Gratis

Masturberen en spuiten marokkaanse sex film

Vrijdag 26st, Augustus 2018 5:35:51 Am
[BANCHOR] sexi deepika
Stuur een gratis bericht
naar kllhkgmis
Online
kllhkgmis
  • 34 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Volvega, Netherlands
  • Urdu(Basic), Portugees(Beginner)
  • Onderzoeker, Biotechnoloog
  • ID: 8256299155
  • Vrienden: KAZUTO, diamonds50
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 177 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / juni
Profiel bekijken: / 6712
Nummer: / +312429-835-77

Beschrijving:

En dat is jammer, want er is niks mis met masturberen — ook niet als je een relatie hebt. Sterker nog, jullie gezamenlijke seksleven kan er juist van profiteren als beide partners regelmatig masturberen. Ten eerste helpt masturberen je om je eigen lichaam beter te leren kennen. Dat levert je nuttige kennis op voor als je vrijt met je partner: je kunt dan veel beter aangeven wat je fijn vindt. En reken maar dat je partner dat op prijs stelt: het is veel fijner als je een beetje hulp krijgt bij hoe je de ander nog lekkerder kunt beminnen dan wanneer je dat helemaal zelf moet uitzoeken.

Maar hoe kun je je partner daar ooit bij helpen als je zelf niet goed weet hoe je je jezelf lekker verwent? Jullie seksleven wordt er alleen maar beter van als je je eigen lichaam goed leert kennen door te masturberen.

Een ander pluspunt van solo-seks is dat het je zin in gezamenlijke seks kan vergroten. Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar het heeft alles te maken met hoe seksualiteit werkt: seks zit voor een groot deel tussen onze oren.

In een eerder artikel heb ik al eens uitgelegd dat je zin in seks kunt vergroten door je zintuigen vaker sexy informatie voor te schotelen en op een positieve manier bezig te zijn met seks. En masturberen is beslist hele sexy informatie voor je zintuigen en een hele positieve seks-ervaring… Tenminste, als je er ronduit van durft te genieten.

Masturberen is iets heel natuurlijks, dus schaam je er nooit voor. Veroordeel een ander er ook niet om en denk niet dat je partner bij jou iets tekort komt als hij of zij masturbeert. En gun je man hetzelfde, waarbij ook meespeelt dat mannen vaak meer behoefte hebben aan een ontlading omdat het voor hen een soort stress release is.

Schaam je niet voor jullie individuele seksualiteit, maar geniet ervan. Daar wordt jullie gezamenlijke seksleven alleen maar beter van. Tenslotte: ben je wat vrijer in je relatie en heb je voldoende zelfvertrouwen, dan kan het zelfs super opwindend zijn voor jullie allebei als je voor je partner met jezelf speelt.

Mannen vinden het prachtig om te zien hoe een vrouw met zichzelf speelt en steken ondertussen misschien ook nog wat fijne kneepjes van je op, dus Geschreven door: Tania Mulder - www.

Tania is een ervaren sekscoach die via workshops, cursussen en privé-coaching mannen en vrouwen helpt elkaar beter te begrijpen tussen de lakens en daardoor nog meer van elkaar te genieten. Meer over Tania op haar site: www. Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. Vriendin gezocht. Voordelen community.

Toggle navigation. Inloggen Inschrijven Wachtwoord vergeten. Inschrijven Inloggen. Wachtwoord vergeten? Inschrijven Speeddaten. Masturberen terwijl je een relatie hebt? Doe jij het vaak met jezelf, schat? Ten onrechte, want solo-seks kan niet alleen ronduit lekker zijn, maar ook nog eens prima voor jullie gezamenlijke seksleven. Hoe zit dat? Reacties 3 Toon commentaar. Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:. Naam   verplicht. E-mail   verplicht, wordt niet getoond. Ik ontvang ook graag de nieuwsbrief van vriendinnenonline.

Extra controle vraag:. Lees ook 6x leuke activiteiten voor kinderen tijdens de Corona periode. Samenwonen in zijn huis, hoe doe je dat? Onwil of onmacht? Gesloten vriendschappen Nieuwe leden. Nieuw artikel. Vriendschap Goede vriendin is jarig in de quarantaine; zo kun je haar toch verrassen!

Op het forum. Redactie Vriendinnen Online Bingo-avond: Zaterdag 25 april uur. Utrecht WhatsAppgroepje Utrecht. Vriendinnen Vriendin gezocht Voordelen community Hoe werkt het? Veelgestelde vragen Voorwaarden. En meer Daily life Forum Vrouwen vertellen Praat mee. Over Over ons In de media Adverteren Contact.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl