Naakt

Naakt op het water anaal ontmaagd don en ad

Vrijdag 16st, September 2017 8:57:12 Am
[BANCHOR] oma's twat
Stuur een gratis bericht
naar danmabeach
Online
danmabeach
  • 30 jaar Vrouw, Centaur
  • Lattrop, Netherlands
  • Japans(Elementair), Maleis(Bekwaamheid)
  • Geoloog, Psycholoog
  • ID: 4885466924
  • Vrienden: PieterB, ryanmichael3, Elaine
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 179 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Rebecca
Profiel bekijken: / 6816
Nummer: / +312433-392-13

Beschrijving:

In Gelderland, ergens tussen Rossum en Dreumel, liep ik langs de Waal. Het was er stil. Vooral de laatste was toepasselijk, want het was het warmste uur van de dag. Ik dacht aan die arme, hoogdrachtige dwergkoe, op de kinderboerderij in het nabijgelegen Wamel. Gelaten staat ze te wachten in die bloedhitte tot haar kalf er eindelijk uit wil. Elke keer dat ik ga kijken lijkt ze nóg dikker. Je kunt het kalf zien woelen in haar buik.

Ik heb zelf ook eens bij warm weer met een overdragen zwangerschap gelopen, dus ik voelde met haar mee. Zó erg voelde ik met haar mee, dat het zweet me nog eens dubbel en dwars uitbrak. Aan mijn linkerzijde lag de rivier verlokkend te blinken. Een badpak had ik niet bij me, maar welbeschouwd is het absurd om bij het baden iets aan te hebben, en bovendien was er niemand. Ik trok mijn kleren uit, bond met mijn onderbroek mijn haar op, en ging te water.

De rivier stond laag, dus ik moest een heel eind waden vóór ik een beetje diepte maakte. Maar toen was het ook zover: gewichtsloos dobberde ik in het heerlijk koele water. Zuchtend onderging ik iets dat verdacht dicht in de buurt kwam van geluk.

Maar ja, hoe gaan die dingen? Na een tijdje wou ik er ook weer eens úít. Juist toen ik halverwege dat lange eind waden was, en nog slechts tot mijn knieën in de Waal stond, kwam er een herdershond de oever opgerend. Zonder aarzelen sprong hij in het water en zwom naar me toe. Hij stak enthousiast snuivend zijn neus in mijn kruis.

Daar viel niets te ruiken, want ik had net gezwommen. Maar ja, leg dat maar eens uit aan een hond. Toen viel hij stil. Met die snuivende hond in mijn kielzog moest ik dat hele eind naar de oever waden, terwijl die man stond te wachten, nadrukkelijk met zijn rug naar me toe. Om mezelf te troosten dacht ik maar aan die arme, drachtige koe. Die had het moeilijker dan ik. Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.

Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant. De Gids. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Meldingen Hier kunt u meldingen uitschakelen. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website?

We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet.

Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl