Grote

Woorden die met seks te maken hebben mensen die seksen

Maandag 21st, November 2018 2:58:39 Pm
[BANCHOR] xvideo birmese
Stuur een gratis bericht
naar cslabon
Online
cslabon
  • 32 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Murdeyk, Netherlands
  • Russisch(Bekwaamheid), Italiaans(Geavanceerd)
  • Geoloog, Bloemist, Venereologist
  • ID: 1784137971
  • Vrienden: magyarmokus, Technoid_Sigma, edlm1983
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 157 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Lauren
Profiel bekijken: / 9114
Nummer: / +312745-367-51

Beschrijving:

Doel van Sekswoordenboek. Met juiste informatie en duidelijke tekeningen, zodat je goed ziet hoe het zit. Seks is namelijk spannend, mooi en persoonlijk. De schrijfwijze op Sekswoordenboek houdt rekening met je geslacht, je mogelijke seksuele voorkeur en of je wel of nog geen seks hebt. Ik wens je veel leesplezier en natuurlijk later heel veel plezier in bed! Mis je een woord? Heb je opmerkingen? Of heb je seksuele vragen of een probleem? Je kunt altijd een mailtje sturen naar  Sekswoordenboek.

Nynke geeft je zo snel mogelijk antwoord. Mocht het nodig zijn, verwijst ze je door naar een arts. Bekijk ook het zusje van Sekswoordenboek. Deze vragen zijn gesteld door veel andere jongens en meiden. Heb jij een vraag? Laat het weten. Bent u docent of journalist?

Wilt u een les seksuele voorlichting in de klas, een interview of heeft u een andere vraag? Eigendom en gebruik Alle informatie en adviezen op deze website zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Teksten zijn geschreven op basis van wetenschappelijke informatie en professionele kennis op gebied van seksuele gezondheid. Informatie wordt zo veel mogelijk up-to-date gehouden. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er onjuistheden staan, waarvoor wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Alle teksten, tekeningen en informatie op deze website zijn eigendom van Sekswoordenboek. Derhalve is het, zonder schriftelijke toestemming, niet toegestaan gegevens informatie, illustraties of andere uitingen in welke vorm dan ook te kopiëren, te reproduceren of te gebruiken in overige pers- uitingen of presentaties.

Wilt u informatie of tekeningen gebruiken, dan zijn wij gevleid en werken wij graag mee. Verantwoordelijkheid De teksten en adviezen op Sekswoordenboek. Echter, je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de beslissingen die jij neemt op basis van informatie en adviezen van Sekswoordenboek.

Wij raden je aan bij twijfel altijd een arts te raadplegen. De initiatiefnemer van Sekswoordenboek. Doel en idee Doel van Sekswoordenboek. Heb je seksuele vragen? Woorden en Weetjes Bekijk ook het zusje van Sekswoordenboek. Les of pers? Disclaimer Eigendom en gebruik Alle informatie en adviezen op deze website zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld.

Ik neuk mijn broer megaporn

Van
BucketInABucket

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl