Grote

Naaktstranden zuid holland volle vrouw neuken

Zaterdag 24st, Juni 2017 6:37:32 Pm
[BANCHOR] goede clit
Stuur een gratis bericht
naar AndrewB
Offline
AndrewB
  • 26 jaar Vrouw, Centaur
  • Bilthoven, Netherlands
  • Bengalen(Basic), Italiaans(Bekwaamheid)
  • Advocaat, Astronoom
  • ID: 2985727324
  • Vrienden: starfalcon176, whopude, mpershan
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 165 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Sheila
Profiel bekijken: / 7827
Nummer: / +312915-227-66

Beschrijving:

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Per bus of trein matig bereikbaar. Meeste parkeerruimte en bewaakte fietsenstalling bij slag Vlugtenburg op meter. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Eten en drinken. Staat van het sanitair. Prettig Bloot recreëren. Geschikt voor mindervaliden.

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen. Ik ga akkoord met de Spelregels en Privacy Policy. Met de fiets is het het makkelijkste te bereiken Fietsstalling in de duinen onbewaakt Over smal betonpad door de duinen naar het strand niet voor minder validen Dan beneden rechtsaf over breed betonpad waar na zo'n 50 meter het naaktstrand begint Lekker rustig en, tot nog toe gelukkig, geen luidruchtig volk Heerlijk relaxed daar en ruimte zat, ook midzomer, en ruime zwem mogelijkheid Aan de vloedlijn wel "gekleed" volk maar daar hebben de meeste van ons gelukkig geen moeite mee Alleen soms wat van die "vieze" mannetjes die zo nodig niet langs de vloedlijn maar tussen de naakt recreanten door moeten lopen Ga hier zodra het mogelijk is weer naar toe.

Zeer toegankelijk strand. Ligt op 5 minuten lopen van de parkeerplaats bij de zeetoren helemaal achteraan parkeren en dan langs de zendmast naar het strand lopen.

Geen faciliteiten, dus geen toiletten en ook eten en drinken moet je zelf meenemen. Wel bewaakt door de reddingsbrigade. Laatste tijd wel veel alleenstaande mannen, vandaar dat ik voor de kindvriendelijkheid een iets lagere score heb gegeven. I love this place. Not far from the pavilion and facilities. So far I have visited 4 nudist beaches in the Netherlands and this is one of the best. People are friendly and helpful and the beach is clean. What more could you want. Fijn strand, rustig.

Daar zijn ook paviljoens met wc's en is een leuk klimrek vliegtuig. Op het strand loop je naar het noorden langs de strandhuisjes. Vanaf daar zie je het naaktstrand al: bij het oranje hutje van de reddingsbrigade. Prima ligging. Vanaf de parkeerplaats een klein stukje lopen voor de opgang, dan nog een stukje voor het naaktstrand.

Het toilet heb ik nog niet gevonden. Eten en drinken moet je zelf meenemen. Op het strand is een punt van de Reddingsbrigade, die ook goed toezicht houdt. Het strand is netjes schoon en heerlijk om naakt te recreëren, ook voor kinderen. Lopen veel voyeurs rond in het duingebied. Nogal vrij ver lopen vanaf de strandopgang.

Veel geklede kijkers langs de vloedlijn. Hebben ze het eettentje alweer weggehaald! Vanaf Slag Vluchtenburg ben je er zo, maar voor een drankje moet je de kleren aan.

Verder een goed strand, maar laat in de zomer je hond thuis! Een rustig naaktstrand, waar sinds vorig jaar gelukkig weer een koffietentje op staat. Door het afsluiten van het duingebied ook geen last meer van mannen die niet weten hoe ze zich moet gedragen op een naaktlocatie.

Privacy- en Cookiebeleid. Deel locatie. Naaktstrand Hoek van Holland 7,5. Lid worden. Tussen strandslagen Vlugtenburg van Stuifkenszand, paal ,, Twee paviljoens. Plaats een review Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Reviews over deze locatie. Navigatieadres Google coördinaten Vergelijkbare locaties.

Maak kans op een retecoole strandtas Schrijf nu een review.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl