Neuken

Mannen neuken mannen chinese massage tilburg

Zaterdag 2st, Juni 2018 5:0:14 Am
[BANCHOR] jordan tranny
Stuur een gratis bericht
naar nolanbryant
Offline
nolanbryant
  • 35 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Gorinchem, Netherlands
  • Frans(Beginner), Vietnamees(Geavanceerd), Frans(Gemiddeld)
  • Kinderarts, Begeleider
  • ID: 8267852991
  • Vrienden: Luker, dorschkirkee, jbwinton
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 161 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Regina
Profiel bekijken: / 6663
Nummer: / +312177-969-75

Beschrijving:

Hoe snel mannen klaarkomen, verschilt enorm. Als een man met zijn penis de vagina binnen gaat, duurt het klaarkomen bij de helft van de mannen korter dan 5 minuten en bij de andere helft wat langer.

Zo is klaarkomen na 3 minuten net zo normaal als klaarkomen na 8 minuten. Mannen denken nogal eens dat ze te snel klaarkomen, omdat ze denken dat andere mannen er heel lang over doen. Dat is niet zo. Als het bij u een paar minuten duurt, is dat heel normaal.

Misschien denkt u dat u er lang over moet doen om een vrouw klaar te laten komen. Dan is het goed om te weten dat vrouwen meestal niet klaarkomen door het heen en weer gaan van de penis in de vagina, maar door strelen, wrijven of likken van de clitoris.

Met vroeg klaarkomen bedoelen we in minder dan 1 minuut klaarkomen nadat u met de penis de vagina binnen gaat. U heeft geen controle over het klaarkomen. Het is pas té vroeg als u er last van heeft. Bij anale seks, pijpen of zelfbevrediging kan dit ook zo zijn. Aan het begin van een seksuele relatie, bij de eerste paar  keer gemeenschap, kan een man sneller klaarkomen dan als hij zijn partner al langer kent. Door meer vertrouwen en ontspanning kan het in de loop van de tijd wat langer duren.

Op oudere leeftijd kan het weer iets korter worden. Hoelang het duurt voordat u klaarkomt, kan afhangen van wat voor seksuele handelingen u samen doet. Het kan ook afhangen van of u veel stress heeft en van wat u in uw leven meemaakt of heeft meegemaakt. Bij mannen die hun hele leven, vanaf de eerste keer, last hebben van te snel klaarkomen spreken we van oorspronkelijk te vroeg klaarkomen of van de primaire vorm van klaarkomen.

Sommige mannen hebben een erfelijke aanleg voor snel klaar komen. Zij komen altijd snel klaar onder alle omstandigheden. Bij andere mannen kunnen bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld, een negatief lichaamsbeeld, somberheid, faalangst, angst voor intimiteit of boosheid een rol spelen. U kunt het gevoel hebben dat u pas na een paar minuten mag klaarkomen en tegelijk de angst dat dat niet lukt. Dat kan juist zorgen voor een snelle zaadlozing.

Als u dan naar uw idee te snel klaarkomt dan kunt u de volgende keer weer extra bang zijn dat het voor uw gevoel 'mis' gaat. Dat noemen we faalangst. Komt u meestal na 1 tot 2 minuten klaar?

Dan is dat heel normaal. Misschien heeft u het idee dat dit niet genoeg is voor uw partner. Is uw partner een vrouw dan is het goed om te weten dat vrouwen bijna nooit klaar komen door geslachtsgemeenschap. Het kan best zo zijn dat uw partner lang gemeenschap hebben niet zo belangrijk vindt. Voor veel vrouwen is het strelen van de clitoris fijner dan een lange gemeenschap, omdat zij door strelen van de clitoris klaar kunnen komen. Het kan helpen om gemeenschap af te wisselen met het stimuleren van de clitoris.

Komt u direct in minder dan een minuut klaar en wilt u daar iets aan doen, dan staat hieronder wat advies. Sommige mannen blijven altijd in minder dan een minuut klaarkomen.

Bij deze zogenoemde primaire vorm van te vroeg klaarkomen   helpen de adviezen zelden of niet. Heeft u last van dit te snelle klaarkomen, dan kunt u met uw huisarts praten over medicijnen. Bij mannen die hun hele leven, vanaf de eerste keer, last hebben van snel klaarkomen, spreken we van  oorspronkelijk te vroeg klaarkomen of van de primaire vorm van te vroeg klaarkomen. Hierbij kunnen medicijnen helpen. Wilt u geen medicijnen? Of helpen ze niet?

Dan kunt u, samen met uw partner, leren het snelle klaarkomen te accepteren. U kunt leren om u samen te richten op wat wel goed gaat bij het vrijen. Een seksuoloog kan daarbij helpen, als u wilt. Jonger Bij snel klaarkomen op jongere leeftijd kan het opvolgen van de adviezen oefenen het klaarkomen uit te stellen of het opdoen van meer ervaring helpen. Daarmee kunt u blijvend leren om controle te krijgen over het moment waarop u klaar komt, zodat het wat langer duurt.

Mochten de adviezen onvoldoende zijn, dan kan een seksuoloog helpen de oefeningen uit te breiden. Misschien blijkt later dat u toch de primaire vorm heeft. Dan kunt u eventueel medicijnen uitproberen. Ouder Bij snel klaarkomen op oudere leeftijd zal de behandeling afhangen van de oorzaak. Soms kan het helpen om niet jachtig of vluchtig seks te hebben, maar meer aandacht aan elkaar en aan het vrijen te besteden, en er vooral de tijd voor te nemen.

Vaak spelen verschillende oorzaken tegelijk een rol. Uw huisarts kan u dan doorsturen naar een seksuoloog. Gesprekken en oefeningen kunnen ervoor zorgen dat u weer vertrouwen krijgt en meer plezier in seks.

Als na een tijd blijkt dat het niet genoeg helpt, kunnen medicijnen soms uitkomst bieden. In overleg met uw huisarts maakt u een keuze tussen oefeningen en medicijnen. Oefeningen en medicijnen samen kunnen soms iets beter helpen dan medicijnen of seksuologische behandeling alléén. U kunt dan bijvoorbeeld op een gegeven moment met de medicijnen stoppen en met de oefeningen doorgaan.

Medicijnen die kunnen helpen bij te snel klaarkomen zijn SSRI's, bijvoorbeeld   paroxetine of sertraline. Deze medicijnen verlengen de duur vanaf het binnenkomen in de vagina tot het klaarkomen. Het zijn officieel medicijnen tegen depressie en angst, met als bijwerking langzamer klaarkomen. Deze bijwerking is te gebruiken als behandeling van te snel klaarkomen. Ook als u niet depressief of angstig bent. Bij mannen die te snel klaarkomen en jonger zijn dan 25 jaar worden deze medicijnen niet gegeven.

U slikt dit medicijn 2 maanden lang elke dag. Daarna bespreekt u met uw huisarts of u voorzichtig kunt afbouwen. U bespreekt dan of u een lagere dosis kunt nemen of dat u het bijvoorbeeld alleen 3 à 4 uur voor de seks kunt gebruiken. De medicijnen werken dan vaak wat minder goed. Verander het gebruik alleen in overleg met uw huisarts.

Bijwerkingen van SSRI's kunnen zijn: slaperigheid of juist slapeloosheid, een droge mond, duizeligheid, hartkloppingen, transpireren, misselijkheid, verstopping en zwaarder worden. Helpen de SSRI's niet? Mag u ze om gezondheidsredenen niet gebruiken? Of slikt u liever geen medicijnen? Of het goed werkt is onzeker en niet wetenschappelijk bewezen. Hoe gebruikt u dit middel? U smeert uw eikel 10 minuten vóór de seks in met de gel.

Daarna verwijdert u de gel weer. Anders raakt bij een vrouwelijke partner de vagina ook verdoofd. Als de eikelhuid of de penis beschadigd is, mag u de gel niet gebruiken. Let op! In de gel zit olie die condooms kan aantasten waardoor ze niet meer veilig zijn.

Samen met uw arts kiest u welk medicijn in uw situatie geschikt is. Deze middelen zijn officieel niet bedoeld niet geregistreerd als behandeling van te snel klaarkomen, maar worden soms dus wel gebruikt.

Sertraline behoort tot de serotonineheropnameremmers, ofwel SSRI's. Het regelt in de hersenen de hoeveelheid serotonine. Deze lichaamseigen stof speelt een rol bij emoties en stemmingen. SSRI's verbeteren de stemming en verminderen angsten. Artsen schrijven het voor bij depressie en bij angststoornissen, zoals sociale fobie, dwangstoornis, paniekstoornis en posttraumatische stressstoornis. Het wordt ook gebruikt bij bepaalde menstruatieklachten premenstrueel syndroom , bij bepaalde soorten jeuk, bij hik en bij seksuele stoornissen voortijdige zaadlozing.

Paroxetine behoort tot de serotonineheropnameremmers, ofwel SSRI's. Artsen schrijven het voor bij depressie en bij angststoornissen, zoals een dwangstoornis, paniekstoornis, sociale fobie en posttraumatische stressstoornis. Het wordt ook gebruikt bij zenuwpijn, bij bepaalde soorten jeuk, bij seksuele stoornissen vroegtijdige zaadlozing en bij opvliegers tijdens de overgang.

Als de behandeling niet genoeg effect heeft, kan de huisarts u eventueel verwijzen naar een seksuoloog. De informatie over seksuele klachten is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, de  NHG-Standaard Seksuele klachten.

Ik kom te snel klaar man. Print E-mail. Meer informatie. In het kort In het kort Snel klaarkomen wil zeggen: bijna altijd binnen 1 minuut, u heeft er geen controle over.

Het kan helpen om te oefenen het klaarkomen uit te stellen. Snel klaarkomen kan ook te maken hebben met bijvoorbeeld faalangst.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl