Massage

Shiatsu massage apeldoorn seks hebben zonder condoom met pil

Vrijdag 28st, Januari 2018 4:59:57 Pm
[BANCHOR] yopron
Stuur een gratis bericht
naar manuel_meyfroyd
Offline
manuel_meyfroyd
  • 41 jaar Vrouw, Vissen
  • Ostvorn, Netherlands
  • Japans(Elementair), Spaans(Gemiddeld)
  • Videograaf, Operateur, Oncoloog
  • ID: 7844465544
  • Vrienden: andreypr, AlO, jrace13
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 175 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Norma
Profiel bekijken: / 6191
Nummer: / +312853-814-68

Beschrijving:

Voor een ontspannende massage of een klacht gerelateerde therapie! Zie onder  op deze pagina de lijst van behandelbare klachten. Deze lijst is niet compleet. Neem, indien uw klacht er niet bij staat, contant met ons op voor meer informatie. Shiatsu wordt niet toegepast contra-indicaties bij kanker, hartkwalen, botbreuken, open wonden en brandwonden. Shiatsu kan ondersteunend werken tijdens zwangerschap. Shiatsu massage liever bij u thuis?

Dat kan bij ons ook! Wat is het? Shiatsu is gebaseerd op eeuwenoude Traditionele Chinese Geneeswijze en is een holistische geneeswijze, d. Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk en wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd waarbij er druk wordt gegeven langs dezelfde energiepunten en energiebanen meridianen als bij acupunctuur maar dan zonder naalden, met behulp van duimen, vingers, handpalmen, ellebogen of knieën, rotaties en manipulaties, strekkingen en rocking.

Wat doet het? Het werkt tevens preventief tegen het ontstaan van lichamelijke als psychische klachten westerse klachten. Daarnaast maakt het je meer bewust van jezelf en je lijf. Soms hebben je lijf of je hoofd een 'duwtje in de rug' nodig. Shiatsu zet een veranderingsproces in gang waardoor de balans in jezelf kan terugkeren. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en het zenuwstelsel tot rust gebracht. De drukpuntmassage en strekkingen zorgen voor een beter evenwicht van jouw energie waardoor je klachten verminderen.

Door het herstellen van jouw balans en het tijdig bestrijden van de eerste symptomen geldt bij shiatsu bij uitstek het credo 'voorkomen is beter dan genezen'. Dus je hoeft geen klachten te hebben om voor een shiatsu behandeling te komen. Daarbij: shiatsu werkt ook gewoon ontspannend voor je lichaam en geest! Welke klachten? Hoe en voor wie?

Voor jong en oud De behandeling wordt zonder olie door de kleding heen traditioneel gegeven op een Japanse futon mat op de grond. Het is dan ook aan te raden makkelijke, loszittende kleding te dragen of mee te nemen en een uur voor de behandeling niet meer te eten. De massage kan ook op de blote huid worden gegeven. Uiteraard kunt u aangeven of er delen van het lichaam zijn die extra aandacht behoeven.

Deze worden dan in de massage verwerkt. Bij alleen een Shiatsu massage blijft de uitgebreide diagnosestelling achterwege. Een behandeling kan zowel het hele lichaam bestrijken, als delen daarvan.

Hulp nodig? Powered by.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl