Grote

De wallen seks woorden die met seks te maken hebben

Zaterdag 3st, December 2017 10:51:55 Am
[BANCHOR] allvids
Stuur een gratis bericht
naar Fridaylive_jack
Offline
Fridaylive_jack
  • 30 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Otmarsum, Netherlands
  • Maleis(Geavanceerd), Tamil(Beginner)
  • Patholoog, Journalist
  • ID: 2148468112
  • Vrienden: jainef1, Andriy91, dbbrooks
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 173 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Marie
Profiel bekijken: / 8837
Nummer: / +312161-774-77

Beschrijving:

Sluit je aan! Spuiten en Slikken. Dat is waar de Wallen om bekend staan. Toch is Nederlands meest beruchte buurtje voor velen gewoon een werkplek. En bestaan er meer ongeschreven regels dan waar dan ook. Dus spraken we heel wat raammeisjes.

En wat blijkt? Niet de hoerenlopers, maar de dagjesmensen hebben een stukje opvoeding nodig. Dit is dé etiquette van de Wallen. Toch maken veel voorbijgangers gezellige kiekjes. En er worden heel wat likes geharkt door live te gaan op Insta op Facebook. Doe het niet. Zelfs niet als je net doet alsof je neus bloedt. Laat je kinderen thuis Families die tijdens moederdag op milf-safari gaan op de Walllen.

Ze bestaan. Natuurlijk is het helemaal oké om met je kroost langs wat ramen te flaneren als je even ergens een oestertje wil klappen. Maar zie de Wallen niet als een gratis vervanging van een dagje Artis. Houd commentaar voor jezelf Ramen zijn dunner dan je denkt. Oftewel: je hoort er alles door. Toch vinden sommige voorbijgangers het nodig om hardop hun mening te delen over wat ze zien. Dat mag natuurlijk, maar houd het lief. Niemand wordt gelukkig van seksistische beledigingen.

Zelfs prostituees niet. Laat klanten in hun waarde Mannen en vrouwen die een sekswerker bezoeken, zijn niet bij voorbaat vies en zielig. Sterker nog: ze gedragen zich doorgaans netter dan de meeste dagjesmensen. Laat ze daarom lekker met rust en wijs ze niet na. Goed om te onthouden: iedereen neukt. Waar je dat doet moet je lekker zelf weten. Plas in een wc De Wallen is een van de oudste buurten van Amsterdam en staat vol met monumentale panden.

Dat verdient respect. Heb je 22 bier op en kan je het echt niet ophouden? Duik een café in, leeg je blaas in recordtempo en bestel vier shotjes Jäger om jezelf te belonen voor je goede gedrag. Behandel prostituees niet als slachtoffers We horen vaak alleen maar verhalen van dames die gedwongen achter het raam staan. Gelukkig werken de meeste meisjes van de Wallen er vrijwillig. Kijk daarom niet naar raamprostituees alsof ze diezelfde ochtend 30 keer anaal verkracht zijn door hun pooier.

Zelfs niet als je de reïncarnatie van moeder Theresa bent. Het is dan ook hartstikke not done om als onderdeel van een massa voyeurs de smalle straatjes te blokkeren. Waarom niet? Omdat klanten dan niet meer bij hun lievelingen kunnen komen. En dat kost geld. Niet staren Ook al zitten sommige meisjes ingenieuzer in elkaar dan de Venus van Milo, het mag nooit een reden zijn om ze als een standbeeld te bewonderen.

En dan willen de meiden niet hebben. Trek geen piemelpak aan Hoewel sommige levensgenieters daar anders over denken, worden de meeste mensen niet aantrekkelijker door piemelpakken en piemeldiadeems. Bovendien is het al twee jaar tijd voor een nieuwe fashiontrend. Daarom een laatste suggestie: trek wat leuks aan, doe je best. Dan hebben de meiden ook eens wat leuks om naar te kijken. Lach niemand uit   Als je in het dagelijks leven niet aan je trekken komt, dan is al dat bloot op straat misschien wat ongemakkelijk.

Glimlachen naar wie dan ook is natuurlijk top. Smile it away baby! Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door de powervrouwen van De Wallen. Meer over: hoeren , amsterdam , etiquette , ongeschreven regels , prostituee , de wallen , prostitutie , bordeel , sekswerk. Ik bezocht de enige 5D-seksbioscoop ter wereld.

Poll: Voor welk bedrag zou jij seksen met een random onaantrekkelijk persoon?

Hete geile moeders angela rivas

Van
markjohnbateman

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl