Massage

Nare geur na seks zwarte piet porno

Woensdag 18st, Oktober 2017 5:33:17 Am
[BANCHOR] ecchi meid
Stuur een gratis bericht
naar mille_sheker970
Offline
mille_sheker970
  • 43 jaar Vrouw, Krab
  • Duisburg, Netherlands
  • Koreaans(Beginner), Perzisch(Gemiddeld)
  • Choreograaf, Chirurg, Criticus
  • ID: 4994732273
  • Vrienden: simserne1995, SGTRockman, Elaine
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 158 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Sharon
Profiel bekijken: / 7371
Nummer: / +312587-737-83

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws.

Home Seks Vaak een onfrisse geur 1 dag na de Seks alle pijlers. Vaak een onfrisse geur 1 dag na de sex, is dit normaal?? Alle reacties Link kopieren. Hallo,ik heb een gekke vraag die af en toe blijft opkomen bij mij en mijn vriend.

We hebben al 11 jaar een relatie en in al die jaren blijft het periodiek gewoon echt onfris ruiken de dag na de seks. Douchen helpt niet, het is een geurtje wat echt moet "wegtrekken". Het typische seksgeurtje is er ook niet altijd, dus waarom het de ene keer wel penetrant aanwezig is en de andere keer niet, weet ik ook niet.

Wat wel duidelijk is, is dat het een gekke reactie is van zijn sperma in combinatie met mijn eigen vocht. Hebben anderen dit ook wel eens? Het is geen schimmelinfectie, want buiten de sex om ruik ik niet raar. Heeeele herkenbaar!!! Soms al na enkele uren hoor! Je doet je nick eer aan, sorry inkoppertje haha : DMaar bij mij is het inderdaad ook al wel binnen een paar uur, maar lig dan meestal nog op 1 oor, dus dan heb ik van schaamte nog niet veel last.

Ben beetje bang dat anderen het kunnen ruiken. Misschien een beetje een gekke vraag, maar haal je bij het douchen ook even goed een washandje door de boel daar beneden?

Want alleen even snel afspoelen na de sex werkt niet echt lijkt me. Echt even schrobben dus zeg maar ; Eventueel zou je kunnen proberen om er ook nog een intiemdoekje langs te halen ben er persoonlijk niet zo weg van maar sommigen vinden het prettig. Een soort van rotte eieren lucht??

Rotte eieren? Hmmm, weet niet hoe dat ruikt, maar het is wel een muffe weeige lucht. Ik zet er vaak de douchekop op, om het even goed schoon te spoelen. Want na avondsex blijft het sperma 's nachts dus al die tijd eigenlijk nogal onbeweeglijk binnenin mij.

Heeft het fijn de hele nacht de tijd om geurtjes te ontwikkelen. Tis nu ook weer niet zo dat ik na de sex middenin de nacht onder de douche spring. Dan geniet ik liever van de lome slaap die over me heen komt. Maar goed, dat geurtje de volgende ochtend he. Maar was dus benieuwd of dat nu raar is of dat veel vrouwen dat hebben?

Ik heb daar eerlijk gezegd nog nooit last van gehad, gewoon een handdoekje gebruiken en daarna lekker samen douchen en dan weer schoon in bed. Nog nooit echt last gehad van een vieze geur, maar misschien verschilt dat gewoon per  persoon. Ik zou zeggen, pak een lekkere douche samen als je er last van hebt.

Misschien een idee? Misschien dat door het roken mijn neus niet meer helemaal correct werkt maarre, denk je niet dat dit gewoon "tussen de oren" zit? Anoniem dinsdag 31 juli om Lalein dinsdag 31 juli om En even plassen na de sex. Blaasje leeg en het zaakje komt dan ook naar beneden zeg maar. Dan doet de zwaartekracht zijn werk. Daarna gewoon even met een washandje met water wassen. Heb er nooit last van gehad als ik dat deed, terwijl ik, voordat ik vaak blaasontsteking kreeg, dat eerder ook niet heel bewust deed allemaal.

Alleen de douchekop erop lijkt mij ook niet voldoende. Ja maar als je het er allemaal in laat zitten lijkt het mij logisch dat er een geur aan komt. Ik ga sowieso altijd even naar het toilet na de sex ivm blaasontsteking en haal er dan zo'n babydoekje langs. En als je dan gedoucht hebt de volgende ochtend en goed gewassen ruik je niks. Ik heb dit ook hoor. Als we 's avonds voor het naar bed gaan sexen, dan gebruiken we tissues om het ergste weg te vegen.

Daarna nog even plassen. De volgende dag uitgebreid douchen, waarbij ik ook zoveel mogelijk achtergebleven sperma verwijder. Maar dan nog kan ik midden op de dag, als ik bijvoorbeeld op mijn hurken zit, het nog ruiken. Terwijl ik me niet kan bedenken wat ik er nog meer aan kan doen. Ook na een ochtendwip meteen douchen zorgt er niet voor dat ik niks meer ruik. Zou het kunnen zijn dat er later op de dag nog sperma lekt, die in de baarmoeder geweest is?????

Cherry dinsdag 31 juli om Laat ik hier, bij hoge uitzondering, eens serieus op reageren. Ik zou GVD willen dat ik een vieze geur had na het sexen. Dat zou namelijk betekenen dat er gesext zou worden Ik hoop dat jullie er wat mee kunnen.

Geen dank. Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen. Discus dinsdag 31 juli om Lang geleden dat ik gesext heb, maar na mijn ongesteldheid gebruik ik wel een intiem douche, eigen merk Kruidvat bijv. Ik zou dat eens na de sex proberen dan Angel5 woensdag 1 augustus om Offtopic berichten zijn verwijderd.

Bij deze hebben Very Cherry, Luna en Xander een waarschuwing. Ga een msn-groep oprichten of wissel je emailadres uit voor een chatsessie, maar laat het forum schoon. Cherry woensdag 1 augustus om Ik post hier al tijden met veel plezier, en zie het Viva forum als een leuk extraatje naast de dagelijkse beslommeringen en verplichtingen. Als ik op een of andere manier mijn boekje te buiten ga, hoor ik dat graag, ik moet zeggen dat de huisregels en grensbewaking niet mijn vakgebied zijn, daar hebben we de Angels voor.

Wat me echter een beetje bevreemdt is de manier waarop we vandaag toegesproken worden; ineens zie ik slotjes op topics, ik lees dreigementen "wie deel 3 opent krijgt een ban' , " als ik hier morgen nog meer gewauwel aantref komt er een slot op"  en ik heb ineens een gele kaart in mijn zak.

Graag had ik wat eerder, en op een wat vriendelijkere manier van de Angel vernomen wat wel en niet de bedoeling is, noch wil ik doorverwezen worden naar een msn-groep of een ander forum.

Ik vind die waarschuwing geen punt en ik lig er niet wakker van, het is de manier waarop die ik niet tof vind. Xander68 woensdag 1 augustus om Ik sluit me geheel aan wat je hierboven schrijft VC! Vind het ook een beetje overtrokken allemaal Viva Angel5 had het duidelijk even op z'n heupen.

Maar goed, nu moet ik ook nog op mijn woorden gaan letten hier Mensen hebben het niet druk, mensen maken zich druk. Heb kennelijk iets gemist, wist niet dat onfrisse topics modder smijten tot gevolg hebben haha. Maar goed, tegen een kledderboel trek ik na het vrijen acuut van je 1-e,2-e,3-e zo hoppen we samen naar de rand van het bed richting onderbroek whahaha vriends boxer aan.

Dat houdt de boel in bed aardig droog. En dan ligt de rest van de nacht inderdaad een geur te ontwikkelen. Pffff, ga echt niet midden in de nacht douchen.

De volgende ochtend dan natuurlijk wel, maar dan lijkt het bijna te laat. Want wat ik ook doe aan boenerij, als ik dan bijvoorbeeld inder daad op mjn hurken zit ofzo, dan ruikt het toch mwah.

Geen idee of het voor anderen te ruiken is, maar daar ben ik dan wel bang voor. Ohja, intiem sprays oid gebruik ik niet, dat lijkt me vragen om irritante schimmeltjes etc. Xander68 donderdag 2 augustus om Wat mijn vriendin altijd deed, is het "binnen" houden, door de spieren aan te spannen Lalein donderdag 2 augustus om Je hoeft toch ook niet accuut onder de douche te springen?

Gewoon even naar het toilet, daarna een nat washandje en even wassen, wel zo fris Lig je binnen 5 minuutjes weer in je bedje.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl