Grote

Spelen met vibrator grote dildo porno

Woensdag 12st, Januari 2017 12:26:28 Pm
[BANCHOR] virtuele orgasme
Stuur een gratis bericht
naar ktaratsas
Offline
ktaratsas
  • 49 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Elekom, Netherlands
  • Italiaans(Gemiddeld), Javaans(Bekwaamheid)
  • Verpleegster, Makelaar
  • ID: 5368634581
  • Vrienden: dodie_king_2, Kitteh, Eddie-ecchio, Methods
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 175 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Phyllis
Profiel bekijken: / 8884
Nummer: / +312835-744-62

Beschrijving:

Seksspeeltjes zijn om meerdere redenen hartstikke fijn, zowel voor jezelf als je eventuele partner. Met alleen je handen of je partner kom je al een heel eind, maar soms kan het fijn zijn om een extra speeltje als te gebruiken. Wil je een vibrator te kopen? Denk dan aan deze 5 dingen die handig zijn om vooraf te weten, zoals het verschil tussen een dildo en een vibrator. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: voor wie is de vibrator?

Ben je namelijk van plan om 'm in principe alleen zelf te gebruiken? Of is er wellicht ook een partner in het spel? Als je de vibrator niet alleen voor jezelf koopt is het goed om je lief bij te aanschaf te betrekken, want hij of zij kan ook bepaalde voorkeuren hebben. Daarbij kan het zijn dat je 'm zelf bedient of je partner, en ook dat zorgt voor verschillen in keuzes. Dan de vraag waar je 'm wilt gebruiken.

En dan hebben we het over de ruimte, niet de plek op het lichaam. Als je de vibi onder de douche of in het zwembad wilt kunnen gebruiken moet hij waterproof zijn. Misschien wel de belangrijkste vraag: wat mag het kosten? Vibrators heb je in alle prijscategorieën, variërend van een paar tot honderden euro's. Duurder betekent niet altijd beter, maar waar je over het algemeen wel vanuit kunt gaan is dat de exemplaren van tussen de 60,- en ,- euro een krachtigere motor hebben en langer meegaan dan die tussen de 10,- en 30,- euro.

Daarnaast is het materiaal vaak fijner, het ontwerp minder plat en de verschillende opties groter. Dit betekent niet dat er geen goede vibrators voor een klein prijsje te vinden zijn, het is helemaal afhankelijk van wat je zelf wil en kan besteden.

Wij raden je aan om te beginnen met een goedkoper model en later eventueel uit te breiden naar een duurdere variant. Dan weet je ook weer beter wat je wel en niet fijn vindt. Houd ook rekening met wat je precies lekker vindt en hoe je 'm wilt gebruiken. Alleen inwendig, ook clitoraal, of misschien anaal?

En hoe belangrijk vind je verschillende standen? Tot slot: zijn er nog extra bijzonderheden? Denk hierbij aan het formaat extra klein, zodat hij makkelijk mee in je tas kan of hij op afstand bediend moet kunnen worden. Waar koop je de beste vibrator en andere seksspeeltjes? Naast de traditionele fysieke seksshops zijn er genoeg webwinkels waar je terecht kunt. Denk aan bol. Good to know: de meeste webshops versturen hun pakketjes in discrete verpakkingen zodat je buren niet zien wat voor cadeautje je voor jezelf hebt besteld.

V olg je Women's Health al op Facebook en Instagram? Type zoekwoorden. Westend61 Getty Images. Lees ook.

Advertentie - Lees hieronder verder. Meer van Alles over seks.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl