Femdom

Seks in emmen spelen met vibrator

Zondag 17st, November 2018 1:15:58 Pm
[BANCHOR] hot minirok
Stuur een gratis bericht
naar IMichaelI
Offline
IMichaelI
  • 46 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Kleedkamer, Netherlands
  • Deutsch(Elementair), Portugees(Mooi zo)
  • Dierenarts, Schilder, Dokter
  • ID: 4553837879
  • Vrienden: Luna_1388, raphc1
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 154 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Michelle
Profiel bekijken: / 3676
Nummer: / +312297-112-86

Beschrijving:

Ik begrijp Wieland goed. Bijna dertig jaar geleden overleed mijn vader als gevolg van een aanrijding door een weg­piraat. Ik heb toen gerouwd, mijn verdriet verwerkt en mijn leven weer opgepakt. Niks levenslang! Welke straf de dader heeft gekregen, weet ik niet eens.

Totdat ik inzag dat ik mijn slachtofferschap zelf in stand hield, om de hete brij heen bleef draaien en mijn verdriet exploiteerde.

Het toeval wil dat ik vanochtend de eerste grote lijster hoorde zingen, iets waar mijn vader en ik elk jaar weer naar uitkeken. Ik zou hem gebeld hebben. Tijdens zijn uitvaartdienst hebben we de zang van deze vogel laten horen, omdat hij de lente aankondigt, terwijl de winter nog moet beginnen.

Henk Meeuwsen , Wageningen. Bij de gesprekken luistert tegenwoordig een soort robot mee, die uit de data heeft geleerd hoe een patiënt klinkt die op het punt staat een hartaanval te krijgen. Als de robot een dreigende hartaanval detecteert, kleuren de schermen van de hulpverleners rood. Twintig jaar geleden kleurden de schermen bij een Iers callcenter rood als de beller klonk alsof hij zijn telefoonabonnement ging beëindigen.

Dan werd snel een kadobon aangeboden. De goudmijn is kennelijk heropend. Jacob van Kokswijk , Vught. Ach gut, denk ik dan toch, bij het lezen van het stukje van lezer Andries Dijkstra  over de in mijn ogen terechte aandacht die Ajax kreeg in de krant afgelopen zaterdag. Bestaat dat dan echt, die boosheid op de grote stad vanuit het platteland? Bedenk wel, meneer Dijkstra: de Volkskrant heeft vorig jaar, het eerste jaar van FC Emmen in de eredivisie, elke week een column gehad over Emmen.

Een liefdevolle, trotse column van Peter Middendorp over alles wat met de plaatselijke FC te maken heeft. Een heel jaar lang! Ik heb niet veel met Emmen, maar vond het een mooie reeks kennismakingen met de stad. Het is volgens mij de eerste keer dat een sportclub een jaar lang, week na week, in de schijnwerpers stond.

Niet zo piepen hoor. De Randstad is zo kwaad nog niet. Thom de Groot , Den Haag. Gezien de verkeersdoden per jaar, de toeslagenaffaire, de leeswanprestaties, de woningnood, de zorgwachtlijsten, de bureaucratie, de straatonveiligheid, de CO2-niet-reductie Urgenda! Ger Nijman , Castricum. Interessant hoe verschillend de documentaire Mijn seks is stuk van Lize Korpershoek wordt bekeken.

Daniela Hooghiemstra ziet hierin vooral een puriteinse les, een terugkeer naar een christelijk ethisch reveil, een nieuwe achterstelling van de vrouw die ze aan zichzelf te wijten heeft. Maar er is een derde weg die wij als boodschap in deze prachtige docu te zien: seks die niet prestatiegericht is en daardoor juist veel meer ruimte kan krijgen. Geen achterstelling van de vrouw, geen veroordeling van de man, maar een pleidooi voor een totaal andere seksuele beleving.

Jezelf of de ander niet gebruiken voor behoeftebevrediging, maar intimiteit in verbinding. Tantra: niet van de hoge duikplank, maar doelloos zwevend in het water, en doordat er geen doel is juist liefdevol én lichamelijk kunnen genieten. Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden , Vleuten. Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant.

De Gids. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.

Meldingen Hier kunt u meldingen uitschakelen. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website?

We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Seks met je zus vrouw vegen

Van
christianbeckle

Seks in emmen craigslist edinburgh

Van
samantha_witz

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl