Massage

Massage aan huis limburg ik wil je neuken

Woensdag 28st, April 2017 3:11:23 Am
[BANCHOR] xbabe lesbiennes
Stuur een gratis bericht
naar toddgershon
Offline
toddgershon
  • 42 jaar Vrouw, Leeuw
  • Rilland, Netherlands
  • Italiaans(Geavanceerd), Telugu(Bekwaamheid)
  • Orthopedist, Choreograaf
  • ID: 8977417454
  • Vrienden: pfgelinas, vanvis01, martisekb
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 183 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Judith
Profiel bekijken: / 7116
Nummer: / +312963-638-19

Beschrijving:

Mijn naam is Miriam ben 58 jaar en gecertificeerd masseuse. Samen met mijn zus run ik een massagepraktijk. Het concept van masseur aan de deur spreekt me erg aan.

Mensen ontspannen het beste als ze thuis in hun eigen omgeving zijn. Naast ontspanningsmassage geef ik ook cupping en hotstone massage. Ontspanning is niet alleen heerlijk maar ook heel gezond. Middels massage wordt het lichaam diep gereinigd en van afvalstoffen ontdaan. Het lichaam voelt na een massage heerlijk ontspannen aan. Ook kunnen lichamelijke en stress gerelateerde klachten door een massage worden verminderd.

We kennen allemaal de hectiek en waan van alle dag baan, kinderen, huishouden, een druk sociaal leven sporten etc. Hoe vaak zeggen we niet stilletjes tegen ons zelf was er maar eens een moment rust of had ik maar vakantie.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden. Miriam Locatie: Limburg. Ik hoop u binnenkort als uw masseur aan de deur te mogen begroeten. Maak een afspraak met Miriam. Cupping massage Klassieke massage Ontspanningsmassage.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl