Grote

Te snel seks gehad hoeren in gouda

Dinsdag 11st, Februari 2018 9:35:6 Am
[BANCHOR] rihanna nube
Stuur een gratis bericht
naar g4pilut
Offline
g4pilut
  • 44 jaar Vrouw, Ram
  • Doorn, Netherlands
  • Tamil(Mooi zo), Marathi(Vloeiend), Italiaans(Basic)
  • Venereologist, Spreker
  • ID: 5932954429
  • Vrienden: tch9500, kristinah20
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 169 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Juliette
Profiel bekijken: / 9866
Nummer: / +312256-989-26

Beschrijving:

Actieve onderwerpen Girlscene Zoek Inloggen. Misschien ken je dit wel, je komt bij een jongen thuis, zijn met z'n tweeen en je gaat steeds verder en je hebt seks, Het gebeurde gewoon. Eerst had ik er geen probleem mee, omdat we het erg fijn samen hebben.

Nu ik er verder over na denk is het echt veelste snel, het is niet slim van me, Want, de spanning is er al af, misschien ben ik nu geen uitdaging meer en is Die snel op me uitgekeken? Of maakt het helemaal niets uit? Wat is nu slim om te doen?

Het hem vertellen en een poosje geen seks hebben,   of is het daar al te laat voor? Of denken, boeiend hebben nu toch al seks gehad? Heeft iemand ook te snel seks gehad?

Maakte het bij jou uit voor de de relatie? Wat zouden jullie doen? Dankje wel voor de hulp alvast :. Reageer 1. Ik snap jouw vraag maar niet jouw dilemma. Ik kan mij dus absoluut niet voorstellen dat zoiets 'whoeps gebeurd', maar dat kan ook aan mij liggen. Voor mijn gevoel ben je dan wel wat 'makkelijk' en daar zal ik mee uitkijken als ik jou was.

Seks is iets wat speciaal moet zijn en niet met jan-en-alleman maar moet gebeuren! Ik zou dus zeker niet zo snel met iemand het bed in duiken. Leer die persoon eerst eens wat beter kennen en neem 'kleinere' stapjes in de relatie. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je zo inderdaad een belangrijk onderdeel uit de relatie mist. Elkaar leren kennen op een andere manier dan fysiek en elkaar eerst rustig leren kennen en 'ontdekken'.

Je slaat een ontzettende leuke en mooie tijd in een relatie over! Daarentegen, als hij nu al op je uitgekeken zal zijn dan lijkt het erop alsof de hele relatie zou draaien om jou het bed in krijgen en dan is het zeker niet iemand waarbij je langere tijd zou willen blijven. Ik heb niet te snel seks gehad, maar ik heb ook een beetje een andere situatie. Ik leerde mijn huidige vriend kennen toen ik 13 was, 14 in een relatie en heb toen 2 jaar gewacht seks te hebben.

Voor mij was dit een geweldige tijd om elkaar goed te leren kennen, te leren vertrouwen en te ontdekken op een ander niveau. Je hebt later genoeg tijd om seks te hebben, maar die tijd daarvoor krijg je nooit meer terug. Ik heb er dan ook zeker geen spijt van gehad en nu 8 jaar later hebben we nog steeds een geweldige relatie.

Reageer 2. Gepost op 31 Jan, Hoe oud ben je? Reageer 3. Ik zou denken boeien we hebben toch al seks, behalve als je je er niet fijn bij voelt dan moet je er mee stoppen. Reageer 4. Ik ben En heb vier bedpartners gehad met hem erbij dus zo makkelijk ben ik normaal niet. Maar we waren bezig en toen gingen we steeds verder en toen gebeurde het. Reageer 5. Als jij je wel prettig voelt bij die seks, waarom niet?

Het is ook niet zo dat je pas 13 bent ofzo. Reageer 6. Stel dat je nu na 2 jaar pas seks hebt, maar je blijft de rest van je leven samen, dan is de relatie toch ook niet saai na een aantal jaar?

Reageer 7. Citaat van: Daenerys op 31 januari , Reageer 8. Ik wilde wachten met mijn vriend in 't begin, hij was nog maagd en ik niet. Dus hij zat er best mee dat hij nog niets gedaan had en ik wel. Dus uiteindelijk hebben we het binnen een week nog gedaan en zijn nu al meer dan 2 jaar samen.

Reageer 9. Ik snap wel wat je bedoeld met de spanning eraf hoor. Maar nu je het al gedaan hebt heb je geen terug weg dus geniet van jullie momenten samen.

Je kan de tijd niet terug draaien. Reageer Dankjewel voor jullie reacties! Weet niet of die snel op me uitgekeken is maar dat was meer een voorbeeld dat dat zou kunnen gebeuren haha;p.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je dan geen "uitdaging" meer bent en dat hij op je uitgekeken is. Dat gebeurt jammer genoeg vrij vaak. Maar dan weet je het en dan is het helemaal geen goeie jongen voor jou. Dus als je nu niks meer van hem hoort, wees blij dat je hem kwijt bent! Als je enkel vindt dat het te vroeg was omdat dan de "uitdaging" weg is, dan ga je er maar lekker mee verder.

Als je je er echt niet goed bij voelt, dan moet je dat met hem bespreken en is het natuurlijk beter er even mee te stoppen. En anders Ik bedoel, de spanning van de eerste keer samen is er nu wel af, maar dat wil toch niet zeggen dat er geen spanning meer is? Ik ben al een tijd met mijn vriend samen en er is nog steeds spanning in onze relatie hoor!!

Citaat van: Celeste op 31 januari , Citaat van: Hope op 31 januari , Als jullie het beide nog lekker vinden zal ik gewoon doorgaan met sex. Ik denk dat het bij de meeste wel rond die tijd zal zijn.. Is gebeurd met mn huidige vriend en we zijn nu alweer 9 maandjes samen, dus absoluut geen spijt van. Super bedankt voor jullie tips! Heb er best wat aan! We hebben het ook nog steeds leuk samen dus denk idd dat ik niet echt bang hoef te zijn en anders tsjaa dan is het niet de goeie jongen voor me;p.

Ik had ook heel snel seks in een relatie en het spannende zal heus niet zo snel weggaan hoor, no worries! Ik snap je punt, maar ik had ook al vrij snel sex met degene die ondertussen ongeveer een half jaar mijn vriend is, en wij zijn nog nergens op uitgekeken hoor Gewoon doen waar jij je goed bij voelt! Maar laat je niet gebruiken he! Fijn om te horen dat er meer vrij snel seks hebben gehad haha;x Stelt me wel gerust!

Nee idd! Maar weet wel dat die dat niet doet, pas bleef ik bij hem slapen en toen hebben we expres xtje niks gedaan haha a. Nouu ik heb een tijdje wat gehad met een fantastische jongen , en ik denk dat als ik wat minder snel en makkelijk seks met hem had gehad, we nu samen zouden zijn. Ik heb hem inmiddels een maand niet meer gezien of gesproken omdat hij het zag als fuckbuddy's.

Ik zou rustig aan doen als je een relatie met hem wilt. Maar dat kan natuurlijk bij iedereen verschillen. Nou ten eerste wat een onzin. Het is echt niet zo dat je makkelijk bent hoor! En dat soort dingen kunnen wel gebeuren Ik ben nu net 21, en ik heb nog maar 2 echte relaties gehad, en dus ook 2 bed partners.

En ja ik heb jaren lang lopen schreeuwen dat ik nooit zomaar met iemand naar bed zou gaan. Tot afgelopen december. Ontmoette ik een jongen. We begonnen te "daten" en.. En niet omdat ik of hij makkelijk was.

Omdat we vanaf de eerste ontmoeting al zo'n aantrekkingskracht hadden dat we het echt niet uithielden steeds. En nu na 2,5 maanden daten we nog steeds en hebben we natuurlijk ook seks dan elke keer. En heel gek alleen de seks word ook elke keer beter, spannender, we proberen dingen uit. En op deze manier ontwikkelen onze gevoelens ook steeds meer voor elkaar. Ik was in het begin ook bang dat hij op misschien snel op mij zou uitkijken.. Dit heb ik hem ook eerlijk gezegd dat ik soms mijn twijfels had of we het juiste deden.

Hij stelde me meteen gerust dat het absoluut niet zo was. Maarja er zit inderdaad 1 minpuntje aan.. Omdat het nog niet officieel is kan je hier soms best onzeker over voelen.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl