Neuken

Meisje van 14 neuken seks na bevalling

Vrijdag 25st, Juli 2018 12:5:34 Am
[BANCHOR] geslacht farmar
Stuur een gratis bericht
naar Tristanthe4th
Offline
Tristanthe4th
  • 27 jaar Vrouw, Ram
  • Sint Odilienberg, Netherlands
  • Tamil(Mooi zo), Deutsch(Beginner)
  • Analist, Politieagent
  • ID: 4181426714
  • Vrienden: leskjosness, shanny1943
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 169 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Sara
Profiel bekijken: / 6362
Nummer: / +312648-924-62

Beschrijving:

Jump to navigation. Het hotel is een droom, het water knalblauw. En dan gaat je man ervandoor. Met nota bene het animatiemeisje van het resort. En dat tijdens je huwelijksreis. Sander de goedzak, van wie iedereen dacht dat-ie bij mij onder de plak zat. We waren zeven jaar samen toen we trouwden. Op onze bruiloft zag ik hem ineens buiten roken.

Dat lijkt een onbenullig detail, maar ik heb er later nog vaak aan gedacht. Waarschijnlijk omdat ik toen al onbewust voelde dat hij van me wegdreef.

Dat ik hem eigenlijk niet écht kende. Want Sander was altijd zo anti roken. Ik zou mijn hand ervoor in het vuur hebben gestoken dat hij nooit een sigaret zou aanraken, en daar stond-ie te paffen. Ik was verbijsterd. Twee dagen later stapten we op het vliegtuig, samen met onze dochters van vier en anderhalf. Onze zomervakantie was meteen onze huwelijksreis. We gingen naar een mooi all-inclusieve resort op Ibiza.

Op de eerste vakantiedag liep ik bepakt en bezakt met tassen, buggy, handdoeken, opblaasbanden en één kind op mijn arm naar het zwembad. Zeker toen ik zag dat Sander aanpapte met een paar jonge meiden van het animatieteam. Slanke grieten van rond de achttien. Ik weet nog dat ik geïrriteerd was omdat een van die meisjes op mijn handdoek ging zitten.

Brutaal nest, kon ik daarna in haar natte vlek liggen. En dit was nog maar het begin. Sander bleef die meiden opzoeken. Ik voelde me een single moeder in plaats van pasgetrouwde vrouw.

Steeds verdween Sander met een smoes. Telefoon vergeten, hij wilde iets navragen bij de receptie, had beloofd mee te doen met een voetbalwedstrijd.

Ik werd wakker om te plassen, en Sander lag niet meer naast me. Toen ik hem daarop aansprak, hing hij een vaag verhaal op. Hij was wat te drinken gaan halen. Het sleutelpasje legde ik daarna onder mijn kussen, zodat hij niet meer onopgemerkt kon verdwijnen. Maar ook daar vond Sander iets op: hij legde een luier tussen de deur zodat hij stiekem weg kon sneaken en weer terugkomen.

Het was om gek van te worden en ik drong niet tot hem door. Op een dag vond ik een telefoonnummer in zijn zak. Ik belde het. En jawel, een van die animatie-grieten nam op. Ik vroeg haar waarom Sander haar nummer had. Ze zei dat er niets was gebeurd, maar ze benadrukte dat ik hem niet moest vertrouwen. Sander nam toen de telefoon over. Sander probeerde me nog te sussen, zei dat ik het vast verkeerd verstaan had.

Ik reageerde als verdoofd. Ik wilde geen hysterische scène schoppen met de kinderen erbij. Wanhopig probeerde ik een vlucht terug naar Nederland te krijgen, maar alles zat vol. We hadden nog een week te gaan. Hoe ik die tijd ben doorgekomen? Geen idee. Ik belde veel met mijn moeder en zus. Sander bleef gewoon op de oude voet doorgaan en nam niet eens meer de moeite in onze kamer te slapen.

Hij was bij die griet. Dat was de druppel. Vier weken na onze bruiloft gingen we uit elkaar. Nog meer Kek Mama? Facebook Twitter WhatsApp Pinterest. Dit wil je: twee keer per week een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Anne Broekman. Relatie verhalen Relatie en seks scheiden. Ook interessant. Dat doen we dus nooit meer. Getrouwd en toch op Tinder: 'Ik lunchte met de één, zoende met de ander'.

BN'ers zetten zich massaal in voor doodzieke baby Jayme. Dít zijn de slechtste maar grappigste moederdagcadeaus ooit. Deze hilarische posts van ouders zijn hét medicijn tegen quarantainestress.

Eerst opruimen, dan chocola: onderhandelen met je kind. Suze scheidde na achttien jaar van haar man. Geen denken aan'. Een fantastische mijlpaal voor Kim Kötters zoon 3 : 'Ik ben zó trots'. In samenwerking met Kek Mama. Zo belangrijk is ijzer voor ons lichaam. Last van aambeien tijdens je zwangerschap?

Dít kun je eraan doen. TV : Helene Helpt. Go to the top. Social links Facebook Instagram Pinterest Twitter. Elke week een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox? Evenementen Loading

Lekker kut neuken vag peircing

Van
tamlyn_ommert

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl