Hoe

Hoe lang duurt seks gemiddeld grote tieten melken

Zondag 22st, Juni 2017 3:42:22 Am
[BANCHOR] melayu skandal
Stuur een gratis bericht
naar patricefin
Online
patricefin
  • 48 jaar Vrouw, Centaur
  • Sint Philipsland, Netherlands
  • Japans(Vloeiend), Hindi(Beginner), Maleis(Mooi zo)
  • Psychotherapeut, Verloskundige
  • ID: 2539133421
  • Vrienden: aleksandar2, Solatskype, eddie_scotland
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 168 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Regina
Profiel bekijken: / 5689
Nummer: / +312749-381-51

Beschrijving:

Brendan Zietsch, psycholoog aan de universiteit van Queensland, heeft een onderzoek gewijd aan dit vraagstuk. Hij vroeg aan koppels uit verschillende landen Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Turkije om hun vrijpartijen te timen gedurende vier weken.

Hij gaf ze daarvoor een stopwatch die ze moesten indrukken zodra er penetratie was en ze moesten afklokken als er dan ejaculatie was. Nogal onromantisch, maar de enige manier om te voorkomen dat de koppels zouden overdrijven of een schatting zouden maken. Wat bleek? Er bestaan grote verschillen tussen alle koppels: de tijd varieerde tussen 33 seconden en 44 minuten.

Er is dus niet echt een 'normale' duur als het over seks gaat. Maar als we naar het gemiddelde gaan kijken, komen we uit op 5,4 minuten. Niet meer, en ook niet minder. Het gebruik van een condoom had geen invloed op de duur van de seks, en ook het feit of de man besneden was of niet speelde geen rol.

Wat wél invloed had, was de locatie: bij alle landen was de gemiddelde duur ongeveer gelijk, behalve in Turkije. Daar duurde seks een stuk korter: gemiddeld 3,7 minuten. Tenslotte speelt ook leeftijd een rol. Ervaring blijkt niet echt een voordeel, want over het algemeen wordt de duur van de seks korter naarmate we ouder worden. Deel via Facebook 0 Tweet. HLN Plus. Vrije tijd. Vast of variabel energietarief: wat is momenteel de beste optie? Mag NINA jouw relatie redden? Hooikoortsseizoen is officieel gestart: dit kan je eraan doen.

Minder woonleningen uitgereikt: wat als u zelf net wou lenen? Je haren nooit meer wassen of altijd droogshampoo gebruiken, kan dat kwaad? Een dermatoloog legt uit. Nog op zoek naar een cadeautje voor Moederdag?

Wij bundelden 20 originele ideeën. Valerie De Booser pakt uit met uitdagende foto en ook haar nieuwe Bevat video 2. Nu al heel wat mensen in parken ondanks huidige maatregelen De definitieve wettekst over de nieuwe bezoekregeling is er: dit is Buurvrouw Conny maakt eten en strijkt hemden voor viroloog Steven Bevat video. Verras je mama op Moederdag via HLN. Pence wil zorgverleners helpen door het dragen van Ambulance verliest patiënt.

De Wever lacht met Geens: "Zien dat ik me niet voor hele wereld belachelijk maak". Hond is dolenthousiast als hij vriendin van baasje na 50 dagen terugziet. Bevat video covid Na de beelden van lichamen naast patiënten, toont nieuwe video patiënt die uit raam schandaalziekenhuis vlucht.

Bevat video games. De Sims gaan Greta Thunberg achterna. Betoverende kleuren, prachtige locaties en luide motoren in eerste trailer offroadracer DIRT 5. Deze hond blaft als Zorgverleners maken coronaversie van 'Y.

Steek toeristen in de kookpot in Belgische game Cannibal Cuisine. Drive-thru zoo en virtuele safari: zo kan je toch nog dieren spotten. Onze reporter bezoekt Bergamo: stad komt weer tot leven, maar verdriet is nog groot.

Dit kindje van één jaar oud kan al snowboarden. Letterlijk schokkende beelden: Drukke snelwegbrug in China golft op en neer door de wind. Bevat video het leukste van het web. Buren gieren het uit wanneer grote loebas écht niet meer wil wandelen.

Nu al modeweek voor Schrijnende toestanden in Italiaans bejaardentehuis. Bevat video ruimtevaart. Virgin Galactic rondt eerste vlucht vanuit gloednieuwe ruimteterminal succesvol af. Economie Experts luiden noodklok over misbruik coronasteun. Wereldberoemde leeuwentemmer Roy Horn overleden aan Covid Tour De France 2.

Dropt Bernal bommetje bij Team Ineos met oog op de Tour? Buitenlands voetbal. Welke ex- Rode Duivels zijn straks transfervrij of gaan hun laatste contractjaar in? Bob Dylan komt na acht jaar met nieuw album.

Festivalticket gekocht voor deze zomer? Dit kan je verwachten van de desbetreffende organisaties. Boze ex- werknemer rijdt met truck over de Ferrari van zijn baas. Het leukste van het web 6. Student 19 vindt Het leukste van het web 3. Bouwvakker redt stikkende hond die met baasje vastzit in file. Auto 4. Multimedia 4. Niet meer nodig: Google doet het voor je.

Review MotoGP Als leek beginnen aan racen op zware motoren: niet simpel, wel plezant. Als het écht groots mag zijn: tv kijken met een 4k-beamer. In deze flat uit bleef de tijd stil staan en dat vinden de bewoners net goed.

Huis verkopen zonder makelaar kan ook maandag al dankzij gratis virtuele rondleiding. Droom je van een dressing? Zo richt je die praktisch in.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl