Massage

Massage cursus groningen rijp wijf neuken

Woensdag 5st, Februari 2018 2:49:49 Am
[BANCHOR] foto's klaarkomen
Stuur een gratis bericht
naar turtlemetta
Offline
turtlemetta
  • 37 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Diren, Netherlands
  • Telugu(Elementair), Portugees(Vloeiend), Perzisch(Elementair)
  • Onderzoeker, koken, Neonatoloog
  • ID: 5192645411
  • Vrienden: orev1, D3t0n
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 156 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Kathy
Profiel bekijken: / 1193
Nummer: / +312652-312-46

Beschrijving:

Wil je aan de slag als massagetherapeut? Zou je willen werken aan een betere wereld door mensen te laten ontspannen? Ben je op zoek naar een carrière binnen een persoonsgerichte werkomgeving? Pure ontspanning ervaren is een kunst die nog maar weinig mensen meester zijn. De vraag naar massagetherapeuten is daarom sterk gestegen. Als massagetherapeut help je mensen optimaal te ontspannen. Daarmee kunnen veel fysieke en psychische gezondheidsproblemen worden voorkomen. Het bewustzijn dat de focus in de gezondheidszorg niet op het beter maken van mensen zou moeten liggen, maar op het waken over de gezondheid van gezonde mensen wordt steeds groter.

Volg daarom deze opleiding masseur! De theoretische kennis en de praktische vaardigheden worden perfect op elkaar afgestemd. Tijdens het theoretische gedeelte komen de volgende onderwerpen aan bod: basiskennis van het menselijk lichaam, lichaamsstelsels, veelvoorkomende klachten, indicaties en contra-indicaties, de vereisten voor een massagebehandeling, materialen en hygiëne. Tijdens de praktische lessen leer je massagetechnieken als effleurages, petrissages, fricties, tapotementen, schommelen en duimrollen uit te voeren.

Na afloop ben je in staat om een volledige massage uit te voeren. Je kunt tijdens de opleiding masseur rekenen op bekwame vakdocenten die met een persoonlijke touch graag hun passie met je delen.

De lessen van de cursus masseur worden gegeven in kleine groepjes waardoor je snel en efficiënt het vak leert. Houd er rekening mee dat de opleiding snel volzet is; schrijf je tijdig in!

Nadat je geslaagd bent voor je examen kun je direct aan de slag als professionele massagetherapeut. Vervolgens leg je kosteloos een examen af. Ben je geslaagd? Dan ontvang je het  diploma massagetherapeut.

Dit diploma wordt o. Na afloop kan je zowel in België als in Nederland aan de slag in dienstverband of op zelfstandige basis. Tijdens de praktijklessen zal je docent er steeds op toe zien dat je alles onder de knie hebt en hij of zij zal je ook steeds bijsturen waar nodig. Een bijkomende praktische test is dus niet van toepassing. Je zal enkel nog een theoretisch examen moeten afleggen. Dit kan gewoon digitaal van thuis uit op je computer of tablet. Het examen bestaat uit een reeks van 30 meerkeuzevragen met tijdsklok.

Op het einde weet je meteen of je geslaagd bent of niet. Toch niet geslaagd? Geen probleem! Je mag ongelimiteerd en volledig kosteloos opnieuw proberen mits wachttijd van 14 dagen tussen elke poging. Het diploma massagetherapeut biedt een uitstekend fundament voor allerlei specialisaties binnen de massage- en wellnessbranche.

Studeer verder tot Massagoloog of ontdek de overige specialisatiemogelijkheden aan de Wellness Academie. Gezondheid en veiligheid staan voorop! Meer info. Leer klassieke ontspannende massages te geven tijdens de cursus ontspanningsmassage. Dit is de basis voor vele massagevormen. Gespreide betaling is voor deze opleiding helaas niet mogelijk.

Wel kan je er voor kiezen om per module apart te betalen en de termijn waarin u de modules volgt ook te spreiden naar gelang uw eigen agenda en budget. Een uitstekende cursus, zeer duidelijk verwoord en visueel voorgesteld. Iedere leerling kwam aan bod en werd individueel begeleid. Gemaakte fouten tijdens het inoefenen werden op een begrijpelijke en vriendelijke wijze gecorrigeerd.

Zeker een aanrader voor wie verder wil gaan in massage technieken. Opleiding is een aanrader! Ook voor niet professionelen zoals ik. Begrijpelijk uitgelegd. Praktijk en theorie goed op elkaar afgestemd. Cindy onze lesgeefster verstaat haar vak en kan het op een zeer aangename, toffe, aimabele en leerrijke manier overbrengen. Uitleg van de techniek wordt getoond, stukje voor stukje waarna je dit onmiddellijk zelf inoefent. Er worden veel bijkomende tips gegeven, met respect voor elke deelnemer, top cursus!

Enorm positief verrast door mijn eerste ervaring met de Welness Academie. Net, duidelijk, professioneel en toegankelijk!

Hier kom ik zeker terug voor andere cursussen. Top lesgeefster!!! Docente Cindy is een super enthousiaste docent met oog voor detail waar je jezelf onmiddellijk op je gemak bij voelt. De cursus is zeer luchtig en gestructureerd en geeft jou steeds een eerlijk antwoord op de vragen die je stelt. Goed gebracht! Een cursus waar ik heel snel heel veel heb bijgeleerd op een leuke en ontspannen manier. Bij deze nogmaals dank aan onze docent, qua alle uitleg én aandacht naar iedereen toe!

Zeer professionele en leuke cursus om te volgen, er wordt zeer veel aandacht aan jouw als individu geschonken waardoor je heel veel kennis opneemt. Leuke praktijkgerichte curcus basistechnieken massage, TOPdocente geeft iedereen voldoende tijd en aandacht en stuurt bij waar nodig is.

Kortom een echte aanrader voor iedereen met interesse in massage. Het was een heel interssante en leerzame cursus De leraar was geweldig Hij maakte grapjes en de les werd zeer eenvoudig uitgelegd Waardoor het voor iedereen volgbaar was Dit was een een echte aanrader.

Saaie materie die door een top docent veranderd in een super leuk en leerzaam geheel. Dit smaakt naar meer. Wat een TOP docent is Mario!! Zeer duidelijke cursus. Gedreven trainer, die ook heel goed alles 2 keer kan uitleggen. En niet de tweede keer dingen minder uitgebreid vertelt. Ook met de video erbij handig om te blijven oefenen.

Zeer leerzame cursus waar de tijd voorbij vloog. Dankzij de docent totaal geen droge stof! Ik heb met heel veel plezier de cursus gevolgd. Mario Blokken is zeer kundig, hij brengt de stof met enthousiasme duidelijk over. Ik heb veel van hem geleerd.

Ik denk dat Mario deze cursus maakt! De manier hoe hij deze materie uitlegt is fenomenaal! Het is niet te geloven hoeveel er dankzij deze manier van uitleggen is blijven hangen! Mario is een erg sympathieke en kundige man.

Zijn enthousiasme over de anatomie, maakt deze "saaie" materie erg interessant. De 2 dagen waren erg leerzaam. Top docent! Mario is een goede spreker! Enthousiast, gedreven, veel kennis van zaken, veel verhalen uit de praktijk, humor en gelijke aandacht voor alle cursisten. Erg plezierig om naar te luisteren. Cindy is zo gedreven in haar vak dat het jammer is als de cursus om is.

Ik heb heel veel geleerd en ook heel erg genoten! Leerzame cursus die aan mijn verwachtingen heeft voldaan, gegeven door een docente die haar enthousiasme voor het vak en kennis van het vak met flair op de cursisten kan overbrengen.

Prima cursus. Docent heeft veel ervaring en kennis. Stof wordt op een laagdrempelige en interactieve manier gegeven. Mario is een gedreven docent met zeer veel kennis van de meest saaie materie die er is op de Wellness Academie. Door de uitleg van Mario wil je alleen maar meer meer meer infomatie. Geweldig wat kan die man goed les geven. Bedankt voor de overgedragen kennis Mario.

Ontzettend leuk weekend gehad. Heel veel geleerd in een prettige en ontspannen sfeer. Cindy is heel ervaren en weet dit ook goed over te brengen. Duidelijk en met humor.

Een lekker kutje gill ellis

Van
shirameavadhut

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl