Grote

Broer zus seks seksspeeltjes voor de man

Zaterdag 20st, Februari 2018 9:30:30 Pm
[BANCHOR] oma buik
Stuur een gratis bericht
naar Elaine
Offline
Elaine
  • 23 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Maharen, Netherlands
  • Maleis(Beginner), Engels(Beginner), Maleis(Gemiddeld)
  • Componist, Voedingsdeskundige
  • ID: 4924586536
  • Vrienden: Ludisis, pascale20074, GEZEGEND
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 155 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Whitney
Profiel bekijken: / 7322
Nummer: / +312713-331-42

Beschrijving:

Een jaar, misschien twee. En de passie is er inmiddels uit weggevloeid. Toen jullie elkaar ontmoetten was het geweldig. Jullie deden alles samen, en waren het meest verliefde stel van de wereld. Maar na een paar jaar — of na een jaar of tien — waren jullie het ineens kwijt.

Die passie, die jullie op de been hield. Inmiddels leven jullie samen…. Jullie zitten een beetje op de bank. De ene kijkt TV, de ander leest een boek. Ik heb duizenden mensen geholpen met het vinden van een leuke relatie, en het terugbrengen van de passie.

Ook als men al een tijdje aan het samenleven was als broer en zus. Er zijn hele logische redenen waarom dit ontstaat. Het hoeft niet zo te zijn dat je niet meer van elkaar houdt. Vaak gaat het om andere zaken, die onopgemerkt zijn veranderd. Op school leer je behalve seksuele voorlichting helemaal niets over de liefde. Je leert niet hoe het werkt, hoe het je gelukkig maakt en hoe je zorgt dat je gelukkig blijft. Het enige voorbeeld wat je hebt is dat van je ouders. Maar als zij zijn als een derde van de Nederlanders, dan zijn ze gescheiden.

En ik denk dat nog veel meer Nederlanders ongelukkig en passieloos getrouwd zijn. De meeste huwelijken stranden in de eerste tien jaar. De meeste daarvan in de 5 tot 9 jaar. Je gaat mij echt niet vertellen dat mensen na een huwelijk van tien jaar minder overspel plegen, of die koppels minder ruzie hebben.

Nee, er is iets anders aan de hand. De mensen die het langer dan 10 jaar vol houden, vinden vaak een manier om goed met elkaar om te gaan. Ze weten wat ze aan elkaar hebben, en hoe hun relatie in elkaar zit. In dit artikel ga ik je leren wat je kan doen als jij en je vriend als broer en zus samenwonen. Het maakt niet uit of jullie relatie twee of twintig jaar duurt.

En of jullie getrouwd zijn of niet is ook niet relevant. De principes die ik je leer zijn door je hele relatie heen toepasbaar. Als je er wat in ziet, dan ben je niet alleen. Ik heb duizenden mensen geholpen met dezelfde tips. Misschien kan je het laten lezen door je vriend, zodat jullie er samen mee aan de slag kunnen.

Ken jij ook een stel dat een knipperlicht relatie heeft? Eerst zijn ze dolgelukkig, dan zitten ze te lang op elkaars lip waardoor ze ruzie krijgen. Daarna zijn ze een tijdje alleen en beginnen ze elkaar te missen. Ten slotte maken ze het goed en zijn ze weer dolgelukkig.

Ik ga je leren hoe je al het drama zoals de ruzies en tranen voorkomt, maar hoe je wel dolgelukkig kan worden als dit stel. Dit komt omdat ze tijd doorbrengen wanneer ze zich sterk tot elkaar aangetrokken voelen, en liefde voor elkaar ervaren. Dit maakt dat de passie het hoogst is. Maar op een gegeven moment raken de liefdesstofjes in hun hoofd uitgewerkt. De hormonen die ervoor zorgen dat ze niets liever willen dan de andere persoon, verliezen hun werking. Waardoor irritaties de kop op steken, en ze ruzie beginnen te maken.

Als dit koppel voor de ruzies zich begon te realiseren dat het voor nu even mooi was geweest, dan hadden ze aan de rem kunnen trekken. En op dat moment afstand kunnen nemen. Dit gebeurt bij ieder koppel. Hoe meer je tijd samen doorbrengt als je verliefd bent, hoe sneller dit gebeurt. De gelukshormonen raken letterlijk opgebrand. Het gevolg is dat je nog best van iemand kan houden, maar simpelweg geen aantrekkingskracht voelt of passie voor hem ervaart.

En dan zit je met de gebakken peren. Ze laten de druk te ver oplopen, waardoor ze met spanning en drama uit elkaar gaan. De stress en de ruzies worden zog root, dat ze niet meer kunnen voelen dat ze van elkaar houden. In plaats daarvan is het beter om afstand te nemen zodra je merkt dat de aantrekkingskracht minder wordt, in plaats wanneer de vazen je om de oren vliegen.

Zo voorkom je dat het op de spits wordt gedreven en de relatie verder kapot wordt gemaakt. Het scheelt je een hoop stress. Dit is een misverstand. Ik ben er niet voor om meer tijd met elkaar door te brengen, maar juist minder. En de tijd die je samen doorbrengt, zo goed mogelijk te besteden.

Hier kom ik zo op. Voor nu is het belangrijk dat jij en je partner een afspraak maken om elkaar minder te zien. Zorg ervoor dat jullie niet structureel op elkaars lip zitten. De bedoeling is dat wanneer jullie een tijdje samen doorbrengen, de liefdesstofjes opnieuw kunnen worden aangevuld. Je merkt dit wanneer je elkaar begint te missen. Dan zoek je elkaar weer op, en breng je tijd door net zo lang totdat de stofjes weer beginnen op te raken. Dit is iets wat je structureel moet doen om van het effect te kunnen profiteren.

Daarnaast is er nog iets anders. Wanneer je continu op elkaars lip zit, lopen de spanningen hoog op. Dit is een natuurlijk gevolg van te veel tijd met elkaar doorbrengen. En vrouwen hebben hier andere behoeftes in dan mannen. Uit wetenschappelijk onderzoe blijkt dat mannen standaard klagen over de mate van ruimte die ze krijgen om alleen te zijn.

Elke man heeft minstens een paar uur dag nodig om op zichzelf te zijn en zijn gedachten te ordenen. Daar kan hij jou niet bij gebruiken. Dus laat hem lekker aankloten in de garage, en stoor hem niet als hij Studio Sport kijkt. Hij doet het niet om jou te pesten, en ook niet omdat hij oppervlakkig is. Hij heeft die tijd nodig om zijn brein te ontspannen. Het is de mannelijke vorm van meditatie. Wanneer je leert hem de ruimte te geven die hij nodig heeft, zul je merken dat de irritaties minder snel een kookpunt bereiken.

En wanneer jullie structureel voorkomen dat jullie als broer en zus op de bank zitten, dan vallen jullie minder in dat rolpatroon. Ik ben er een groot voorstander van om elkaar een paar weken per jaar helemaal niet te zien. Wanneer je dit doet, zul je merken dat je even helemaal tot rust kan komen. Na verloop van tijd zal je de ander beginnen te missen. Waardoor je, als je terug komt, er helemaal klaar voor bent.

Pas als je alleen bent en helemaal los kan komen, kan je voelen hoe je dat gemist hebt. Maar na die paar weken zullen de liefdesstofjes ongetwijfeld weer beginnen te stromen. In dat geval kan je rustig terug naar je man. In het begin vallen ze misschien een beetje af. Maar wanneer ze zich meer comfortabel beginnen te voelen bij elkaar….

Berg je dan maar. Als jullie als broer en zus met elkaar omgaan, is de kans groot dat jullie samen op de bank zitten en elkaar afwisselend een hand doritos en een lepel roomijs door de strot duwen.

Althans, als ik de statistiek moet geloven. Het merendeel van de Nederlanders is te dik. En dat brengt een aantal problemen met zich mee. Zit maar in de bank op haar trainingsbroek, en haar make-up doos heeft ze al maanden niet aangeraakt. Ook al zegt jouw man in je gezicht dat hij het niet erg vindt, zolang jullie als broer en zus leven zou ik die opmerking niet al te serieus nemen.

Kijk even in de spiegel. Zie je er anders uit toen jij je man ontmoette? Was je slanker en beter verzorgd? Dan is het tijd om daar weer naar terug te gaan. Als hij verandert is in een zak aardappelen die alleen maar voor de TV hangt en al jaren zijn tanden niet meer heeft gepoetst, dan moet hij daar ook wat aan gaan doen. Ik raad je aan om hem duidelijk te vertellen wat hij beter kan doen — of nog beter, het voor hem te doen.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl