Naakt

Wenen na seks positieve ovulatietest voor nod

Maandag 9st, December 2017 5:13:2 Pm
[BANCHOR] nxxn punjabi
Stuur een gratis bericht
naar lgperam
Offline
lgperam
  • 43 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Legamer, Netherlands
  • Arab(Basic), Italiaans(Beginner)
  • Filoloog, Venereologist
  • ID: 9577922298
  • Vrienden: magazine, sbudaj, chrisrapati
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 163 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Julie
Profiel bekijken: / 7738
Nummer: / +312755-199-36

Beschrijving:

Het huilen na een orgasme is een ontlading van spanningen, die je hebt opgebouwd en heet post-coïtale dysforie. Dit heeft meestal niets met de seksuele relatie te maken. In jouw situatie lijkt het mij helemaal niet gek dat je spanningen in het dagelijks leven hebt opgebouwd die er na het orgasme uitkomen. Ik vind het knap dat je ondanks alle ellende positief in het leven staat. Laat de emoties na het vrijen gewoon gaan, dat is helemaal niet erg. Kijk met je partner samen of hij op dat moment iets voor je kan doen.

Misschien helpt het als hij je na het vrijen even vasthoudt. Huilen na een orgasme kan ook een gevolg kunnen zijn van een veranderde hormoonhuishouding, door bijvoorbeeld de overgang. Heb je ook een vraag?

Stel deze dan aan een van onze experts. Ga met spoedeisende vragen altijd naar je huisarts, daarvoor zijn de experts niet de aangewezen persoon. Ze stellen ook geen diagnoses. De overige voorwaarden vind je hier. Henriëtte Schoones is gespecialiseerd in seksuele en relatieproblemen. Ze heeft een eigen praktijk voor seksuologie en relatietherapie in Tiel en werkt als seksuoloog in Ziekenhuis Rivierenland in samenwerking met de gynaecologen. Ze geeft antwoord op allerhande vragen die ontstaan binnen een relatie.

Waarom moet ik huilen na een orgasme? Na een orgasme, huil ik heel erg en kan ik daar bijna niet mee stoppen. Heeft dit verdriet mogelijk te maken met spanningen in het dagelijks leven? Ik heb erg veel tegenslagen gehad. Verder sta ik positief in het leven en voor mijn gevoel heb ik de tegenslagen goed verwerkt, maar ik twijfel, vanwege het huilen.

Wenen na seks shibari kruis

Van
poppopberman

Naakt op het water indianporn site

Van
ANGRYskypeUSER1

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl