Neuken

Oude buurvrouw neuken sex met braziliaanse

Maandag 19st, Juni 2017 8:5:48 Pm
[BANCHOR] korte kuikens
Stuur een gratis bericht
naar gergmu
Offline
gergmu
  • 49 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Marigot, Netherlands
  • Italiaans(Mooi zo), Perzisch(Mooi zo), Japans(Beginner)
  • Gastro-enteroloog, Astrofysicus, Dierenarts
  • ID: 6657931365
  • Vrienden: rixs_6, SV2012, Putupon42, flowerpower5071
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 181 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Marion
Profiel bekijken: / 5479
Nummer: / +312848-218-36

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Het was donderdag avond, een avond als vele anderen. Ik zat rustig naar de televisie te kijken, maar daar was eigenlijk niets bijzonders op. Er werd gebeld. Misschien een late vriend, maar ik had eigenlijk niets afgesproken, en verwachte dus ook niemand. Met tegenzin liep ik naar de voordeur.

Ik opende de deur, en alles wie ik verwachte, zeker niet mijn buurvrouw van drie huizen verder. Ik keek haar aan en ze zei, sorry dat ik nog zo laat aanbel, maar ik wil je vragen of je me even wilt helpen. De lamp in de keuken is net stuk gegaan, dus ik kan er niets meer zien of vinden. Omdat ik toch niets beters had te doen, besloot ik om even met haar mee te lopen. Bij haar thuis aangekomen vroeg ik haar waar ik de trap kon vinden. In de kast in de gang zei ze.

Ik wilde haar er niet mee laten sjouwen, want ze was tenslotte al ruim 74 jaar. Ze zag er voor haar leeftijd nog redelijk uit, Ik zette de trap in de keuken, en klom erop. Binnen een paar minuten had ik de kapotte lamp verwisseld voor een nieuwe. Mijn buurvrouw stond in de deur opening toe te kijken, en zei:Dat doe je heel wat beter en sneller dan ik.

Ja antwoordde ik, maar ik ben pas 42 jaar, en kan wel 20 keer die trap op en neer hoor Toen ik de trap weer had opgeborgen, vroeg ze me nog wat te drinken met haar.

Ik vond dat een goed idee, want ik had toch niets anders te doen. Ze bood me een biertje aan, dat ik natuurlijk niet afsloeg. We zaten zo gezellig een half uurtje op de bank te kletsen, toen ze zei:Je mag me wel Janette noemen hoor. Het gesprek verliep erg gezellig, zodat ik wat meer ontspannen onderuit op de de bank ging zitten.

Ik legde mijn hand losjes naast me op de bank. Even later voelde ik haar hand voorzichtig tegen de mijne aankomen. Er ging een koude rilling door me heen, en ik merkte dat ik die aanraking niet onprettig vond. Langzaam begon haar hand de mijne te strelen. Ze pakte voorzichtig mijn hand. Ik voelde opnieuw een koude rilling over mijn rug gaan. Wat wilde Janette van me? Ik had in mijn fantasie er wel eens aan gedacht, om te vrijen met een meisje van 20, maar vrijen met een vrouw van 74 was me wel wat te dol.

Al hoewel me het idee om met een oude vrouw van ruim 74 te vrijen sterk tegen stond, voelde ik toch langzaam een vreemd gevoel zich van mij meester maken. Ik merkte dat ik ook haar hand streelde, en dat mijn hand langzaam langs haar arm omhoog ging. Ik probeerde het gevoel met alle macht te onderdrukken, maar het bleef, en werd zelfs sterker.

We leunden langzaam naar elkaar toe, en ik sloeg een arm om haar schouder, zodat mijn vingers haar grote zware hangborsten raakten. Ik streek met mijn vingertoppen over haar zware borsten. Ze schoof wat dichter naar me toe. Ik kon nu de geur van haar zoete parfum goed ruiken.

Het wond me op, meer dan ik voor mezelf wilde toegeven. Ik kon door de stof van haar truitje, en haar b. Ik merkte dat ik een erectie begon te krijgen. Janette legde haar hand voorzichtig op mijn broek. Ze moest mijn erectie voelen, dat kon niet anders. Toen ze voorzichtig met mijn penis begon te spelen, klopte mijn hart in mijn keel. Een vrouw van 74, die een man van 42 kon opwinden. Zoiets had ik in geen enkele fantasie kunnen bedenken. Eigenlijk had ik altijd gedacht dat vrouwen van die leeftijd totaal niets meer aan seks deden, maar daar moest ik dan nu toch op terug komen.

Langzaam draaide ze zich naar me toe, en begon met haar andere hand mijn bloes los te maken. Terwijl ze daar mee bezig was, verdween mijn hand onder haar truitje. Ik kon mijn opwinding niet meer de baas blijven,. Ik zou nu voor het eerst een bejaarde vrouw aanraken. Janette droeg een b. Ik voelde hoe haar zware borsten in haar b. Ik schoof mijn hand er onder, en tilde 1 van haar borsten voorzichtig op. Ze was zwaar. Ik schoof mijn hand er onder, en voelde de warmte van haar lichaam en haar borsten..

Ik probeerde haar borst uit de cup te halen, maar dat ging moeilijk, omdat ze erg zware hangborsten had. Na wat gewurm lukte het me om haar borst er toch uit te krijgen. Ik begon haar borst te strelen, kneep zacht in haar tepel. Haar borst voelde een beetje rimpelig aan, maar tja dat kan natuurlijk ook niet anders bij een vrouw van die leeftijd.

Eigenlijk vond ik dat best opwindend merkte ik. Laten we naar de slaapkamer gaan zuchtte ze. Bijden stonden we op, en ik volgde haar naar haar slaapkamer. Ze ging op het brede bed liggen. Voorzichtig ging ik er naast liggen. Onze handen begonnen elkaar weer te verkennen.

Ik voelde me steeds meer opgewonden worden, iets at ik tot voor kort nog totaal voor onmogelijk had gehouden. Zal ik me uitkleden vroeg ze me? Ik knikte. Terwijl ze zich rustig uitkleedde, keek ik naar haar. Zelf kon ik nog wel even wachten, want ik kon me immers veel sneller uitkleden dan Janette. Mijn penis was ongelooflijk stijf en hard geworden. Ik betrapte me erop, dat ik van haar veel sneller opgewonden raakte dan van vrouwen van mijn eigen leeftijd, of van mooie jonge vrouwen.

Janette had nu bijna al haar kleren uit, op haar slipje na. Opnieuw klopte mijn hart in mijn keel van opwinding. Ik hield het bijna niet meer.

Binnen 1 of 2 minuten zou ik hier met een 74 jarige vrouw in bed liggen vrijen. Bij de gedachte daaraan voelde ik een beetje zaad in mijn penis omhoog komen. Janette ging staan, en trok haar slipje nu ook uit. Ze was nu helemaal naakt. Natuurlijk ze zag er heel anders uit dan een jonge vrouw, maar misschien was het juist dat wat me zo op wond. Ze stond naast het bed. Haar grote zware hangborsten hingen naar beneden. Ze waren net als haar buik een beetje gerimpeld. Ze ging in bed liggen, terwijl ik me ondertussen snel uitkleedde.

Ik kwam naast haar liggen in bed. Ik moest haar aanraken, en voor ik het wist, had ik haar borsten weer vast. Ik had twee handen nodig, om 1 borst vast te houden. Ik begon haar tepels te zuigen, en er zachtjes op te knabbelen.

Daardoor werden haar tepels langzaam hard. Ik voelde haar lichaam bewegen. Haar hand pakte mijn penis vast, en begon er op doeltreffende manier mee te spelen. Voor het eerst merkte ik, dat ik het een super gevoel vond, dat Janette met mijn penis speelde.

Als ze zo door ging, zou het niet lang duren voor ik op een spectaculaire manier klaar zou komen. Ik wist niet wat me overkwam, om door een bejaarde vrouw zo opgewonden te worden. Met mijn andere hand streelde ik over haarrimpelige buik. Langzaam zakte mijn hand naar beneden. Ik voelde het bovenste deel van haar schaamhaar. Ik ging verder naar beneden, en voelde haar schaamlippen.

Ze waren net als haar borsten erg groot.

Oude oma s neuken xlxx azië

Van
kimmy_poesj_x3

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl