Hoe

Hoe leer je neuken sex voor klusjes

Vrijdag 20st, Januari 2017 10:52:30 Pm
[BANCHOR] vriend xvideos
Stuur een gratis bericht
naar supersquirel500
Online
supersquirel500
  • 30 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Zwolle, Netherlands
  • Urdu(Gemiddeld), Vietnamees(Basic), Marathi(Beginner)
  • Journalist, Geograaf, Voedingsdeskundige
  • ID: 6291527176
  • Vrienden: goldengonaz, OwenScott
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 162 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Pasteitje
Profiel bekijken: / 3323
Nummer: / +312278-821-99

Beschrijving:

Seks: het is al tienduizenden jaren lang één van de belangrijkste drijfveren van de mens. Seks, vrijen, de liefde bedrijven, neuken, hoe je het ook wilt noemen: ieder volwassen mens heeft er behoefte aan en kan er intens van genieten. Zelf zijn we voor een iets grovere bewoording gegaan, omdat we dat toch iets opwindender vonden klinken. Maar wat nou als jij ontevreden bent met je seksleven? Misschien haal je er zelf geen voldoening meer uit, of misschien heb je het idee dat vrouwen zich niet meer bevredigd voelen als ze seks met je hebben gehad.

Wat de reden ook is, jij wil weten hoe je vrouwen beter, harder en langer kan neuken, om zo je seksleven er weer bovenop te helpen. Gelukkig hebben we hier een aantal onmisbare tips voor, die je hier hoe dan ook mee zullen gaan helpen.

Als je de aanwijzingen in dit artikel opvolgt, kan ik me haast niet voorstellen dat jouw seksleven er niet gigantisch op vooruit zal gaan. Ik zal de volgende tips in dit artikel gaan bespreken:. Eén van de meest voorkomende klachten die mensen hebben over hun seksleven, is dat de seks niet lang genoeg duurt. Als een man binnen enkele minuten al klaarkomt, is de seks of in ieder geval de penetratie meestal gewoon voorbij.

Dit kan erg onbevredigend zijn voor zowel man als vrouw. Ook mannen die het wel een prima tijd volhouden in bed, hebben vaak alsnog liever dat ze het nog nét iets langer kunnen volhouden. Een pot seks is als een film: hoe goed hij ook is, je bent toch teleurgesteld als hij maar 5 minuten duurt. Gelukkig kun je met een paar simpele oefeningen je uithoudingsvermogen in bed sterk verbeteren. Deze oefeningen heten kegeloefeningen , en zijn vernoemd naar de Amerikaanse gynaecoloog die ze uitgevonden heeft, Dr.

Arnold Kegel. Deze oefeningen hebben als doel om je bekkenbodemspieren, beter bekend als je pc-spier en , te trainen. Je pc-spier of bekkenbodemspier bevindt zich onderin je buik , bij het bekken, en is voor een heleboel belangrijke zaken verantwoordelijk, zoals het op zijn plek houden van je organen, het ophouden van je plas, en het controleren van je zaadlozing. Om die laatste reden is het trainen van je pc-spier voor jou interessant als je het langer vol wil kunnen houden in bed.

Hoe train je je pc-spier? Je pc-spier is onder andere de spier die je gebruikt om je plas op te houden. Als je dus heel intensief doet alsof je je plas ophoudt, dan ben je al bezig met het aanspannen van je pc-spier. Het is dan ook niet heel moeilijk om deze spier te trainen, zodra je doorhebt welke spier het is. Bij kegeloefeningen moet je per dag van elke oefening  5 sets uitvoeren. Bij de eerste oefening moet je per set 10 keer je pc-spier een aantal seconden aangespannen houden alsof je je plas ophoudt , 10 keer je pc-spier een aantal seconden ontspannen alsof je probeert te plassen.

De tweede oefening houdt in dat je 10 seconden lang zo snel mogelijk je pc-spier aanspant en ontspant, met daarna 20 seconden rust. Dit herhaal je 10 keer om een set compleet te maken. Als je dit enige tijd doet, zal je pc-spier sterker worden, en zal je meer controle hebben over je zaadlozing. Zo bepaal je tot op zekere hoogte zelf wanneer je klaarkomt, en kun je het dus langer volhouden tijdens het neuken. Dit is voor zowel jou als je bedpartner natuurlijk bijzonder prettig, want iets langere seks is nooit mis.

Misschien heb je weleens gehoord van de zogeheten G-spot. Dit is een plek in de vagina van een vrouw die extra gevoelig is voor stimulering, en kan helpen om een vrouw een orgasme te laten krijgen. Volgens veel vrouwen voelt dit orgasme heel anders dan een orgasme via de clitoris, en veel vrouwen vinden een orgasme via de G-spot beter. Ook als het niet tot een orgasme leidt, vinden veel vrouwen stimulering van de G-spot erg fijn en opwindend.

Misschien heb je wel eens gehoord dat je de G-spot met je vingers kan stimuleren. Het is ook mogelijk om deze gevoelige plek gewoon tijdens het neuken te stimuleren met je penis.

Als je in bepaalde standjes seks hebt, kun je op die manier een G-spot-orgasme bij een vrouw bewerkstelligen, gewoon via vaginale penetratie. Er zijn maar weinig mannen die een vrouw vaginaal kunnen laten klaarkomen, dus het is een enorm voordeel als jij dit wel kan. Een standje dat hier goed voor is, is de amazone.

Hierbij zit de vrouw bovenop je, met jouw penis in haar. Zij leunt vervolgens een stuk naar achteren, terwijl jij haar heupen vasthoudt.

Vervolgens beweegt zij niet op en neer, maar schuift ze heen en weer over je penis. Jij helpt haar met je handen om haar evenwicht te bewaren. Een ander goed standje voor het stimuleren is de zijwaartse doggystyle. Als het goed is zorgt dit ervoor dat de penis langs de G-spot wrijft en zo voor extra stimulatie zorgt.

Als laatste wil ik nog een variatie bespreken op misschien wel het meest standaard standje dat er is: de missionarishouding. Door hier een kleine verandering in aan te brengen, is het echter een prima standje voor stimulatie van de G-spot. Als zij haar benen op jouw schouders legt, ga je ineens in een andere hoek bij haar naar binnen, waardoor je tijdens het neuken langs de G-spot wrijft.

Dit standje heeft als bijkomend voordeel nog dat je haar zo extra diep penetreert. Als je haar G-spot tijdens het neuken leert te stimuleren, zal de seks voor haar vele malen beter worden. Dit is natuurlijk goed voor jouw zelfvertrouwen, en bovendien zal ze daarom ook sneller bereid zijn om dingen voor jou te doen die jij opwindend vindt.

Misschien rol je al wel meteen met je ogen als je dit leest. Wat is dit nou weer voor een slap gezeik over voorspel? Dit artikel ging toch over neuken? Ergens snap ik die reactie wel, maar voor een vrouw zijn penetratie en voorspel onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Als je het voorspel verwaarloost, kan ik je bijna garanderen dat zij niet van de seks zal genieten. Op seksueel gebied is dit spreekwoord in ieder geval heel erg waar. Vooral opwinding werkt bij mannen en vrouwen wezenlijk anders. Waar een man na het zien van een mooie vrouw soms al klaar kan zijn om seks te hebben, heeft een vrouw een stuk meer nodig om opgewonden te raken. Sla het voorspel dus niet over, en besteed er voldoende tijd aan. Bouw het langzaam op, en begin met zoenen en het langzaam strelen van het lichaam.

Ga na een tijdje over op vingeren, waarbij je haar ook gewoon kan blijven zoenen. Ook beffen vinden veel vrouwen heerlijk geil. Onderzoeken hebben uitgewezen dat goed voorspel de kwaliteit van de daarop volgende seks erg kan vergroten.

Zo is de kans dat een vrouw klaarkomt tijdens het neuken veel groter als je meer tijd hebt besteed aan het voorspel. Wat ik je ook wil meegeven, is dat je voorspel niet als een soort vervelend taakje moet zien. Ook voor jou als man kan voorspel heel opwindend zijn. Je bedpartner kan jou ook op allerlei manieren opwinden, waardoor zij niet alleen langer van jou kan genieten, maar jij ook van haar.

Zodra je stopt voorspel als iets vervelends te zien, zul je zien dat je het zelf waarschijnlijk ook gaat waarderen. Als je er nog steeds niets aan vindt, maar je wel een vrouw wil bevredigen, dan zul je maar gewoon even moeten doorzetten. Voor vrouwen is seks nou eenmaal veel meer dan alleen het neuken zelf, en zij zal niet bevredigd zijn als je meteen aan penetratie begint.

Dit lijkt misschien niet direct met seks te maken hebben, maar je lichamelijke gezondheid staat op één lijn met je seksuele gezondheid. Gezondere mannen zullen in bed direct merken dat ze beter presteren en dat ze het langer volhouden. Natuurlijk hebben ze er ook in het dagelijks leven veel profijt van. Genoeg reden dus om je levensstijl wat gezonder te maken.

Sporten is een goede manier om dit te doen. Je lichamelijke conditie is van levensbelang bij seks. Door sport krijg je een betere conditie, en een betere doorbloeding in je lichaam, waardoor jij het langer volhoudt in bed. Bovendien kan je actiever zijn tijdens de seks. Wat voor sport je doet, maakt eigenlijk niet uit, zolang je je maar fysiek inspant.

Seks is eigenlijk ook een soort sport, waar je beter in wordt als je je conditie verbetert. Ook wat je eet is van levensbelang. Gezond eten heeft een grote invloed op je seksuele uithoudingsvermogen en de kwaliteit van je erectie. Vermijd daarom voedsel met veel zout, suiker en verzadigde vetten, en eet voldoende groente en fruit. Je zal zien dat dit seks een stuk makkelijker maakt.

Daarnaast zijn er ook enkele voedingsmiddelen die specifiek zorgen voor betere seks. Ik zal kort even de volgende van die voedingsmiddelen bespreken:. Als je wel eens hete pepers hebt gegeten, zul je wel gemerkt hebben dat je huid er rood van ging aanlopen, vooral in je gezicht.

Die rode kleur duidt erop dat er ineens meer bloed doorheen stroomt, en dat er dus iets gebeurd is met je bloedsomloop. Dit heb je te danken aan die hete peper die je net in je mond hebt gestopt. Hete pepers bevorderen sterk de bloedsomloop, wat uitermate belangrijk is tijdens de seks. Niet alleen zorgt een betere doorbloeding voor meer energie, waardoor je het langer volhoudt en je bovendien actiever kan zijn tijdens de seks, maar het is ook goed voor de kwaliteit van je erecties.

Door een betere bloedsomloop kan er meer bloed naar je penis, waardoor je erecties harder, dikker en langer worden. Bananen verbeteren seks op twee manieren. Allereerst bevatten ze veel kalium , een stof die erg goed is voor je doorbloeding. Waarom doorbloeding zo belangrijk is voor neuken, heb ik zojuist uitgelegd. Bananen verhogen ten tweede ook je libido , oftewel je zin in seks.

Dit werkt ook zo als je net seks hebt gehad, dus als je na de seks een banaan eet zul je sneller nog een keer kunnen gaan.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl