Massage

Tantra massage voor koppels sex verhalen zwanger

Zondag 18st, April 2018 7:9:30 Am
[BANCHOR] wedgie leuk
Stuur een gratis bericht
naar Valgriz
Offline
Valgriz
  • 44 jaar Vrouw, Stier
  • Beinen, Netherlands
  • Spaans(Beginner), Spaans(Geavanceerd)
  • Deskundige, Ecoloog
  • ID: 2286853712
  • Vrienden: imrulqais, polarbubbie1
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 179 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Julie
Profiel bekijken: / 7137
Nummer: / +312513-745-49

Beschrijving:

Is het tijd om jullie relatie een impuls geven? Zoeken jullie verdieping? Willen jullie het vuur van verlangen weer aanwakkeren? Zijn jullie nieuwsgierig en willen jullie grenzen verleggen? Heb je iets te vieren en wil je dat op een speciale manier doen? Een sessie voor stellen is hier uitermate geschikt voor.

Heerlijk genieten in een warme en veilige omgeving, waar jullie zelf de grens bepalen. Deze sessie geef ik samen met mijn collega Luna. Hierin staan jullie allebei centraal. De vrouw wordt door mij gemasseerd, de man door Luna. Allebei op een eigen mat. Aan het einde van de sessie kunnen we desgewenst nog even bij elkaar liggen op één mat.

In een warme, huiselijke sfeer en veilige setting worden jullie door ons liefdevol verwelkomd en gemasseerd. Een sessie voor stellen die hun grenzen willen verleggen op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

Een heerlijk en spannend avondje of dagje uit als jullie iets te vieren hebben. In deze sessie sta jij als vrouw centraal. Ik masseer jou samen met jouw partner. Een massage om heerlijk van te genieten, één die super opwindend is door de vier handen die tegelijkertijd over jouw lichaam glijden.

Alles gebeurt in een warme en veilige setting, waardoor je je lekker kunt ontspannen en overgeven. Heb je geen partner maar wil je deze massage wel ondergaan, dan kan mijn collega Luna inspringen. Een sessie voor de man die zijn vrouw op handen wil dragen, die zijn vrouw graag de ruimte wil geven om volop te genieten.

Een sessie voor de vrouw die deze uitdaging aan durft te gaan De Tantra Flow voor stellen is een intensieve, intieme en open tantrasessie.

Een bijzondere ervaring in liefdevol samen-zijn. Alles vanuit het hart. Tijdens de flow ben je niet alleen ontvanger maar ook gever. Het verloop van de sessie staat niet vast. Dat is de Flow: mee stromen in het moment, doen wat goed voelt te doen, alles in een warme, veilige en liefdevolle sfeer. Misschien willen jullie het aan mij overlaten, wellicht heb jullie zelf ook wensen of ideeën.

Laat het mij weten. Een sessie is mogelijk met mij alleen trio , of met z'n vieren, samen met mijn collega Luna. Dat kan ook! We staan stil bij de juiste houding, sfeer en vaardigheden voor een 'gewone' massage. Ook geef ik veel praktische massage tips. Heeft je man het 'gewone' masseren onder de knie, dan verschuift de aandacht naar jouw erogene zones, zoals billen en borsten.

Met de juiste houding en aanraking sta je zo in vuur en vlam. Op verzoek kunnen we eindigen met tips voor het masseren van de Yoni vagina. Desgewenst kunnen we dit ook oefenen. Als mensen de waarde beseffen van een welbeminde vrouw, dan zouden ze hun seksuele vaardigheden gaan ontwikkelen Je relatie nieuw leven inblazen Ik geef eventueel samen met mijn collega Luna verschillende sessies voor koppels:.

Duur: 2,5 uur Een sessie voor stellen die hun grenzen willen verleggen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Duur: 2 uur Een sessie voor de man die zijn vrouw op handen wil dragen, die zijn vrouw graag de ruimte wil geven om volop te genieten. Duur: 2,5 uur.

Hoeren in gouda hantai gieterij

Van
SUDIE0729GRIMES

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl