Hoe

Hoe spuit ik meer sperma sex met een stel

Dinsdag 7st, April 2018 9:9:23 Pm
[BANCHOR] colombiaanse naakt
Stuur een gratis bericht
naar NJWebDesign
Offline
NJWebDesign
  • 21 jaar Vrouw, Vissen
  • Terhorne, Netherlands
  • Urdu(Bekwaamheid), Javaans(Beginner), Koreaans(Bekwaamheid)
  • Bankier, Banketbakker
  • ID: 4994466891
  • Vrienden: wilko314, Prdbyford1
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 161 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Lotharingen
Profiel bekijken: / 9154
Nummer: / +312753-938-83

Beschrijving:

Door gebruik te maken van Scholieren. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ‘ instellingen aanpassen ’ om dit in te stellen. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy. Je bent nu hier: voorpagina » forum.

Gebruikersnaam Mij onthouden? FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Als ik masturbeer of seks heb, komt er niet zoveel uit.

Hebben jullie tips hoe ik meer sperma spuit, oftewel, hoe krijg ik een grotere lading? Ik ben niet geïnteresserd in pilletjes. Alvast bedankt. Oink Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Oink. Middlefinger1 Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Middlefinger1. Waarom zou je dat willen, als het gevoel hetzelfde is?

Geeft alleen maar meer troep Melk drinken is geloof ik een mythe. Ik wil het gewoon, het geeft idd meer troep, mar dat maakt mij niet uit. Lorelei Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lorelei. Ik vraag me serieus af waarom je wilt dat er meer uit komt Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Niet meteen bij de eerste kans spuiten. Het valt me op dat als mijn vriend meer opgewonden is dat er dan ook meer sperma komt.

Dus gewoon de spanning hoog opvoeren. Ik neem de afwas toch ook niet mee naar school?! Elmoo Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Elmoo.

Ik zou me pas druk gaan maken als er niets uitkomt. Eresh'kigål Bekijk openbaar profiel Bezoek Eresh'kigål's webpagina! Zoek meer berichten van Eresh'kigål. Zoek meer berichten van EggeD.

Warsocket Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Warsocket. Gewoon paar dagen niet rukken, werkt prima. Wat boeit het. Ga je eens met wat belangrijkere dingen bezighouden.

Zo heb je alleen maar meer zooi om op te ruimen. Wat maakt iedereen zich toch druk om troep. Mijn vriendin is dol om mijn cum oké? Goed we zijn een beetje pervers saampjes, maar ik hoef al dat burgerlijke geklaag niet te horen. Ik stel een simpele vraag, als je geen antwoord hebt hoef je niets te zeggen. Zoek meer berichten van deftone. Het draait allemaal om testosteron Nou zo'n feest is dat niet als er veel uit komt!

Ik heb best wel veel, maar het is eerder lastig dan geil!! Als ik afgetrokken wordt dan heb ik niet genoeg aan een washandje of een sok, daar komt het doorheen en dan zit alsnog het bed en ik er onder! Ook komt het er om een of andere reden erg krachtig uit, waardoor het nog sneller door een washandje of sok komt. Kortom, wees lekker blij met wat je hebt! Beter dan geen zaad.

Als je het echt wil: elke dag een zinktablet nemen helpt. If the world is to be destroyed, so be it! If my fate is to die, I must simply laugh!! Paar dagen niet rukken, en geloof me eiwitten die doen het em.

Stevill Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Stevill. Chimera Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Chimera. Je kunt een beetje sperma sparen, maar langer dan twee dagen heeft geen zin want na twee dagen wordt zo'n cel weer afgebroken.

En prostaatvocht kun je ook sparen, niet door onthouding maar door langdurige bijna-klaarkom-sex. Sarah heeft gelijk.

De enige wetenschappelijk bewezen methode om meer ejaculatievocht aan te maken, is het verhogen van de hoeveelheid prostaatvocht. Op het aantal spermacellen heb je immers geen invloed. De prostaat maakt meer vocht aan naar mate het orgasme nadert.

Een flink aantal keer tegen het randje fietsen doet dus wonderen. En dan heb ik het niet over 3 of 4 keer, maar over keihard volhouden tot 10 keer of meer. Heb het ooit eens uitgetest bij m'n vriendje en het resultaat was. Zoek meer berichten van carla-tje. Het is ook een feit dat je van zinktabletten eten een grotere losing krijgt. Ja, het is allemaal vrij logisch. Als je dit al doet dude, dan wens ik je succes met je oplossing te vinden, al is je wens alleen maar rotzooi gevend Verder is randjes fietsen irritant, en het helpt niks bij mij niet.

Ik denk dat het iets persoonlijks is, alhoewel ik het niet altijd heb gehad. Wat misschien wel helpt is als je klaarkomt, je hand stil te houden bovenaan. Zodra je spuit weer trekken. Iedere jongen droomt ervan om cumshots te hebben als Peter North. Qimm Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Qimm.

Al te veel lading vind ik juist onsmakelijk worden, ik moet het nog wel in één grote slok weg kunnen werken. Anders haal ik wel een milkshake bij de Mac. Shitonya Bekijk openbaar profiel Bezoek Shitonya's webpagina!

Zoek meer berichten van Shitonya. Marcade Bekijk openbaar profiel Bezoek Marcade's webpagina! Zoek meer berichten van Marcade. Het is nu E-mail ons - Scholieren. Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden. Mij onthouden? Markeer forums als gelezen. Grotere lading zaad. Pagina 1 van 2. Zoek meer berichten van Oink. Zoek meer berichten van Middlefinger1. Zoek meer berichten van sanguine. Citaat: sanguine schreef op : Waarom zou je dat willen, als het gevoel hetzelfde is?

Zoek meer berichten van Lorelei. Zoek meer berichten van Nona. Citaat: Kruimel schreef op : Ik vraag me serieus af waarom je wilt dat er meer uit komt Zoek meer berichten van Elmoo. Citaat: Reverend schreef op : Niet meteen bij de eerste kans spuiten. Bezoek Eresh'kigål's webpagina! Citaat: Ereshkigal schreef op : 5 proteïnedrankjes per dag hou het een paar dagen binnen En dan heb je genoeg om de Nederlandschen bevolking eens flink te verdubbelen.

Citaat: EggeD schreef op : Of eet al die gevulde eieren van Henks feest :. Gewoon uitstellen Zoek meer berichten van Warsocket.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl