Grote

Ik neuk mijn broer seks tijdens stopweek

Vrijdag 23st, December 2017 11:41:59 Am
[BANCHOR] slet tassen
Stuur een gratis bericht
naar octoberasian
Online
octoberasian
  • 41 jaar Vrouw, Krab
  • Southbrook, Netherlands
  • Vietnamees(Beginner), Japans(Basic)
  • Neuroloog, Ontwerper
  • ID: 1447735417
  • Vrienden: gtx938, Nickji
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 163 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Margie
Profiel bekijken: / 7665
Nummer: / +312729-891-44

Beschrijving:

Laatst zat ik mezelf te vingeren op mijn kamer. Opeens kwam mijn broer van 17 binnen en hij zag wat ik aan het doen was. Hij zei toen: als ik je kutje 5 sec. Mag strelen vertel ik niks tegen onze ouders. Dus ik liet het hem maar doen. Na 5sec. Duwde ik hem weg. Hij zei toen; wat doe je nu? Dat was maar 4 sec. Maar ik weet het goed gemaakt!

Als je me pijpt vertel ik echt niks! Ik trok toen zijn broek uit en pijpte hem 5 minuten. Daarna duwde hij me op mijn bed en begon mij helemaal uit te kleden en hij zat en mijn borsten en likte heel lang mijn kut. Daarna ging hij op bed liggen en moest ik hem neuken. Ik moest hem intotaal 3kwartier neuken. Ik vond het best wel lekker.

En dat zei ik toen. Nu wilt hij nog een keer met me neuken en hij beloofde me ook te beffen. Wat zou ik doen? Een kind van 12 die gaan vingeren en gaat neuken met haar broer Ja erg geloofwaardig allemaal. Dat kan waar zijn. Toen ik 12 was was ik me ook aan het vingeren. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Kortom : probeer het vooral leuk en netjes te houden.

Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en hoe wij omgaan met je privacy. Hoofdinhoud Zoeken Submenu Site-navigatie. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 15 januari   [ uur]. Zeg het tegen je. ALS je het gaat doen doe het veilig pil of condoom maar ik zou het weigeren en dat je dit allemaal toe liet. Ik zou het alleen blijven doen als je het echt fijn vond. Anders niet meer doen.

Meisje van 12 jr, ik geloof niks van je verhaal. Volgens mij heb jij veel fantasie Wrong decision made, wat boeit het als je ouders het weten, mama papa ze heeft gister aanzichzelf gezeten. Zou je daar nou straf van krijgen? En hzo kwam hij binnen? Hier geloof ik dus helemaal niks van.

Misschien beetje last van seksuele frustraties? Het kan toch?! Allemaal fake,das gwn een verhaaltje en al was het waar dan zou het fucked up zijn.

Het is familie, wat doe je nu Vertel het direct aan je ouders Het is nie normaal Srry dat ik het zeg maar je broer moet naar een psychiater Je zus verkrachten!!!!

Nee, zou ik niet doen. Je kon het misschien wel leuk vinden maar het blijft verkrachting. Als hij dus dreigt dan dreig jij terug, zo van dat je het tegen jullie ouders vertelt. Onthoudt het is en blijft verkrachting. Ik weet ni hoor maar volgens mij zitten kinderen van 12 zich niet te vingeren. Ik in ieder geval niet toen ik 12 was. En je broer is echt gek als hij jou gaat neuken. Lekker geloofwaardig verhaal dit Ja wat zal ik hier op zeggen. Ik lees veel verhalen en dit komt mij nogal erg bekent voor.

Ik geloof dit verhaal totaal niet. Het is gedeeltelijk gekopieerd en een beetje eigen fantasie. Stop hiermee! Waarom zou je dat doen weet je ik wil is weten waarom hij jou Wilde neuken als ik geen antwoord krijg Dan is het nep.

Beetje raar om je je te laten neuken door ke broer. Je kan het neuken wel lekker vinden maar tis niet normaal om dat met je broer te doen. Zoek een vriendje en neuk die plat en geef je broer aan bij de politie of je ouders. Ik wil niet veel zeggen hoor maar dit verhaaltje staat gewoon op internet als je zoekt op verkracht door broer sorry maar dit is echt hele grote fantasie Waar ben je mee bezig je ben 12 dan ben jr toch nog helemaal niet bezig met het bevredigen van jezelf dan ben je gewoon echt niet goed weis je zou je pas met 15 ongeveer hiermee bezig moeten houden.

Dat je vingert is normaal worden ze niet boos om tenzij jij stom geloof hebt. Maar dat je broer dwingt tot sex worden ze wel boos om.

Ik heb ook een broer toen ik vrijde met me vriendje kwam hij thuis hij zei niks tegen ouders dus zo. Heb ook een broertje van 12 zag hem aftrekken keer voor de pc hij schrok en voelde zich rot. Zei tegen hem dat ik niks zou zeggen maar dat die beter wel doekje kon paken voor schoonmaken. Topic gesloten. Dit topic is gesloten omdat de ervaring al oud is en het onderwerp vrij heftig is. Je kunt altijd een nieuw topic beginnen, of andere jongeren op het forum helpen!

Lees meer. Topics in dit forum. Wat had jij in de seksuele voorlichting op school willen bespreken? Naaktfoto's jongen, Geen onderbroek aan jongen, Meisjes met sixpack Ruzie over het huishouden Tips voor naam kledingmerk!

Jongen leren kennen op tinder Harde lenzen Opleiding wisselen Quotes op je verhaal plaatsen Is dit mogelijk? Meisjes die in de kast zitten. Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Wat mag niet?

Nieuw op de site. Routekaart versoepeling maatregelen 75 jaar vrijheid Vriendschap De geldchecker Persconferentie premier Rutte van 21 april Ramadan in corona tijd Thuis fit blijven 4 juni feestdag voor geslaagde scholieren! Koken in quarantaine Elkaar helpen in de coronacrisis. Praat mee over. Over het Dreamersforum. Waarom naar Jongin? Forumregels Privacy.

Grote dildo porno joseline buit

Van
SpecterFactory

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl