Gratis

Geile verhalen gratis harde geile porno

Zondag 1st, April 2017 3:30:57 Pm
[BANCHOR] ivy ziel
Stuur een gratis bericht
naar Sacco
Offline
Sacco
  • 23 jaar Vrouw, Krab
  • Graft De Rigp, Netherlands
  • Japans(Gemiddeld), Vietnamees(Geavanceerd), Japans(Gemiddeld)
  • Radioloog, Duiker, Leraar
  • ID: 9551734372
  • Vrienden: Rih
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 179 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Phyllis
Profiel bekijken: / 7358
Nummer: / +312278-854-73

Beschrijving:

Er waren al weer twee weken verstreken sinds de eerste intieme ervaringen van Evert met zijn Moeder. Ze hadden nu elke dag zeker 1 keer sex. Meestal vaker. Evert had veel geleerd van zijn Moeder. Bijna alle standjes hadden ze wel gehad. Evert voelde zich een volleerd neuker. Hij was vandaag de hele dag op pad geweest met een maat van hem.

Een beetje vissen een beetje bier drinken. Gewoon mannenspul. Maar hij kon zich niet concentreren. Steeds dacht hij aan Moeder en voelde hij zijn pik weer zwellen. Tegen de tijd dat hij thuis kwam, was hij staalhard.

Het was dus extra balen dat hij zag dat moeder bezoek had van haar zuster. Op zich mocht hij zijn tante wel. Tante was echter getrouwd met een zeer gelovige man die vond dat alles kwam door de hand van god. Ze kleedde zich dan ok zeer stijf. Altijd een hoog gesloten jurk tot ruim over de knieën. Na tante begroet te hebben vroeg moeder of hij naar boven wilde gaan omdat ze wat met zuster te bespreken had. Evert ging naar boven en ging achter zijn computer een spelletje doen. Op een gegeven moment hoorde hij de vrouwen naar boven komen.

Ze liepen zijn kamer n. Ik liep over de wallen in Amsterdam en mijn aandacht werd getrokken door een bloedmooie Aziatische vrouw die achter een van de ramen zat omringd door verscheidene sm attributen. Nadat we een prijs afgesproken hadden ging ik naar binnen en stelde me voor als slaaf Ton en dat ze alles met me mocht doen wat zij wilde.

Dat voorstel stond haar wel aan en ze zei dat ik daar nog wel spijt van zou krijgen. Op haar bevel kleedde ik me helemaal uit en voor ik het wist werden mijn handen in de boeien geslagen. Zo nu zal ik je vertellen wat ik van je eist begon ze. Ten eerste ben je nu de hele verdere nacht mijn eigendom en aangezien je maar voor een uur betaald heb, zul je de rest terug moeten verdienen, wat dat inhield zou ik nog wel achter komen zei ze met een geniepige glimlach.

Ik werd eerst aan een grondige wasbeurt onderworpen waarbij de meeste aandacht naar mijn al stijf wordende pik en anus ging. Daarna bond ze mijn pik af met een schoenveter, en wel zo strak dat ik onmogelijk klaar zou kunnen komen. Zo, zei mijn meesteres nu zal ik je prepareren voor het geen waarvoor ik je ga gebruiken en ze duwde me naar het bed waar ik op mijn rug op moest gaan liggen. Verleden jaar ging ik met 3 vrienden op zomervakantie naar Zuid-Frankrijk. We hadden daar een appartement net buiten het centrum van de stad en op ongeveer 10 minuten met de auto vanaf het strand.

Onze vakantie bestond dan ook voornamelijk uit op stap gaan en proberen meiden te versieren met niet al te veel succes en dronken te worden. De volgende dag sliepen we dan uit en gingen naar het strand om weer krachten op te doen voor de volgende avond. Aan het eind van de vakantie had dit ritme me behoorlijk gesloopt.

Ze lachte me uit en noemde me een mietje. Maakte me niets uit, ik was kapot, en nog geen minuut nadat ze waren vertrokken was ik al in een diepe slaap. De allerbeste vriend die ik ken is Ector.

Een jongen die ik al sinds de 4e klas van de lagere school ken. Na een korte onenigheid toen ik in de 4e verhuisd was en van een andere school kwam zijn we allerbeste vrienden geworden. Het was weer een lange tijd geleden dat ik mijn nicht Els nog eens had gezien.

Zij was nu 30 en woonde in Spanje waar ze werkte als tandarts in Madrid. Het zou toch binnekort gebeuren dat zij nog eens naar België kwam. Mijn moeder en tante zouden voor twee weken naar daar op vakantie gaan en zij zou twee weken naar België komen. Mijn tante vroeg mij of ik haar zou kunnen ophalen aan het vliegveld. Ik vond het geen probleem en een paar dagen later stond ik te wachten in de aankomsthal van de luchthaven. Ik wist dat ze om Ik was er reeds om Ik zette mij in de cafetaria van de luchthaven en obseveerde het voorbij komende volk.

Zakenmensen, ouders met kinderen die op vakantie vertrekken, jeugd, die er met de rugzak op uit trekken, enzovoort. Een bont allegaartje. Ik ben Freek en ben nu bijna 6 jaar getrouwd met Petra ik kom graag bij mijn schoonouders haar moeder is een vlotte vrouw van in de vijftig en ziet er altijd erg goed uit maatje 40 ongeveer 1m75 lang ik denk dat ze zo rond de 60 kilo weegt, meestal heeft ze een rok of een jurk aan en die is meestal niet echt lang dus ik heb al, zeker in de zomer, een paar keer heel ver tussen haar benen kunnen kijken, en haar vader was ook zeker een hele vlotte man hij is ook in de vijftig en ziet er voor zijn leeftijd ook nog heel goed uit, hij is net zo lang als ik 1m80 en heeft geen buik een paar mooie benen en armen licht behaard en al wel grijzend haar zijn ogen stralen bijna altijd.

Ik heb mij wel eens afgevraagd of hij wel echt hetero is want als er een knappe man op tv is dan zie je hem even over zijn kruis wrijven dat maakt mij ook altijd best geil. Dan moet ik even de andere kant op kijken anders staat er een paal in mijn broek. Vroeger heb ik wel eens met jongens gerommeld, heb ze gepijpt en ook laten klaarkomen ooit heb ik een jongen zo ver gepijpt dat hij mijn hoofd beet pakte en in mijn keel klaarkwam zonder dat ik hem kon loslaten spoot hij mijn keel en mond helemaal vol.

Ik ben Thom 30 jaar 1. Omdat ik toe was aan een nieuwe broek we waren uitgenodigd voor een feest zijn we naar de stad gegaan om deze te kopen na eindelijk een gevonden te hebben bleek deze iets te lang te zijn, het verkoopstertje zei we kunnen hem wel korter maken dan is de broek volgende week klaar. Ik zei dat is te laat ik heb hem overmorgen nodig. Hierop zei mijn vrouw bel mijn moeder even en vraag of zij tijd en zin heeft.

Dus ik bel mijn schoonmoeder. Hei moeders kun jij mijn broek even korter maken? Ja hoor kom maar langs ik heb op dit moment toch niets te doen, Ik verbreek de verbinding en zeg tegen mijn vrouw we kunnen meteen komen. Nou zegt ze dan moet je wel alleen gaan, want ik heb nog een vergadering. Geen probleem ga ik wel even alleen. Bij mijn schoonmoeder aangekomen blijkt ze alleen thuis te zijn dus ik vraag waar is Frans schoonvader oh zegt ze die is werken, in dienst geroepen er is iemand ziek geworden, daarom heb ik nu ook alle tijd voor die broek van jou ga maar mee naar boven naar de naaikamer.

Mark en Lotte zijn vader en dochter en zijn een drie weken op vakantie in Nederland op de grens met België. Ze kunnen het samen goed vinden en hebben altijd een hoop lol. Na de scheiding een jaar geleden zijn vader en dochter dichter naar elkaar gegroeid en hebben een hechte band opgebouwd. Eindelijk hebben ze de tijd om eens lekker lang op vakantie te gaan en ze hebben ook veel leuke dingen gepland. Zo zijn er meerder uitstapjes naar zowel België als Duitsland gepland en ook het shoppen komt uitgebreid aan bod deze vakantie.

Vandaag is de tweede dag van de vakantie en rijden ze richting België, ze zijn onderweg naar Antwerpen. Mark heeft beloofd dat hij op Belgische wafels zou trakteren als hij zijn nieuwe baan als directeur zou krijgen en dat moet hij nu nakomen. Lotte is een maand geleden 16 jaar geworden en lijkt sprekend op haar moeder, ze heeft lang blond haar en heeft een goddelijk lichaam. Ze doet aan turnen en heeft daar haar goddelijke vormen aan te danken, dat in combinatie met een stel forse borsten.

Ze wordt door vele jongens uit haar klas aanbeden maar weet zich geen raad met alle interesse die ze krijgt. Op een zonnige dag ging ik naar het strand. Een luchtig jurkje aan en sandaaltjes met een klein hakje. Mīn slipje had ik voor het gemak maar thuisgelaten, veel te zweterig, net als mīn bh. Ik voelde een warm zomerbriesje langs mīn haar en tussen mīn benen strijken. Vandaag was een goede dag om in een duinpannetje wat bij te bruinen.

Ik zocht een mooie hoge duin uit, met veel privacy. Van zon en zee word ik nogal opgewonden. Ik ken mezelf. Ik weet dat ik dan ga liggen draaien en wurmen om mijn klitje te stimuleren. Dus beter niet midden op het strand, waar al die geile mannetjes me kunnen zien. Beter lekker in de duinen, waar ik naakt kan zijn en mezelf kan strelen, met het zonnetje op mīn kutje. Mijn zoon had zijn examen gehaald en mijn vrouw en ik organizeerden een verassingsfeest.

We nodigden al zijn vrienden en natuurlijk zijn beste vrindin uit, ze was 16 jaar oud op dat moment en vrij verlegen in het gezeldschap van anderen. Maar ze kwam naar het feest wat mijn zoon erg leuk vond en haar bezoek liet mij niet onaangeroerd. Ze heeft een leuke lengte van 1,68 en haar haar wat overegins lekker kort is verandert vaker van kleur dan een stoplicht, ze heeft een volle c cup en een heerlijk klein kontje en leefde onder de naam deborah maar iedereen noemde haar deb, het perfecte tienertje in mijn ogen.

Ze had een rokje en een singletje aan en was erg vrolijk ondanks haar zenuwachtigheid. Mijn vrouw en ik trokken ons terug naar mijn zoons slaapkamer waar wij een film gingen kijken. Na een paar uur moest deborah naar huis maar ze woonde in een niet al te veilige buurt dus vroeg ze of ik haar naar huis kon brengen, zo gezegt zo gedaan, we laadde haar fiets in mijn busje en we reden weg. We praatte wat over koetjes en kalfjes en we kwamen bij vriendjes aan.

Ze zei dat ze de laatste tijd geen vriend had en daar ook geen behoefte aan had. Mia had er de pest in. Het online daten was een constante frustratie.

Telkens opnieuw werd haar hoop de grond in geslagen. Ze had ook Tinder geprobeerd maar geen enkele man wilde verder gaan met haar.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl