Hoe

Seks met je ouders erotiek in het bos

Donderdag 8st, December 2017 8:50:41 Pm
[BANCHOR] porno zoeken
Stuur een gratis bericht
naar iTorn
Offline
iTorn
  • 33 jaar Vrouw, Centaur
  • Spir, Netherlands
  • Tamil(Mooi zo), Bengalen(Beginner), Russisch(Geavanceerd)
  • Stuntman, Musicus, Criticus
  • ID: 6913816297
  • Vrienden: nightfoxbmg, jonathan_avidan
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 156 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Sylvia
Profiel bekijken: / 5986
Nummer: / +312856-433-98

Beschrijving:

Een belangrijke bevinding, omdat jongeren die op latere leeftijd hun eerste seksuele relaties aangaan een gezondere seksuele ontwikkeling doorlopen met minder risico op bijvoorbeeld seksueel overdraagbare aandoeningen en tienerzwangerschappen.

Dit komt onder andere doordat ze dan meer kennis, vaardigheden en levenservaring hebben. Vooral de relatie met moeders is van belang voor de seksuele ontwikkeling van hun dochters. Hoe beter de band met hun moeders, hoe minder groot de kans dat meiden hun eerste ervaring met geslachtsgemeenschap hebben voor de leeftijd van 16 jaar.

Uit ander onderzoek blijkt dat jongeren die na hun 16de voor het eerst seks hebben meestal een gezondere seksuele ontwikkeling doorlopen. Een mogelijke verklaring is dat ze dan meer ervaring hebben opgedaan met bijvoorbeeld vriendschappen en intimiteit. De onderzoeker noemt het opvallend dat de kwaliteit van de band van de ouders minder sterk samenhangt met de timing van de eerste seksuele ervaring van hun zonen.

Mogelijk komt dat doordat dochters meer tijd doorbrengen met hun moeders en zich ook meer laten beïnvloeden door hun moeders.

Nederlandse moeders zorgen meer uren voor hun kinderen dan vaders. Ze praten ook meer over seksualiteit met hun dochters. De effecten van de band die moeders met hun dochters hebben, werden in het Rotterdamse onderzoek niet gevonden voor de band tussen vaders en hun zoons. Nogueira Avelar e Silva: "Mogelijk zijn jongens sterker te beïnvloeden door hun vaders. Die invloed wordt wellicht niet verzilverd doordat Nederlandse vaders minder tijd doorbrengen met hun kinderen dan moeders.

Het is dus belangrijk dat er wordt gekeken hoe jongens beter kunnen worden bereikt voor seksuele opvoeding en voorlichting en hoe de rol van de vaders kan worden versterkt.

Het is voor het eerst dat een studie naar de samenhang tussen de relatie met zowel moeders als vaders en eerste seksuele gedragingen onder zoveel jongeren is gehouden in Nederland. De precieze rol van moeders en vaders in seksuele ontwikkeling moet nog verder worden onderzocht.

Jongeren met goede band met ouders beginnen later aan seks. Jongeren die een betere relatie hebben met hun ouders beginnen op latere leeftijd aan seks dan jongeren die een minder goede band met hun ouders hebben.

Dat blijkt uit onderzoek van het Erasmus MC. Moeder-dochter relatie Vooral de relatie met moeders is van belang voor de seksuele ontwikkeling van hun dochters. Bron nen : Erasmus MC.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl