Sex

Anale sex met vrouw hoe lang kan een vrouw zonder seks

Zaterdag 18st, April 2018 7:48:32 Am
[BANCHOR] cock selfie
Stuur een gratis bericht
naar lkhosting
Online
lkhosting
  • 48 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Bemelen, Netherlands
  • Javaans(Gemiddeld), Oekraïens(Basic)
  • Geoloog, Arrangeur
  • ID: 4588192356
  • Vrienden: ChinChamPan, demo_user4, borism1990
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 183 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Louise
Profiel bekijken: / 4439
Nummer: / +312759-241-69

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt. We kennen natuurlijk allemaal de horrorverhalen over anale seks. Dat het enorm pijn doet, dat je drie dagen niet kan zitten of dat alleen de man ervan kan genieten. Die fabels kunnen we hierbij meteen de wereld uit helpen, want als je de juiste voorbereidingen treft doet het geen pijn. Sterker nog, het kan juist heel lekker zijn.

Met deze vijf tips maak je je volgende backstage ervaring er eentje om nooit te vergeten. Op een positieve manier… Happy anal sex day! Welk ondergoed past bij jou? Zwangerschap-checklist: als je deze afvinkt zit je goed. Kom je inmiddels om in de me-time? Doe iets liefs voor een ander. Dit is pas echt een nuttige besteding van je extra tijd nu. Zes redenen om te investeren in lichtgewicht ondergoed.

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. Hiep hiep anus, het is vandaag anale seksdag! Duik die slaapkamer in en vier 18 april als nooit tevoren.

Gesmeerd Het is een open deur no pun intended , maar we blijven het benadrukken: gebruik veel glijmiddel. In tegenstelling tot de vagina, wordt de anus niet vochtig van zichzelf dus het is belangrijk dat jij hiervoor zorgt. Dit doe je door flink wat glijmiddel te gebruiken, uit een flesje of als extra een condoom met glijmiddel. Sowieso raden we aan om tijdens achteringang-seks een condoom te gebruiken voor de hygiëne. Je anus blijft een bron van bacteriën en die wil je niet verspreiden.

Bouw het langzaam op Als je net begint met billenseks, hoef je echt niet de eerste keer meteen all the way te gaan. Laat hem bijvoorbeeld eerst, tijdens de gewone seks, zachtjes tegen je anus aandrukken met zijn penis op een plagerige manier. Doe dit een paar keer en als je het gevoel hebt dat je zover bent, ga dan een stapje verder en laat hem een klein beetje in je komen.

Check ook de fijnste anale standjes. Pak er een speeltje bij In de voorbereiding naar achteringang-seks kun je ook gebruik maken van een sextoy. Een kleine buttplug is ideaal om mee te beginnen en je zo klaar te maken voor het echte werk. Het laat je langzaam wennen aan het gevoel. En dat is belangrijk want zeker als je je focus niet eerder op de backdoor lag, vergt dat enige aanpassing. Makkelijker gezegd dan gedaan denk je, maar daar is dus een klein trucje voor. Streel tijdens de seks je clitoris met je vingers, of gebruik hiervoor een vibrator.

Dit laat je ontspannen omdat je geniet van de stimulatie, wat weer een positief effect heeft op de seks. Communiceer Het is van belang dat je je grenzen aangeeft. Dit geldt voor gewone seks, maar ook voor anale seks. Zeker wat betreft het ritme en de snelheid. Voor hem is het vooral een heel lekker gevoel, voor jou is het belangrijk dat je eerst gewend raakt aan het gevoel. Hij kan in zijn enthousiasme te snel gaan, waardoor het voor jou minder fijn aanvoelt, als dit zo is geef het dan aan.

Anaal kan voor vrouwen heel lekker zijn, zolang het maar goed wordt uitgevoerd. Volg onze stappenplan. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl