelijk grote borsten die degelijk ingepakt waren in haar bikinitop. Wanneer ze uit het zwembad stapte tekende haar venusheuvel zich lekker af in haar slipje en stonden haar tepels hard vooruit.

Ik moest toegeven dat dit bij mij wel een prettige prikkel in m'n kruis gaf. Gelukkig zat ik niet onmiddellijk met een stijve in m'n zwemslip, want enige vorm van prettige of licht erotische spanning bestond er totaal niet in onze vriendschap.

Wat ook overduidelijk m'n aandacht had was Sandy, hun dochter. Enerzijds in haar gedrag nog een af en toe een meisje, maar het lichaam van een jonge vrouw. Borstjes die zich nog overduidelijk aan 't ontwikkelen waren, met een sterkreagerende tepel en tepelhof wanneer zij uit 't water kwam.

Als kersentomaatjes bolden haar tepels in haar zwemtopje. Toen ze op een gegeven moment naast mijn ligbed vooroverbukte en ik via haar decoleté in haar cup keek en zo'n jonge harde tepel echt kon zien, groeide m'n pik wel degelijk.

Snel sprong ik op en liep richting het koele zwembadwater om alles weer in fatsoenlijke proporties terug te brengen. Een minuutje later kon ik me weer vertonen en ging naast haar op het ligbed zitten. Sandy zei:"Jij spreekt toch goed Frans?

Ik ontmoette zonet bij de douches een leuke meid die hier ook alleen met haar ouders is; ze is Belgische maar spreekt erg slecht Nederlands. Misschien kun je af en toe even helpen? Lang zwart haar, heel grote donkere ogen, zeker 1. Ze werden maar amper door haar bovenstukje in toom gehouden en haar zwemstringetje was net groot genoeg om haar kutje te bedekken. Ik begon zelfs te blozen toen ik me enigzins stotterend voorstelde in 't Frans en haar vertelde over Sandy's verzoek om af en toe te vertalen.

Ze stelde zich voor als Claire, 18 jaar, afkomstig uit Brussel en gaf me een hand met een knipoog op een manier die je van een volwassen vrouw zou verwachten! Ik hield als een sukkel haar hand iets te lang vast, waarop zij er even lief zacht in kneep. Me herstellend, besloot ik wat te drinken te halen voor ons allemaal.

Sandy bleef aan de cola, Claire wilde graag een Breezer en Ine, Karel en ik bleven aan de witte wijn. Omdat we een voorraad drank hadden aangelegd in ons appartement, liep ik de trappen op naar boven. In m'n gedachten kleedde ik Claire onderweg uit met m'n ogen en toen ik voor de deur stond van ons appartement, had ik zo'n stijve pik, dat m'n eikel een stukje boven m'n slip uitkwam!

Ik was ineens zo waanzinnig geil dat ik de druk even van de ketel moest halen, dus dook ik de badkamer in en fantaseerde dat het Claire was die met haar slanke jonge hand aan m'n pik trok. Binnen een paar minuten spoot ik met een paar flinke stralen m'n zaad de douchecabine in en stopte m'n krimpende pik weer in m'n zwemslip, waarna ik de drankjes verzamelde en weer naar beneden ging. Ik ging weer bij Ine en Karel zitten, terwijl de beide meiden in 't zwembad lagen. Het viel me wel op de Claire erg aanrakerig was, ook bij Sandy.

Volgens mij was die nog een beetje te onnozel om te begrijpen dat Claire gwoon een stuk verder was dan zij en wel degelijk op zoek was naar sexuele spanning. Alleen die gedachte al deden m'n ballen weer tintelen, dus concentreerde ik me op een praatje met Ine en Karel.

Die hadden samen al bijna 2 flessen wijn leeg in de warme zon en dat had z'n uitwerking ook. Karel zat regelmatig aan Ine te friemelen en Ine was redelijk giegelig. Zij had inmiddels constant harde tepels en Karel z'n zwembroek vertoonde een redelijke bobbel.

Toen Ine even naar 't toilet ging, zei Karel me plotseling:"Wil jij die meiden even afleiden en zorgen dat Sandy 't komende uur niet naar boven komt? Dan kunnen Ine en ik even samen naar boven; tussen jou en mij gezegd en gezwegen, maar wij zijn ontzettend geil en willen even gewoon lekker ongeremd vrijen zonder dat onze nieuwsgierige dochter in de buurt is om aan de deur te luisteren zoals ze thuis wel eens doet. Ik vond het wel een geil idee dat ze over een aantal minuten stevig aan het neuken zouden zijn.

Mmmmmmmmmmmm, om jaloers op te worden! Intussen kwamen de meiden weer uit het zwembad en wilden weer een Breezer. Ik vertelde in 't Nederlands aan Sandy dat we even niet naar boven konden omdat haar ouders even een uurtje alleen wilden zijn en niet gestoord wilden worden.

Ze bloosde en ik zag tot m'n verrassing haar al harde tepeltjes nog iets meer groeien. Claire vroeg me in 't Frans wat er was, omdat ze het niet allemaal zo snel verstaan had, dus ik vertaalde mijn verhaal. Claire keek me ondeugend aan en vroeg:"Dus die gaan neuken? Mmmmm, lekker! Wat weet jij daarvan? Mar dan niet met één van m'n vriendjes thuis. Die zijn zo jong en komen al klaar als je je hand in hun onderbroek steekt. Hier, neem 10 euro mee en ga bij de bar een Breezer kopen, ik heb nog wijn in de fles!

Ik knipoogde terug en ging verzitten. Samen liepen ze richting zwembadbar terwijl Claire opvallend met haar heupen wiegde, wetend dat ik naar haar keek. Verdomme, wat een gevaarlijk mokkel! Het kostte mij geen enkele moeite om me haar mondje om mijn pik voor te stellen, terwijl ik haar borstjes kneedde om vervolgens mijn zaad over haar lijf te spuiten.

Maar gauw even het koele water in, om de binnenbrand te blussen. Toen ik na een paar minuten met geslonken pik uit het water kwam en de meiden niet meer zag, werd ik nieuwsgierig. De hele spannende situatie van zojuist met het gegeven dat Claire sowieso erg lichamelijk ingesteld was maakte dat ik opstond en richting zwembadbar liep. Aan de achterzijde bevonden zich een aantal toiletten en douchecabines, met nog van die ouderwetse deuren; hoog en tot aan de vloer.

Ik hoorde zachte stemmen uit één van de douches, maar kon dus niet onder of over de deur gluren. Dan maar proberen te luisteren in de douchecabine ernaast.

En daar herkende ik onmiskenbaar het grappige accent van Claire: "Kijk maar, iek doe mijn topje uit. Zie je, iek heb harde knopjes net als u volgens mij. Het ies heerlijk die te strelen, ook bij elkaar" Waarop Sandy fluisterde: "Maar dat kan toch niet, ik ben geen lesbo!

Hier, iek voel et door de stof heen! Iek eb goesting! Ik vind het wel spannend, maar ik wil dit niet. Ik waagde het er op en vroeg:"Claire, zal ik het overnemen? Ik ging mijn cabine uit, keek even of er niemand was die dit zag en schoot snel het hokje bij Claire binnen.

Waanzinnig, wat een lekker lijf en wat een geile blik had ze. Ik hield haar even op een afstand om haar lichaam te bewonderen en te focussen op haar borsten die ik nu echt kon zien. Een cupje-B in een geweldig stevige en puntige peervorm; om helemaal in je mond te zuigen. Ze duwde m'n hand weg en deed haar slipje uit en kwam tegen me aanstaan met haar naakte lichaampje en duwde haar schaamheuvel tegen m'n knalharde pik.

Onmiddellijk schoot haar rechterhand tussen ons in en kneep in m'n lul. Met moeite kreeg ik het elastiek over m'n erectie en stapte uit m'n zwemslip. Goedkeurend grommend pakte Claire m'n harde lul met haar slanke handje en begon langzaam m'n voorhuid op en neer te bewegen. Ik zuchtte en sloot m'n ogen. Toen ik ze opende zat Claire inmiddels op haar kniëen en nam heel voorzichtig m'n harde lul in haar mondje en sabbelde erop of haar leven er vanaf hing.

Met haar rechterhand streelde ze m'n volle zak en met haar linkerhand begon ze haar kutje te strelen. Door de geile sfeer voelde ik dat ik 't niet lang zou volhouden, ondanks dat ik pas een lading zaad had geloosd. Ik tilde haar dus overeind, waarop ze me zei dat ze wilde klaarkomen.

Ik voelde voorzichtig met een vinger tussen haar schaamlipjes en tot m'n verbazing gleed die vanaf haar harde klitje zo haar kutje in. Mijn God, wat was die meid glibberig nat! Ik zakte snel op mijn kniëen en begon haar kutje te likken en me te concentreren op haar klitje, net onder dat kleine plukje zwarte schaahaar. Intussen gleed ik met een vinger in haar kutje en stak er al snel een tweede bij. Toen ik aansluitend ook haar billetjes ging masseren hijgde ze:"Ik wil je harde pik in me!

Neuk me diep en spuit me vol, ik gebruik de pil. Met haar geile borstjes naar me toe, liet ze zich langzaam zakken op m'n eikel, terwijl ik die op haar kutje richtte. Ze sloot haar ogen en met een diepe zucht liet ze zich in één keer zakken. Ondanks haar natte kutje, deed het zeer aan m'n voorhuid omdat ze zo enorm strak was. Ik zoog op haar borstjes en kneedde haar kontje, waarbij ik af en toe met een vingertop tegen haar sterretje drukte.

Als ik dat deed kreunde ze tussen het hijgen door.

Seks in emmen masala seks

Van
pradeep-bhalla

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl