Hoe

Hoe kan ik seks langer volhouden shemale escort rotterdam

Maandag 27st, November 2017 2:45:56 Pm
[BANCHOR] bekijk idioterne
Stuur een gratis bericht
naar saunj
Online
saunj
  • 28 jaar Vrouw, Stier
  • Hazerswood Rindick, Netherlands
  • Spaans(Basic), Turks(Basic)
  • Stuntman, Voedingsdeskundige
  • ID: 8932495678
  • Vrienden: sanssecret, PaulH, RodeoCowgirl157
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 151 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lotharingen
Profiel bekijken: / 4576
Nummer: / +312962-668-67

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. Home Seks hoe hou je het langer vol in bed? Seks alle pijlers. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post.

Dag iedereen, Ik ben een jongeman van bijna Ik heb momenteel iets langer als een jaar een vaste relatie. Deze relatie gaat prima, al heb ik wel een groot probleem dat vind ik toch. In het begin was het zo snel nog niet, maar de laatste maanden kom ik telkens binnen 1 minuut klaar. Ik doe erg mijn best met behulp van ademhaling en eventjes te stoppen om het langer te laten duren, maar het werkt maar niet. Ik ben ten einde raad, en zou graag jullie adviezen, tips of andere goede ideeën willen weten.

Je zou me er een enorm plezier mee doen, want het is echt niet meer leuk de seks Let op, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.

Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Mar-ianne dinsdag 21 augustus om Hoe vaak hebben jullie seks? Misschien kun je voortijd de druk er zelf een beetje afhalen zodat je met je vriendin wat langer kan volhouden. Een kerel die een half uur ligt te pompen en dan nog niet klaar komt, vind ik ook niet woest aantrekkelijk. Je vraagt je als vrouw dan toch stiekem af of het aan jou ligt, dat het zo lang duurt.

Anoniem dinsdag 21 augustus om Moet je aan lijken en aan stront denken dan wordt de lust tijdelijk minder. En als het vuur gedoofd is komen er wolven. JaneJane38 dinsdag 21 augustus om Tips van mijn man 1: Gewoon laten gebeuren, beetje uitrusten en dan ronde 2 2: Even niet bewegen en je spieren aanspannen 3: Even eruit en je vriendin verwennen, kun je even bijkomen en dan weer verder.

Volgens hem is snel klaarkomen wel een dingetje als je jong bent. Naarmate je ouder wordt, wordt dat wel minder.

Dus "je vriendin verwennen" is het pauzemomentje van de man. Zodra hij bij gekomen is, gaat hij er weer boven op. Zo he. Binnen de tantra leert de vrouw de man te helpen met uitstellen van zijn orgasme. Je leert dat soort lichamelijke beheersing van de prikkels van buitenaf op jouw geslachtsorgaan. Ze worden ook veel intenser.

Handen van haar in wat ronding houden, en ze strijkt jouw dan tegen jouw buik omhoog. Jij bent de kapitein en geeft steeds aan als jij dreigt klaar te komen.

Dit oefen je elke dag bv van enige minuten naar een kwartiertje. Daarna ga je leren zelf te bepalen wanneer jij WIL klaarkomen. Bij al deze oefeningen blijf jij met jouw hoofd volgen wat er eigenlijk gebeurd. Wat je voelt als orgasme afzakt, en maar herhalen. Jouw vriendin blijft die handelingen om en om met haar handen herhalen. Dat herkennen van wat je voelt ga je ook proberen toe te passen tijdens het neuken. Inhouden, rustig weer opstarten.

Tijdens de oefeningen ook middels ogen en mond contact houden met jouw vriendin zodat zij weet waar ze jou een enorm plezier mee gaat doen. Vrijen en relaxen met de handen Succes en blijf genieten PhoneHome woensdag 22 augustus om TO, laat het gewoon gebeuren, en verleg de aandacht naar de 2e ronde.

Als je het echt vervelend vind, zorg dan dat je vlak voor de seks zelf klaar gekomen bent. Ik heb het omgekeerde: hoe kan ik sneller een orgasme bereiken Dankuwel iedereen, ik vindt de antwoorden zeer nuttig. Ondertussen blijf ik mijn best doen om de beste methodes voor mijzelf te vinden. Af en toe gaat het wat beter en af en toe wat slechter. Siram zondag 26 augustus om Gebruik een cockring. Reageer op dit bericht. Lees ook. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Terug naar boven. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl