Hoe

Wat zegt de bijbel over seks voor het huwelijk harde geile porno

Zondag 22st, November 2018 8:38:42 Pm
[BANCHOR] luid geschreeuw
Stuur een gratis bericht
naar hamabama322
Online
hamabama322
  • 39 jaar Vrouw, Krab
  • Zaltbommel, Netherlands
  • Engels(Beginner), Vietnamees(Elementair), Marathi(Bekwaamheid)
  • Brandweerman, Advocaat, Kweker
  • ID: 6914664498
  • Vrienden: descartwright, legitquick, MatiasHJ
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 183 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Laurie
Profiel bekijken: / 6654
Nummer: / +312788-958-21

Beschrijving:

De Bijbel geeft aan dat we mogen genieten van seksuele intimiteit binnen de veilige grenzen van een huwelijk tussen een man en een vrouw. Alleen binnen die relatie. Om iets moois te beschermen, heeft God ons een aantal duidelijke grenzen gegeven: grenzen voor onze manier van denken en doen. Muren en hekken op de juiste plek zijn een zegen; ze beschermen en behouden iets dat goed is. In tegenstelling tot de kerk is het Oude Testament zeer open en positief over seks.

Het lichamelijke plezier dat een man en zijn vrouw samen kunnen beleven is zelfs als beeld gebruikt van het genoegen dat God heeft in de omgang met Zijn volk. Hij maakte ze zo dat ze op hem leken. Hun lichamen waren zo ontworpen dat ze bij elkaar pasten, dat ze elkaar aanvulden, zodat zij, in een plezierige heteroseksuele eenheid, zouden zorgen voor nakomelingen.

Maar dit idee is niet op de Bijbel gebaseerd. Het boek Hooglied beschrijft een man en vrouw die plezier beleven aan elkaars lichaam.

Seks heeft duidelijk te maken met voortplanting, maar dit was niet de enige functie. Voortplanting en kinderen krijgen worden zelfs niet eens genoemd in het boek Hooglied. Het Nieuwe Testament spreekt zonder twijfel open en positief over het huwelijk en heteroseksuele intimiteit binnen het huwelijk. Het Nieuwe Testament bouwt verder op de regels die het Oude Testament al gaf voor seksualiteit en huwelijk.

Maria, de moeder van de Heer Jezus, werd niet minder waardevol door haar seksuele intimiteit met Jozef nadat Jezus was geboren Mattheüs De apostel Petrus had een vrouw Mattheüs , net als een aantal andere apostelen 1 Korinthe In twee gevallen besteedt de apostel Paulus bijzondere aandacht aan de relatie tussen een man en vrouw in de context van een huwelijk:. In 1 Korinthe 7: De apostel is zich heel erg bewust van de kracht van het seksuele verlangen en hoe dit kan leiden tot vormen die door God afgekeurd worden.

Jullie denken: Het maakt niet uit wat we met ons lichaam doen… Maar zo is het niet. Maar in het daarop volgende hoofdstuk wordt seksuele gemeenschap binnen een heteroseksueel huwelijk gepresenteerd als een goede, positieve en door God ingestelde manier om deze sterke verlangens te bevredigen. Verderop in het hoofdstuk beschrijft de apostel hoe deze door God gegeven verlangens binnen het huwelijk vorm horen te krijgen. De apostel gaat dan verder en gebruikt die liefdevolle man-vrouw relatie als beeld van Christus en de kerk Huwelijk en seksualiteit worden in het Nieuwe Testament in een zeer positief daglicht gesteld.

Het positieve onderwijs van de Heer Jezus over seks en huwelijk is in Mattheüs te vinden. Het is gebouwd op drie fundamentele beweringen: 1. God zelf schiep twee menselijke wezens, mannelijk en vrouwelijk, 2. God zelf ontwierp het huwelijk en stelde het in, en 3. God zelf voegt man en vrouw samen.

Hij koos ervoor om twee geslachten te maken: man en vrouw. God schiep niet een aantal mannen en een aantal vrouwen zodat zij zich vrij konden voelen om met wie dan ook een paar te vormen. Hij schiep er opzettelijk slechts twee, één man en één vrouw. Hij verlaat hen om zich te hechten aan een vrouw, zijn vrouw. In de ogen van de Heer Jezus is het huwelijk Gods uitvinding en niet een sociaal-menselijke overeenkomst.

Jezus: God zelf voegt man en vrouw samen In deze derde bevestiging maakt de Heer Jezus duidelijk dat het huwelijk niet slechts een contract of overeenkomst is tussen mensen, maar een Goddelijke daad waarin God de deelnemers verandert: zij zijn niet langer twee, maar één Mattheüs Deze speciale, unieke en Goddelijke samenvoeging wordt alleen genoemd met betrekking tot een man en een vrouw. Seksualiteit: Wat zegt de Bijbel er over? Mozes en het Oude Testament In tegenstelling tot de kerk is het Oude Testament zeer open en positief over seks.

Paulus en het onderwijs van de Apostelen Het Nieuwe Testament spreekt zonder twijfel open en positief over het huwelijk en heteroseksuele intimiteit binnen het huwelijk. Meer over de seksualiteit in het Nieuwe Testament Het Nieuwe Testament bouwt verder op de regels die het Oude Testament al gaf voor seksualiteit en huwelijk.

In twee gevallen besteedt de apostel Paulus bijzondere aandacht aan de relatie tussen een man en vrouw in de context van een huwelijk: In 1 Korinthe 7: De apostel is zich heel erg bewust van de kracht van het seksuele verlangen en hoe dit kan leiden tot vormen die door God afgekeurd worden.

Het positieve onderwijs van Jezus Het positieve onderwijs van de Heer Jezus over seks en huwelijk is in Mattheüs te vinden. Meer over Jezus en seksualiteit 1.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl