Grote

Geile 60 vrouwen hoeren in gouda

Zondag 26st, November 2018 2:0:27 Pm
[BANCHOR] bal barst
Stuur een gratis bericht
naar razvitm
Offline
razvitm
  • 43 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Tinray, Netherlands
  • Japans(Beginner), Perzisch(Elementair), Vietnamees(Basic)
  • Restaurateur, Apotheker
  • ID: 5988979376
  • Vrienden: solimbergo
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 175 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Jenny
Profiel bekijken: / 1825
Nummer: / +312356-361-82

Beschrijving:

Seksverhalen en sexavonturen van oudere vrouwen. Welkom je bent dus een liefhebber van oudere vrouwen? Hier lees je echte erotische verhalen door rijpe vrouwen en over rijpe vrouwen. Beleef de heetste sexavonturen van vrouwen van boven de dertig jaar. Geile oma heeft keiharde seks met jonge mannen en hete moeders laten zich uitwonen als hun man naar zijn werk is en de kids naar school. Lees hoe geile huisvrouwen hun jonge buurjongen verleiden tot wilde seks en omtmaagd worden door hun buurvouw.

Veel lees plezier en wil jij ook een spannend en geil verhaal kwijt dan mail je die naar ons en wij plaatsen hem zeer spoedig.

Mijn naam is Ben en ik ben 23 jaar. Ik woon in een rustige buitenwijk waar langs de hoofdstraat steeds rijtjes huizen staan. Tussen de huizen zit een klein tuintje en alleen een voetpad waardoor we redelijk dicht op elkaar wonen.

Recht tegenover mij woont een vrouw van in de 60 die de zorg heeft voor het zoontje van haar invalide zus. Het zoontje was 8 jaar geleden een ongelukje wat niet had mogen gebeuren. De buurvrouw heet Nel en heeft verder nog twee grote Hollandse herders in huis. Wodan en Kazan. Toen ze er 5 jaar geleden kwam wonen was haar oudste dochter ook nog thuis maar sinds een jaar woont die op zichzelf. Ik kreeg een aantal maanden wat meer interesse in Nel doordat ik vanaf mijn computer op zolder opkeek en zag dat Nel onder de douche stond en de lamellen niet geheel gesloten had.

Er was niet veel te zien alleen een persoon die zich aan het douchen was en ik pakte een verrekijker om wat beter te kunnen kijken. Nel was net klaar en zich aan het afdrogen en hoewel ze er uiterlijk wel als 60 uitziet zag haar lichaam er absoluut niet zo uit.

Ze zat strak in het vel en ze was druk doende met een bepaalde creme haar borsten te masseren waardoor ik een erectie voelde opkomen. Ze ging naar de slaapkamer die aan de andere kant van het huis was en ik heb meer niet te zien gekregen. Een week of wat later was Nel in de tuin bezig en ze stond gebukt onkruid tussen de tegels weg te halen. Ik kwam aanlopen en had een mooi zicht op haar laag uitgesneden decollete en keek tegen die prachtige borsten aan.

Ik begon een praatje en Nel stond voor me en ik kon haar harde tepels door de stof zien. Hoewel ze erg grote borsten heeft heb ik haar nog nooit met een bh gezien en moet ik zeggen dat haar tieten absoluut niet hangen.

Tijdens het praten vroeg Nel of ik genegen was om de planten een weekje te verzorgen omdat ze een weekje weggingen. De honden gingen mee dus het ging alleen om de planten. Ik kreeg meteen een extra sleutel en ze zou vrijdag vertrekken. Die vrijdag kwam Nel nog even afscheid nemen en ze vertelde dat ze ook een paar planten op haar slaapkamer had die ze vergeten was om beneden te zetten en of ik die niet wilde vergeten.

Ik wenste haar een fijne week en ging diezelfde avond bij haar huis naar binnen om te kijken hoe de planten er bij stonden en om de krant weg te leggen. Op haar slaapkamer gekomen zag ik dat ze het bed nog niet opgemaakt had en de wasmand stond open.

Er lag een klein slipje over de rand en ik schatte in dat het van die ochtend moest zijn. Ik had nog nooit een gedragen slipje geroken en trok de stoute schoenen aan en bekeek het slipje eens goed. Er zat nogal wat afscheiding in en toen ik mijn neus er in stak rook ik de weeige ietwat zilte geur van een vrouwen kut.

Ik stelde me voor dat ik haar kut likte en begon het slipje te likken. Ik proefde duidelijk haar smaak en raakte opgewonden. Ik haalde mijn inmiddels strak stijf staande lul uit mijn broek en begon mij af te trekken. Het duurde niet lang omdat ik mij inbeeldde dat ik Nel aan het likken was of ik spoot mijn sperma in de wasmand. Gelukkig was ze een week weg anders had ik een probleem gehad en alles wat er naast kwam ruimde ik met een handdoek op.

Ik heb het slipje nog een paar keer gebruikt die week maar zorgde er wel telkens voor dat ik in de wasbak klaar kwam dat was makkelijker met opruimen. Na een week kwam Nel terug. Ze had het vreselijk naar haar zin gehad. Ze vroeg of ik even wat kwam drinken en ging mij voor naar binnen. Ik wilde de sleutel teruggeven maar Nel vond het wel makkelijk dat ik een reserve had dus ik moest hem maar houden. Ze schonk een biertje in en kwam naast mij op de bank zitten.

Ik kon op die manier in haar blouse kijken omdat er wat ruimte tussen de knopen was. Ik kon zien dat ze topless had gezond want haar tieten waren mooi egaal bruin. Ik voelde mijn lul langzaam groeien en probeerde te gaan verzitten omdat het duidelijk zichtbaar was.

In de huiskamer lag de koffer nog open en toen Nel even wegging naar boven om wat te halen pikte ik een gedragen slipje en stak het in mijn zak. Ik dacht dat ze het tussen al dat wasgoed niet zou missen en indien wel dan zou ze denken dat ze vergeten was het in te pakken. Ik werd nog meer opgewonden van het idee wat ik later met het slipje zou gaan doen. We hebben nog wat gepraat en ik kon niet wachten om naar huis te gaan. Thuis rook ik in de gang al aan haar kruis en begon weer te likken.

Of het door de vakantie kwam weet ik niet maar het leek of het veel geiler smaakte. Ik wilde net naar boven gaan om mij lekker te verwennen toen de bel achter mij ging. Ik stopte het slipje weg en opende de deur en daar stond Nel in een ochtendjas voor de deur. Ze vroeg of ik haar kon helpen met de brandmelder want die bleef maar piepen terwijl er geen brand of zo was.

Toen ze voor mij uit naar binnen liep viel het mij op dat het een vrij korte ochtendjas was en ik zorgde ervoor dat er wat ruimte was tussen haar en mij toen we de trap op liepen. Ik had een mooi zicht op haar bovenbenen en zag licht de welving van haar billen. Terwijl ze voor mij naar boven liep bukte ze op een gegeven moment om iets op de tap op te rapen waardoor ik een mooi zicht kreeg op haar billen en haar kutje. Ze had niets onder de ochtendjas aan en mijn lul knapte zowat bijna uit mijn broek.

De brandmelder hangt in de nok van de zolder dus we moesten nog een trap op en ik liep nog wat langzamer telkens keek ik tegen haarbillen aan en probeerde nog een glimp van haar kutje op te vangen helaas.

Boven aangekomen kon ik niet bij de brandmelder dus pakten we een keukentrap waar ik op moest gaan staan. Ik vond het eng en Nel hield de trap vast waardoor ik naar boven durfde. Mijn lul stond nog op springen en toen ik de trap opklom kon ik aan haar reactie zien dat het haar niet ontgaan was. Ik probeerde de brandmelder open te krijgen en na enig wrikken lukt dat ook.

Ik haalde de batterij eruit en Nel vroeg mij er voorlopig geen nieuwe in te doen ze had er ook nog een op de overloop hangen en deze hing te hoog. Ik wilde net van de trap afstappen toen Nel mij zogenaamd zou steunen en hierbij "per ongeluk"?

Nel stelde voor om naar haar slaapkamer te gaan. In har slaapkamer aangekomen kwam ze voor mij staan en gaf mij een vette zoen op mijn bek en greep met een volle hand mijn kruis. Ik deed de band van haar ochtendjas open en liet het geheel van haar afglijden.

Ze stond naakt voor mij en ik kon mijn handen niet van haar forse borsten afhouden. Nel liet zich ook niet onbetuigd en had in rap tempo mijn kleren uitgedaan waardoor ik in vol ornaat voor haar stond. Ze knielde voor mij en terwijl ze mijn ballen aan het kneden was nam ze mijn pik in haar mond en begon heerlijk te zuigen. Ze maakte met haar tong kringetjes om mijn eikel en af en toe stopte ze het topje van haar tong tegen mijn pisgaatje.

Ze neukte mij met haar hele hoofd en kneep af en toe hard in mijn billen. Ik wilde niet klaarkomen maar Nel liet niet los en voor ik het wist spoot ik mijn zaad in haar keel. Ze liet er geen druppel van verloren gaan en likte mijn hele lul schoon. Ze kwam weer overeind en gaf mij een dikke tongzoen waarbij ik mijn eigen geil proefde. Ik wilde ook heel graag haar in het echt proeven dus duwde ik haar op het bed en kroop meteen tussen haar benen.

Ze had een heel klein streepje haar op haar kutje en de rest was weggeschoren. Ik zag geen aftekening van badkleding dus moest zenaar een naturisten camping zijn geweest want ze was egaal bruin. Ze was drijfnat en ik kon gewoon haar kut leeg drinken terwijl ze nog niet klaargekomen was. Ze had niet veel nodig en onder het likken en zuigen kneedde ik haar forse tieten waar de tepels keihard op stonden.

Ik denk dat ik mij had kunnen optrekken aan die tepels. Het duurde niet lang of ze kwam met een schreeuw klaar en het kutvocht kwam met stromen tegelijk. Ik moest moeite doen om niets te verspillen.

Mijn lul was inmiddels weer fors gegroeid dus kroop ik beven op Nel en begon haar lekker te neuken. Ze draaide en kreunde dat het een lieve lust was en ik voelde hoe ze voor de tweede keer klaarkwam. Terwijl ik nog lekker kon doorgaan en mij af en toe kon inhouden versnelde ik mijn stoten en begon oik haar wat ruwer te neuken. Nel slaakte allerlei kreten zoals "ga door lekker neuk dier ooooh wat is dat lang geleden!

Dit is beter dan die twee beneden oooh ik koooooommmmm"? We lagen op haar bed na te genieten en streelden elkaar zacht zonder dat er reactie kwam en ik vroeg haar wat ze eerder bedoelde met "die twee beneden"?.

Nel vertelde dat ze de honden bedoelde die haar af en toe bevredigden. Volgens haar alleen met hun tong maar ik kwam er later achter dat het op een andere manier ging maar daarover een ander keer meer.

We gingen samen nog even onder de douche en Nel had nog steeds de lamellen net gemaakt. Ik keek glimlachend naar mijn eigen zolder hetgeen Nel gelukkig niet zag. Onder de douche heeft Nel mij nog een keer lekker afgetrokken en ik haar naar een vierde hoogtepunt gevingerd.

Ik ging daarna voldaan naar huis met een heel ander gevoel over mijn buurvrouw. Wordt vervolgd als jullie dat willen.

Ziggo erothiek nl animadgirl com

Van
cherithsedgwick

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl