Massage

Duo massage aan huis erotische verhalen schoonmoeder

Maandag 5st, November 2018 6:39:22 Am
[BANCHOR] zuster xnxxx
Stuur een gratis bericht
naar rickneufeldt
Offline
rickneufeldt
  • 34 jaar Vrouw, Ram
  • Amnes, Netherlands
  • Urdu(Vloeiend), Tamil(Basic), Perzisch(Beginner)
  • Boer, Tester, Visagiste
  • ID: 1463162421
  • Vrienden: bibilescovici, desperad0z, vickeygaston, GudieF
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 177 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Mandy
Profiel bekijken: / 7262
Nummer: / +312357-342-57

Beschrijving:

Eerst en vooral willen wij jullie enorm bedanken dat jullie ons, ondanks onze langdurige verbouwingen, massaal zijn blijven boeken voor jullie sport- of relaxmassages.

Wij zijn enorm dankbaar voor jullie vertrouwen en de ongelooflijke gastvrijheid waarmee wij steeds worden ontvangen in jullie woning, sportclub en zelfs op het werk. Omdat wij steeds onze service willen blijven verbeteren, is het vanaf nu ook mogelijk om ons te boeken voor een Duo-massage aan huis. Want wat is er zaliger dan samen te genieten met uw partner, vriend of vriendin, zonder dat je er zelf voor moet buitenkomen? Het enige dat wij nodig hebben is voldoende ruimte voor onze tafels.

Voor al de rest zorgen wij, zodat jullie niets rest dan te relaxen en genieten. Vanaf nu ook Duo-massages aan huis. Beste klanten, Eerst en vooral willen wij jullie enorm bedanken dat jullie ons, ondanks onze langdurige verbouwingen, massaal zijn blijven boeken voor jullie sport- of relaxmassages. Hopelijk tot binnenkort!

Joris en Kelly. Meest recente berichten!! Nieuwe Update Coronavirus!! Update Coronavirus!! Wij verbouwen onze praktijk Koop je cadeaubon. Archief maart januari januari november

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl