Femdom

Positieve ovulatietest voor nod oude homo sex

Vrijdag 16st, December 2017 5:42:29 Pm
[BANCHOR] xnxx porrno
Stuur een gratis bericht
naar k03932533
Online
k03932533
  • 48 jaar Vrouw, Vissen
  • Alkmaar, Netherlands
  • Marathi(Vloeiend), Oekraïens(Vloeiend), Oekraïens(Mooi zo)
  • Componist, Opticien
  • ID: 7365219439
  • Vrienden: CPTAlp, John-B, Fenryll
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 179 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Laura
Profiel bekijken: / 5746
Nummer: / +312551-566-12

Beschrijving:

Discussie in ' Ovulatie en zwangerschapstesten ' gestart door Melgje , 25 feb Topicstatus: Niet open voor verdere reacties. Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Melgje Niet meer actief. Wie heeft er wel eens voor haar NOD een vette positieve ovulatietest gedaan en bleek zwanger? Volgens vorige rondes en mijn cyclus zou ik 16 februari mijn ei moeten hebben gehad. Voel me deze week raar en had flinke steken in mijn onderbuik en dacht doe even een ovu test. Deze was positief.

Zwangerschapstest heeft voor mij nog geen zin zo ver voor NOD. Bij mijn dochter testte ik pas een week na NOD positief. Nou las ik dat dit kan duiden op een zwangerschap een aangezien ik erg benieuwd ben vroeg ik me af of er ervaringen van meiden zijn? Evira Fanatiek lid. Een laat ei of een zwangerschap. Laatste kom je maar op één manier achter Want als de LH test het oppikt, zal een zwangerschapstest dat toch ook wel doen?

Nou weet ik niet dat zijn ander soort hormonen he Ik las dat de hormonen waar de ovu op reageert wel ook aangemaakt worden tijdens zwangerschap maar de ovu niet op HCG reageert.

HCG is denk ik echt nog te vroeg 5 dagen. Maar beetje hoop vind ik wel fijn natuurlijk dus was heel erg benieuwd naar ervaringen. Bengeltje73 Fanatiek lid. Zie hier mijn positieve ZS en daaronder een ovulatietest. Gefeliciteerd Bengeltje.

Ow okay. Nou zie mijn foto in mijn eerste bericht. Mijn ovulatietest is echt veeeel donker, super positief. Ga er dan maar vanuit dat mijn ei super laat is. Marrie28 Fanatiek lid. Ik was nieuwsgierig, dus heb ik bij 5 weken zwangerschap een ovulatietest gedaan: die was dan weer echt wel super-postief!

Wintersun Fanatiek lid. Meid, ik zou toch ff een zwangerschaptest doen. Bij mijm zoontje testte ik ook pas 5 dagen na mijn nod positief, maar nu 4 dagen voor mijn nod. Iedere zwangerschap is anders.

Juudje Bekend lid. Ik durfde ook eerst geen zwangerschapstest te doen en heb 2 dg voor NOD ovulatietest gedaan. Die was positief! Spannend hoor! Ik ben een uitzondering hoor. BabyAngel VIP lid. Je test knalt en is dus positief. Ik denk ook eerder aan een laat ei. Babylove, jou test is niet positief en die van TS wel. Echter werden mijn ovu testen nooit knal als ik zwanger was. Hij gaf wel een streepje maar niet zoals die van TS. We gaan in ieder geval goed klussen vanavond en overmorgen, maar het voelt wel vreemd hoor omdat ik best regelmatig ben.

Ik heb net zwangerschapstestjes besteld dus zal zondag toch stiekem een poging doen. Wacht wel mijn NOD af. Giggle Bekend lid. Melgje, ik wil je geen valse hoop geven, maar ik ben al 4x zwanger geweest en de eerste keer testte ik " voor de grap" met een ovutestje omdat iedereen het daar toen over had dat die posi werden bij zwangerschap en hij knalde er vanaf Helaas een MA Maar bij mijn dochtertje en de 2MK's daarna ook steeds eerst getest met een ovu en elke keer knalde ze ervan af Ik zou vandaag of morgen een zwangerschapstest doen hoor Hoeveel dpo zit je nu?

T kan nooit kwaad een test te doen toch? Nou heb net met iets minder geconcentreerde urine nog een keer ovulatietestjes gedaan van twee verschillende merken. Ze knallen de pan uit. Dus wij gaan gewoon lekker klussen deze week, ik doe zondag een zwangerschapstestje en als die negatief is schuif ik mijn NOD gewoon twee weken op. Ik had op 9dpo precies dezelfde ovutesten en de dag daarna een mooie posi zwangerschapstest Toon Genegeerde Inhoud.

Deel Deze Pagina Tweet. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account? Nee, nu een account aanmaken. Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl