Neuken

Schoonmoeder wil neuken ik heb seks gehad met mijn beste vriend

Vrijdag 21st, September 2018 1:8:27 Am
[BANCHOR] tumbler erectie
Stuur een gratis bericht
naar merille8
Online
merille8
  • 44 jaar Vrouw, Krab
  • Felsen, Netherlands
  • Javaans(Basic), Telugu(Vloeiend), Javaans(Elementair)
  • Dierkundige, Immunoloog
  • ID: 6633685624
  • Vrienden: radoslav, Rick_Blaine
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 166 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Judith
Profiel bekijken: / 5713
Nummer: / +312636-167-84

Beschrijving:

Ik heb een hele hechte band met mijn schoonouders. Jo is 59 jaar en haar man Arie 63 jaar. Ik ben 10 jaar met INA en ik heb een heel goed huwelijk en kom niks te kort op sex gebied. Nu is het ook geen geheim bij ons dat zij geen sex meer hebben. Mijn schoonmoeder klaagt er vaak over tegen mij.

Maar daar kunnen wij niks aan veranderen. Ze is een beetje mollig ,maar toch nog een goed figuur. Het is een parmantige vrouw als je haar ziet lopen. De mannen kijken nog steeds naar haar. Als ik dan met haar alleen bent dan begint zij er steeds over dat ze dat zo erg mist. Het lijkt alleen maar dat het meer en meer erger word. Nu is het wel zo dat ik bij haar als ze iets te drinken inschenkt dat ik haar altijd even zo boven haar knie strijkt Dat vind ze niet erg en ik bedoel daar ook niks mee en dat doe ik ook waar mijn vrouw bij is.

Ik kom niet tot haar kruis en ze blijft dan ook staan. Ze zegt weleens dat ze het een fijn gevoel geeft ,en hoe graag wij elkaar mogen. Ik was een keer ziek thuis en Jo komt dan op de koffie voor de gezelligheid. Ik was net uit bed en liep nog in mijn slip. Ik zal net zelf een bakkie zetten, dat zij aan belde. Ik deed open en ze hobbelde achter mij aan. Loop jij no in je onderbroek? Ja ik kom er net uit,slecht geslapen. Ga maar lekker zitten dan zet ik verder koffie.

Ik ging op de bank en ze zette de koffie weer voor mij neer. Een beetje gebukt en automatische ging mijn hand weer van achteren tussen haar benen en streek ik haar weer langs haar dijen. Ze ging zitten en keek mij aan. JAN weet je wel dat ik dat heel plezierig vind. Hoe bedoel je mam? Nou dat geeft mij een heerlijk gevoel.

Zoals je weet hebben wij geen sex meer ,terwijl ik er erg naar snakt. O sorry mam , ik bedoel er niks mee hoor.

Nee dat weet ik en ik vind het fijn hoor als je het doet. Dan krijg ik toch nog iets in mij waar ik plezier aan beleef. Kijk de andere hoeven dat niet te weten ,dat het mij opwind Als ik het echt moet bekennen tegen jouw, dat ik er geil van word.

Ik stond op en gaf haar een zoen ,mam het spijt me zo. Ben je mal jongen en dat ik zo voor haar stond pakte ze mij in mijn kruis. Ik schrok even en trok terug. Lekker ,dat is zo lang geleden dat ik zo. We dronken de koffie op en we babbelde verder.

JAN je bent toch niet boos op mij? Nee mam natuurlijk niet, ik begrijp je wel. Je had er nog zoveel van kunnen genieten. Ja jongen ik ben bijna dicht gegroeid. Als mocht ik er maar een af en toe vast houden. Tussen ons ,zal ik een keer die van jouw mogen vast houden?

Ja maar LIA dan,is dat geen overspel. Dat hoeft ze toch niet te weten,gewoon even vasthouden. Nou weet je wat,denk er over na. Nou mijn gedachten gingen op volle toeren. Ik vind haar zo lief en wilde haar ook wel van dienst zijn. Ze zag me denken en kwam voor me staan.

Ze aaide over mijn hoofd en ik zat met mijn gezicht voor haar kruis. Ik pakte haar beet en liet mijn handen zo van achteren tussen haar dijen gaan.

Ja JAN dit bedoel ik, heerlijk als je mij daar aanraakt. Je mag ook nog wel iets hoger hoor,en ze ging iets met haar benen uit elkaar, Ik voelde mijn lul groeien en mijn handen schoven omhoog. Ik voelde haar slip en ze klemde mijn hoofd tussen haar handen. Ik voelde haar lichaam op en neer gaan van het ademen. Ze spoorde mij aan en ik ging nog hoger en bereikte haar naad. Zachtjes streelde ik haar billen. Ik hoorde haar kreunen. Ik keek omhoog en zei, mam wil je hem dan even vast houden?

Ze trok mij omhoog en ze liet haar hand in mijn kruis gaan. O JAN ,wat een harde pik heb jij. Ja mam dat komt door jou. Ze pakte hem beet en schoof mijn slip naar onder.

Mijn lul klapte eruit en stond schuin omhoog. Zachtjes trok ze mijn velletje op en neer. Ben jij ook zo geil JAN? Ja mam zeker weten ,mag ik aan je kutje zitten? Ja graag zelfs,voel maar hoe nat ik ben. Mijn vingers gingen tussen het pijpje door en voelde haar kale spleet. Drijfnat en mijn vingers gleden er zo in. Ja op mijn clitje graag JAN. Ze trok snel haar slip uit en ik kon nu goed zien en voelen dat ze nog een mooi strak en glad kutje had. O vinger mij even klaar JAN,lekker met je vingers erin en diep.

Ik vingerde haar en ze kneep haar dijen bij elkaar en ik wist dat ze al klaar kwam. Wat lief van je. Ze trok nog aan mijn lul en vroeg ,zal ik je af trekken? Ja lekker mam , toe maar. Ze ging op haar knieen en ik volde haar warme mond om mijn lul. Ik ga je pijpen ,dat vind ik zo lekker en geil. Ik stond daar met mijn lul vooruit en ik zag haar hoofd heen en weer schuiven over mijn lul.

Ik pakte haar hoofd en probeerde hem zo diep mogelijk in haar keel te krijgen. Ze pijpte als een wilde en ze kon er wat van. Het zal ook niet lang duren voor ik kom. Ze zoog als een beest en nu zal ik zo mijn zaad losen in haar mond. Ik waarschuwde haar maar ze knikte en ging door. Met een harde stoot spoot mijn zaad eruit en ze hield hem diep in haar mond en slikte als een malle alles door. Mijn pik werd slapper en ze bleef hem in de lengte aflikken. Ze kwam omhoog en keek mij tevreden aan Ze kuste mij en bedankte mij voor het pijpen.

Maar ze stond nog steeds met een druipende kut. Ze speelde met mijn pik en ik voelde dat hij alweer omhoog kwam. Ze zei niks en toen hij lekker hard was ging ze op de bank liggen en trok mij op haar. Kom JAN ,neuk mij een keer. Ik kroop op haar en kon mij niet meer inhouden.

Ik was zo geil en wilde nu alleen maar gruwelijk neuken. Met mijn lul vooruit zette ik hem tegen haar drijf natte kut aan. Haar lippen gingen van elkaar en mijn eikel werd er zo in gezogen.

O JAN ja neuk me hard ,toe maar jongen jij hebt het ook nodig. Ik duwde hem tot mijn buik in haar kut. Ze kreunde het uit en was ongeduldig.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl