Femdom

Seks met je zus mijn vrouw wil geen seks meer

Woensdag 21st, Juli 2017 1:47:22 Am
[BANCHOR] xxx comin
Stuur een gratis bericht
naar MeshariAljohar
Online
MeshariAljohar
  • 42 jaar Vrouw, Meisje
  • Beham, Netherlands
  • Maleis(Elementair), Portugees(Mooi zo)
  • Acteur, Criticus, Monteur
  • ID: 7298137613
  • Vrienden: bamri, mhikks
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 153 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Tammy
Profiel bekijken: / 4395
Nummer: / +312843-267-11

Beschrijving:

Genrebeeld - De twee mensen op de foto zijn niet de broer en zus uit het artikel. Foto: ss. Voor velen is het iets dat moeilijk te vatten valt, maar voor Tom en Lena is het al 20 jaar realiteit: een relatie hebben met jouw zus of broer.

Tom doet deze week zijn verhaal, anoniem, aan het Amerikaanse tijdschrift Vice. Toch kiezen Tom en Lena voluit voor hun relatie; een relatie die meer dan 20 jaar geleden een begin kent. Op een bepaald moment had de jonge Tom het gevoel dat hij niet perfect was. Lena voelde hetzelfde. Soms keek ik stiekem naar haar toen ze zich omkleedde in haar kamer. Nadien voelde ik me steeds beschaamd. Tom overtuigde zichzelf ervan dat dit normaal was, want nieuwsgierigheid naar het lichaam van iemand van het andere geslacht is normaal.

De gevoelens van Tom groeiden echter, en werden steeds sterker. Ik haatte hem, net zoals dat ik al haar liefjes haatte. Lena vond het vreselijk dat ik het nooit kon vinden met haar vriendjes.

Nu besef ik dat dat pure jaloezie was van mij. Het is toen de relatie met een van haar vriendjes spaak liep, dat er eerste stappen werden gezet tussen de twee. Lena had ontdekt dat haar lief haar had bedrogen. In een reflex duwde Tom haar weg en begon hij tegen haar te roepen.

De volgende dagen waren een ware marteling voor Tom, zegt hij zelf. Hij kon zijn gedachten over die kus niet stopzetten.

Was er echt iets tussen hen die nacht of kwam het door de alcohol? Tom begon terug te denken aan de band die hij had met zijn zus. Hij begon te beseffen dat ze altijd al een flirterige relatie hebben gehad. Ik herinner het me nog alsof het gisteren was. Lena zat blijkbaar met hetzelfde gevoel. Achteraf kwam Tom te weten dat Lena haar deur telkens met opzet openliet als ze zich omkleedde, zodat Tom haar zou kunnen zien.

Ze probeerde Tom te verleiden, maar Tom had dat tot de kus niet door. Tom en Lena voelden zich opgelucht: ze voelden beide hetzelfde. Ze konden samen gelukkig worden, maar dat was natuurlijk een utopie.

Ik heb schrik dat mensen me walgelijk vinden. Het was toen dat ik besefte dat we voor de wet criminelen zijn. Dat zorgde ervoor dat ze alletwee te maken kregen met mentale gezondheidsproblemen. Tom ondernam zelfs eens een zelfmoordpoging. Het koppel besliste daarna dat ze moesten verhuizen uit Oostenrijk, dat ze zichzelf een nieuw begin moesten gunnen, ver weg van alle blikken en roddels. Ze trokken naar Duitsland. Daar kunnen ze gewoon als koppel samen leven; de buitenwereld daar weet niet dat Tom en Lena eigenlijk broer en zus zijn.

Ook niet toen de twee een kind kregen: op het geboortecertificaat van hun kind staat dat de vader onbekend is. Want incest is strafbaar. Tom denkt dat de voornaamste reden van die illegaliteit is dat het gewoon een groot sociaal taboe is.

Een andere reden waarom het strafbaar is, is omdat de kinderen die uit zo'n relaties voorkomen, een grotere kans zouden hebben op een handicap.

Dat is bij Lena en Tom niet het geval. Maar mijn kind is niét in gevaar. Mijn kind is gezond en mijn vrouw en ik zien elkaar bijzonder graag. Alle redenen om ons te straffen, zijn daarom niet toepasbaar. Ik zal niet toelaten dat ze mij of mijn vrouw de cel insturen en ze me van mijn familie zouden wegrukken.

We vroegen aan Koen 34 uit Gent hoeveel hij verdient en wat zijn job precies inhoudt Mijn zone.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl