Neuken

Neuken met vader naakt door de stad

Dinsdag 16st, Juni 2018 5:28:22 Pm
[BANCHOR] desperado hot
Stuur een gratis bericht
naar amywoody
Online
amywoody
  • 32 jaar Vrouw, Leeuw
  • Vrauvenpolder, Netherlands
  • Frans(Beginner), Tamil(Gemiddeld), Deutsch(Gemiddeld)
  • Geograaf, Agronoom
  • ID: 8885565869
  • Vrienden: justsawyer, Tapion, suprodan, jzapatero1
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 189 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Robijn
Profiel bekijken: / 7679
Nummer: / +312112-254-39

Beschrijving:

Lief dagboek - Gisteravond ben ik door mijn vader geneukt. Ik ben nog zo verward dat ik bijna niet weet waar te beginnen. Als ik heel eerlijk ben had ik het wel zien aankomen. Zoiets voel je gewoon. God wat was het fijn, maar ik zal proberen bij het begin te beginnen.

Ik ben de enige dochter, ook de oudste en heb nog een broertje van Ik ben Papa en mama zijn rond de Ze zijn hartstikke lief en zien er ook nog eens goed uit.

We zijn vrij opgevoed, niet dat we de hele tijd naakt rondliepen of zo, maar ik heb mijn vader en moeder toch wel naakt gezien. Ik lijk op mijn moeder. Net als zij heb ik lang donkerblond haar, ben vrij lang, 1.

Groene ogen net als zij, slank, mijn moeder door de jaren wel iets molliger geworden, maar ze heeft nog steeds een goed figuur, met mooie tieten, die maar heel weinig hangen. Die van mij zijn iets groter en zijn misschien wel het beste onderdeel, zal ik maar zeggen. Mijn vader ziet er ook prima uit. Lang, mooi donker haar, een mooie jongen, zeggen mijn vriendinnen altijd als ze hem zien.

Vorige week dus ging mijn moeder naar haar wekelijkse kaartavondje. Mijn broertje zat op zijn kamer achter zijn computer, waarschijnlijk te genieten van zijn gebruikelijke portie porno. Het leuke is wel dat bij ons thuis daar niemand moeilijk over doet. Ik kijk wel eens met hem mee. In ieder geval, gisteravond hadden mijn vader en ik het daarover. Hij vroeg me of ik vaak keek en wat ik er zo leuk aan vond. Ik vroeg dus op mijn beurt waar hij en mama naar keken en wat zij er dan wel zo leuk aan vonden.

Het gesprek werd eigenlijk steeds intiemer, ook wel omdat mijn vader een flesje wijn had opengemaakt en de glazen goed vol hield. Ik biechtte hem op, dat ik het verschrikkelijk geil vond om mensen te zien neuken. Na nagedacht te hebben zei ik hem dat twee dingen me erg konden opwinden.

Maar als ik sexverhalen wil lezen, zoek ik of naar animalsex of naar incest sexverhalen. Broer en zus, vader en dochter, dat is wat me altijd weer opwindt. Waarschijnlijk omdat het verboden is, of tenminste omdat men het vies en ongebruikelijk vindt. Ook heb ik wel eens een vrouw door een hond zien worden gepakt. Jeetje pap, ik weet het, smerig en zo, maar ik vond het ontzettend geil. Dierensex zie ik zelf niet zo zitten. Incest, tja, wat zal ik zeggen. Ik heb het er wel eens met je moeder over gehad.

Laat ik voorzichtig zeggen dat we er niet echt tegen zijn. Maar je zei het al, je praat er over, maar je denkt niet dat het ooit echt zal gebeuren. Maar goed, geile fantasieen mag je hebben. Ik zat te denken hoe het zou zijn om het met mijn vader te doen.

Ik liet mijn gedachten de vrije loop en was zo diep in gedachten dat ik opschrok toen ik mijn moeder hoorde binnenkomen. De avond was voorbijgevlogen. Leuke avond gehad? Pa en ik knikten allebei. Papa zei. Heel gezellig.

Dat was dus een week geleden. Gisteravond was het weer zo ver. Mijn moeder naar de kaartavond, mijn broertje op zijn kamer. Wij in de huiskamer. Ik denk dat we allebei aan ons vorige gesprek dachten en het was een beetje ongemakkelijk stil. Plotseling had ik het niet meer. Hij klonk schor.

Ik knikte alleen maar en rende de kamer uit. Ik douchte snel en kroop naakt in bed. Alleen een laken over me heen. Ik vroeg me af of hij zou komen, ik was opgewonden en geil. Ik hoorde mijn hart bonken.

Ik had natuurlijk wel eerder geneukt, maar dit was wel even wat anders. Ik lag te wachten wat wel uren leek en net toen ik dacht dat hij niet meer zou komen, ging de deur open.

Papa stond in de deuropening en aarzelde. Jij ook? Doe de deur op slot en kom het met je dochter doen. Kom me neuken, pap. Papa deed de deur achter zich op slot. Kleedde zich uit en kwam bij me liggen. Hij had zich zo uitgekleed dat ik zijn pik niet had kunnen zien. Ik voelde met mijn hand en hij had al een enorme erectie. Ik drukte hem op zijn rug en klom op hem. Ik voelde papa's pik makkelijk naar binnen glijden. Het was zo'n heerlijk geil gevoel. Ik hoorde hem zacht kreunen.

Ik begon langzaam op en neer te bewegen. Had hem diep in me en ging dan langzaam omhoog, zodat hij alleen zijn eikel nog in mijn kut had. Even hield ik stil en liet me dan weer zakken.

Papa pakte me bij mijn kont en begon mee te bewegen. Ik vond het heerlijk, maar bracht toch zijn handen naar mijn tieten. Maar laat mij jou neuken, pap. Ik ga je geiler en lekkerder laten komen dan ooit. We beseften allebei dat we stil moesten blijven, want mijn broertje zat in de kamer ernaast. Ik bleef hem langzaam neuken, en ieder keer dat ik hem diep in me had, kneep ik mijn kut samen. Ik was nu ook zo geil dat ik sneller en harder wilde. Ik boog wat verder voorover, zodat mijn tieten boven zijn hingen.

We fluisterden allebei. Ik klemde mijn kut rond zijn kloppende en spuitende stijve paal. Ik hield hem daar want ik voelde ook mijn eigen orgasme aankomen. Even later was het daar en zo iets heb ik nog nooit meegemaakt.

Ik viel amper flauw en zat schokkend en bevend, met papa zijn pik nog steeds diep in me op hem. Ik schreeuwde het uit, maar nu zette papa vlug zijn hand over mijn mond zodat de gil gelukkig werd gesmoord. We wiegden nog minuten na en kwamen tenslotte tot rust.

Ik liet me van papa afrollen. Papa trok me naar zich toe en kuste me op mijn mond. Ik zocht met mijn tong naar de zijne en vond hem.

Dit was het begin, lief dagboek, ik schrijf vlug weer. Categorie:  incest Auteur:  missdaisy.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl