Hoe

Hoe voelt neuken aziatische escort amsterdam

Donderdag 15st, September 2017 7:25:57 Am
[BANCHOR] moeilijk neuken
Stuur een gratis bericht
naar cherylrn
Offline
cherylrn
  • 37 jaar Vrouw, Krab
  • Doanjum, Netherlands
  • Japans(Bekwaamheid), Japans(Geavanceerd)
  • Dressoir, Aanklager
  • ID: 3231213868
  • Vrienden: EwersArch, priyachak
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 169 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Vicki
Profiel bekijken: / 5116
Nummer: / +312791-846-81

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. Home Seks mannen, hoe voelt een vagina? Seks alle pijlers. Alle reacties Link kopieren.

Maar ben toch zooo nieuwsgierig en aangezien ik het nooit zal kunnen gaan beleven als man, hoop ik dat jullie het dan ten minste voor me willen beschrijven. En voelt dezelfde vrouw ook altijd hetzelfde? Of verschilt dat weer per keer? En wat maakt het gevoel bij de ene vrouw anders dan bij de andere vrouw.

Zit daar zoveel verschil in? Ik snap dat nattigheid per keer en per vrouw kan verschillen en dus ook de beleving van de seks. Maar wat verder? Wat voel je nou precies als je door de deur naar binnen gaat en daar de ruimte aan het verkennen bent. Voel je ribbels, bobbels, bots je ergens tegenaan, wat voel je als een vrouw knijpt, wat verandert er qua gevoel tijdens de seks, voel je een orgasme?

Ik ben nog nooit een hobbel tegengekomen. Een indiaanse wijsheid zegt, water vormt zich naar het water. En zo is het ook met vagina's. Een andere wijsheid zegt, je moet niet willen weten wat je niet kan begrijpen. Ik hoop dat het zo duidelijk is. I'm a long long way from home. Ik lees mee. Antwoord van mijn vriend: Nee, voelt niet altijd hetzelfde. Ligt eraan hoe lang het voorspel heeft geduurd. Hoe langer het voorspel, hoe natter en hoe losser een vrouw is.

De ene vrouw is strakker dan de ander, de ene vrouw is dieper dan de ander. Sommige vrouwen zijn net bij de ingang strakker en verder naar binnen wat wijder, en bij andere vrouwen is het weer andersom. Bij elke vrijpartij, de eerste keer naar binnen gaan voelt warm, en dat voel je door je hele lichaam gaan. Moeilijk uit te leggen. Maar je kan niet alle onderdelen binnenin onderscheiden met je pik. Hangt verder ook af in welk standje je bezig bent.

Tegenvraag : waarom zal jij dit als man nooit ervaren? Anoniem donderdag 16 oktober om Heerlijk warm!! Zalige sensatie door heel je lijf. Mijn eerste en mijn grootste liefde tot nu toe had een soort van bultje vooraan. Helemaal niet storend maar blijf het me gewoon herinneren! De schat! Mogen alleen mannen antwoorden? Heerlijk warm ,ja dat antwoord heb ik vaak gehoord.

Heb ook een keer seks gehad toen ik behoorlijke koorts had en mijn liefje vond me echt ´kokend´ vanbinnen. Meaki, dankjewel voor het vragen aan je vriend. Heeft hij dan ook een voorkeur voor het een of ander? Bijvoorbeeld liever achterin wijder dan voorin of juist andersom of geeft het allebei net zoveel plezier?

Persoonlijk lijkt een ondiepe vrouw me minder lekker voor een man, omdat je misschien niet all the way kan gaan of dan ten minste niet zo fanatiek. Maar misschien maakt dit niks uit. Rooss4 schreef op 16 oktober : Mogen alleen mannen antwoorden?

Enn donderdag 16 oktober om Ik heb vingers. En een tong! Hoe het zal zijn om binnen te dringen met een pik zal ik nooit weten idd. Lijkt me heel gaaf. Ja, dat weet ik ook wel ben geen naief eendje :. Maar dat kan ik met mijn eigen vingers bij mezelf ook voelen.

Maar vraag me echt af wat een piemel voelt of juist niet voelt. Maar goed, vingerwijsheid mag ook, dus Dames, wat concludeer je als je verschillende vagina´s naast elkaar legt en vergelijkt?

Welk soort vagina is aantrekkelijk en leuk om te bepotelen en van welke is de aantrekkingskracht ietsjes minder? Donkeyshot donderdag 16 oktober om Rooss4 schreef op 16 oktober : Ik heb vingers. Soms voelt een vrouw heel "glad" van binnen, soms "ribbelig" Dezelfde vrouw voelt trouwens niet altijd hetzelfde.

Mogelijk samenhangend met haar cyclus. En inderdaad: sommige vrouwen lijken binnenin wijder te worden. Dat is niet ideaal. Liever strak all the way. En sommige vrouwen in sommige posities voelen pijn als je erg diep gaat. Dat is weleens jammer want dan moet je je inhouden. Soms voel je je heel erg welkom. Lastig te omschrijven maar wel heel gaaf.

Maar wat voel je dan Donkey?? Ja dat klopt maar dat heeft hier nu even niks mee te maken. Donkey, dat herken ik van mezelf. De ene keer ben ik heel glad en zacht van binnen en de andere keer vind ik het veel ribbeliger aanvoelen. Weet ook niet waarom dat zo kan verschillen. De ene keer ben ik heel strak en een andere keer weer wijd. De ene keer kan de piemel van mijn vriend echt te groot voelen en een andere keer kan het zijn dat ik ´m uberhaupt niet zo goed voel.

En dan denk ik bijvoorbeeld dat ik dan juist wat wijder ben, en dan voel ik en ben ik helemaal niet wijd bijvoorbeeld. Terwijl de keer dat zijn pik echt huge voelde ik weer wel wijder was.

Kortom, ik vind het maar een raar ding zo´n vagina. Frizz donderdag 16 oktober om Mannen vragen zich dat andersom niet af. Of vragen zij dat op een mannenforum? You just got to find the ones worth suffering for. Frizz schreef op 16 oktober : Mannen vragen zich dat andersom niet af. Als ik man was, zou ik ook willen weten hoe piemels in het algemeen ervaren worden door vrouwen. Is toch interessant? Ik was nl. Terwijl ik op een ander topic las dat een man ook wel eens z´n pik naar binnen bracht en niet eens in de gaten had dat hij er al helemaal inzat.

Bestpittig, was ook maar onzin van mij. Ik denk dat een vagina steeds anders kan voelen terwijl een penis vrij gelijkmatig is. Mijn vriend zegt dat er vrouwen zijn die hij als bakje warme vla vond aanvoelen. Kan me er echt niks bij voorstellen Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Maak nieuw topic aan en praat verder.

Anoniem chatten nl poron azië

Van
jessicaredgirl

Geile behaarde kut voetbal jocks

Van
melodyincalgary

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl