Naakt

Naakt in bos dikke neger pik

Zaterdag 1st, Februari 2018 9:5:18 Pm
[BANCHOR] imagefao
Stuur een gratis bericht
naar bradleybunch30
Offline
bradleybunch30
  • 35 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Sint Philipsland, Netherlands
  • Frans(Basic), Russisch(Beginner)
  • Econoom, Boer
  • ID: 8539391447
  • Vrienden: cjpollard1111, grunesgryphon
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 154 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Susanna
Profiel bekijken: / 7654
Nummer: / +312239-548-83

Beschrijving:

De demonstratie van maandag was gericht tegen president Alexander Lukashenko en de eerste verjaardag van zijn, zwaar bekritiseerde en als 'oneerlijk' bestempelde, herverkiezing. Het protest werd door ordetroepen al snel gebroken en een aantal demonstranten werden aangehouden. De drie vrouwen wisten zich echter uit de voeten te maken.

Een paar uur later werd het drietal op het station van Minsk alsnog opgepakt. Na naar een bos gebracht te zijn, werden de vrouwen gedwongen zich opnieuw uit te kleden. De KGB'ers overgoten de vrouwen met olie en dreigden hen in brand te zullen steken. Met een mes werd hierop het hoofdhaar van de vrouwen afgesneden en lieten de agenten de vrouwen, bloot, achter in het bos. De drie wisten in een bij het bos gelegen dorp hulp te vragen.

Sind de protesten bij Lukashenko's verkiezing wordt hard opgetreden tegen betogers. Ook de oppositie en media moeten het ontgelden. Volledig scherm. Redactie , Laatste update: Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App.

Je naam. Je e-mail. Naam ontvanger. E-mail ontvanger. Stuur mij een kopie. Maar zitten andere Europese landen al te wachten op toeristen? Onze correspondenten maken de balans op. Ruim van de overwegend Oost-Europese medewerkers werden positief getest. Volgens de gezondheidsminister van de deelstaat Noordrijn-Westfalen valt hen niks te verwijten en ligt de schuld volledig bij het bedrijf. Dat heeft de Britse nationale gezondheidsdienst NHS bevestigd. Dat zou blijken uit onderzoek van onder meer Der Spiegel, Bellingcat en het datajournalistiek platform Pointer Kro-Ncrv.

Een uitzending over de zaak is vanavond te zien op NPO2. Een landende Boeing reed met volle snelheid tegen een persoon op de landingsbaan. Deze overleed nog voor de hulpdiensten ter plaatse waren. Honderdduizenden mensen hebben hun huis moeten verlaten.

In Somalië is een dorp volledig weggevaagd door het water van overstroomde rivieren. Klopt de routekaart waarmee we op pad gaan wel? En Facebook Inloggen met Facebook. Pijltje omlaag. Of log in met je e-mailadres. Toon en Verberg Laat zien.

Blijf ingelogd. Heb je nog geen profiel? Maak een profiel aan!

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl