Sex

Buiten sex locaties massage voor hem en haar

Zondag 4st, November 2017 2:21:4 Am
[BANCHOR] xvideosmofos
Stuur een gratis bericht
naar sdp2902
Offline
sdp2902
  • 40 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Gulpen-Wittem, Netherlands
  • Bengalen(Mooi zo), Engels(Vloeiend), Russisch(Gemiddeld)
  • Oncoloog, Verpleegster, Manager
  • ID: 7824669551
  • Vrienden: corali2006, quilter39
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 152 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Tammy
Profiel bekijken: / 5243
Nummer: / +312633-368-23

Beschrijving:

Laatste update 13 november door Mark Meijers. Zoals bij de meeste mannen, zal de gedachte van buitenseks hebben wel een keer of meer in je op zijn gekomen. Misschien is het de spanning, of het idee dat het de vrouw in kwestie erg opgewonden zal maken, of misschien is het gewoon iets wat je van je bucket list af wil kunnen strepen.

Wat ook de reden mag zijn, buitenseks hebben is een van de beste manieren om de seksuele spanning op te voeren. Je zoekt naar manieren om de slaapkamer om te toveren tot een stomend hete setting, maar misschien is de oplossing juist buiten de slaapkamerdeur te vinden.

De spanning om seks buiten de deur te hebben geeft op zichzelf al een adrenaline boost. De meeste mensen ervaren toch een lichtelijke spanning bij het idee zich bloot te stellen in het openbaar of betrapt te worden. Dit is juist één van de redenen waarom het zo goed voelt!

In dit artikel leer je: Hoe outdoor seks de seksuele spanning in je relatie kan vergroten. Een aantal van de beste plaatsen om seks buiten de deur te hebben. En de geweldige voordelen die het experimenteren met nieuwe dingen heeft op je seksleven. Om in enigszins wetenschappelijke termen te spreken: Se ksuele spanning is de sociale intensiteit die plaatsvindt bij een interactie tussen twee mensen, waarbij een of beide partijen een seksueel verlangen ervaart, terwijl seks op zich niet daadwerkelijk plaats hoeft te vinden.

Dat is een hele mond vol … dit is niet dubbelzinnig bedoeld. Seks buiten de deur hebben, laat de seksuele spanning stijgen en kan zowel jou als je partner uiteindelijk extra voldoening geven.

Het feit dat je seks buiten de deur gaat hebben is al voldoende om de seksuele spanning op te voeren en een adrenaline boost teweeg te brengen die ervoor zorgt dat jullie elkaar het liefst zouden willen bespringen. Deel ideeën met elkaar over de beste plekken om outside seks te hebben. Des te meer jullie er over praten, des te meer jullie er allebei naar zullen verlangen om het in de praktijk te brengen.

Seks buiten de deur is een van de beste manieren om te experimenteren en om de leiding te nemen. Het is op dit soort momenten dat je je realiseert dat je niet altijd hoeft te wachten tot het perfecte moment of de perfecte plaats.

Als man zijnde moet je zelf het moment creëren en ervoor gaan, waar je ook mag zijn. Lees dan eens het artikel over de beste plekken en manieren om een vluggertjes te hebben. Of het artikel waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe je een vrouw het beste op kan winden door middel van een erotische massage.

Oké, jullie zijn er nu klaar voor om seks te hebben op de meest geweldige plaatsen. Maar waar begin je? Hoe kies je de plek die op dit moment het best bij jullie past? Het is een goed idee om met haar te praten over waar jullie seks gaan hebben. Natuurlijk, het is helemaal geweldig als je het aan het moment over kan laten. Ze zal je zorgzaamheid waarderen. Ben je klaar voor de beste plekken om seks buiten de deur te hebben?

Hier zijn de 10 beste suggesties:. Dit werkt supergoed in een privé zwembad , maar is ook zeker mogelijk in een openbaar zwembad.

Dit kan superleuk zijn! En zoals eerder gezegd: een natuurlijke setting kan jullie helpen om in de juiste romantische stemming te komen mits je van dat soort dingen houdt natuurlijk. Als je echt indruk op de dame in kwestie wilt maken, kun je beginnen met een picknick onder de sterrenhemel om vervolgens te eindigen met een hete nacht, vol passie, in de buitenlucht.

Verlaat tijdens het wandelen het pad en waarschijnlijk vind je een rustig plekje voor twee. Wat er daarna gebeurt, is aan jullie ;-. Overdag is de kans veel te groot dat je gesnapt wordt door kinderen, parkwachters, of andere mensen en dat wil je niet. Sex on the beach is niet alleen een lekker drankje. Het is ook een spannend en leuk idee, waar velen goed van in de stemming komen.

Neem een goede grote handdoek of een zonnescherm mee om je mee te bedekken of achter te verschuilen. Kies een afgezonderde plek of een plek met weinig verkeer. Wat natuurlijk ook een erg goed idee is: sluit je avondwandeling op het strand af met echte passie.

En geniet van de adembenemende zonsondergang. Als dat niet romantisch is…. Nee, ik suggereer hier niet dat je het dak van je huis moet beklimmen. Maar, het wonen in een grote stad heeft serieuze voordelen, zoals de geweldige uitzichten die je vanaf een aantal woon complexen hebt.

En niet alleen het uitzicht is prachtig , het is ook een erg goede locatie voor seks. Meestal kun je je lekker laten gaan. Niemand die je hoort…. Zorg er wel voor dat je gebouwen kiest waar geen beveiliging aanwezig is, om beschamende onderbrekingen te voorkomen. Oh ja, en kijk uit dat je niet vast komt te zitten op het dak stop bijvoorbeeld iets tussen de deur.

Neem een dekentje mee voor comfort en een telefoon voor de juiste achtergrondmuziek. Beide zullen ook goed van pas komen als je per ongeluk wel vast komt te zitten en je wat langer dan verwacht op het dak zult moeten doorbrengen.

Houden jij en je dame van wandelen , kamperen , of in de natuur zijn in het algemeen? Dan is het combineren hiervan met wat passie en goede seks een erg goed idee voor jullie!

Tijdens het wandelen of wild kamperen zullen jullie zeker te weten een hoop geschikte plaatsen tegenkomen. Laat het voorspel maar beginnen! Om het moment extra spannend te maken, kun je tegen een boom leunen kijk uit voor stekels of uitstekende takken.

Duw haar tegen de boom, fluister wat stoute dingen in haar oor en begin haar rustig uit te kleden. Succes gegarandeerd! Wat is een betere plek voor hete seks dan in een stomend hete sauna cabine?! Zonder kleren, heerlijk warm en lekker glibberig. Een sauna heeft vele voordelen die voor de juiste stemming zorgen. Zo zorgt de sauna ervoor dat je je ontspannen voelt, gedachten makkelijk los kunt laten, en meer open staat voor elkaar.

Dit maakt de stap naar lekker intiem met elkaar zijn een stuk kleiner. Respecteer in een openbare sauna natuurlijk wel de andere gasten. Zoek een plekje op waar jullie even helemaal alleen zijn.

Beter nog is het om dit in een privésauna te doen. Kunnen jullie lekker je gang gaan! Je wilt niet dat één van jullie KO gaat natuurlijk. Blijf ook niet te lang in de sauna min. Het balkon, een erg romantische locatie voor extra adrenaline. En waarschijnlijk niet moeilijk om te vinden. Meestal krijg je er een geweldig uitzicht bij!

Maak het comfortabel met kleedjes, kussens, hangmatten, noem maar op! Een flesje wijn erbij en wat kaarsjes, en jullie romantische avontuur kan niet meer stuk! Het is vrij gebruikelijk om seks in de auto te hebben, maar heb je het weleens geprobeerd op de motorkap? Rijd naar een plek met een mooi uitzicht , buig haar over de auto, en ga aan het werk.

Een boot je is een ideale plek voor outdoor seks. Laat je meedeinen op het water in een mooie omgeving!

Dit is alleen aan te raden als je niet makkelijk zeeziek wordt of bang bent voor water. Anders kan het de stemming nogal verpesten. Een afgelegen waterplas is een goed idee voor stellen die wel outdoor seks willen hebben, maar bang zijn om betrapt te worden. Afgelegen waterplassen zijn minder druk bezocht en bieden een hoop intieme plekken voor een leuke seksuele ervaring.

En je kunt het weer zo romantisch maken als je wilt, met kleedjes, kaarsjes, hapjes en drankjes. Tja, daar houden vrouwen nou eenmaal van. Heren: Een gezonde relatie is voor een belangrijk deel gebaseerd op het durven proberen van nieuwe dingen. Als je nooit iets nieuws probeert, zal het vuur langzaam doven.

Zo simpel is het. Het verlangen om je open te stellen naar elkaar en te e xperimenteren met verschillende seksuele standjes, locaties en prikkels kan iedere relatie stimuleren, zowel fysiek als emotioneel. Wees niet bang om haar te vertellen dat je graag iets nieuws wilt proberen. Zo laat je haar zien dat je er belang aan hecht om je seksleven weer wat nieuw leven in te blazen en dat je dit wil doen door met HAAR op avontuur te gaan.

Wees niet bang om de controle te nemen. Jij bent de man en je moet in je relatie de leiding kunnen nemen. En dit geldt niet alleen voor het hebben van buitenseks. Laat het haar weten als je rollenspellen, speeltjes, dirty talk , of wat dan ook wilt proberen! Seks is als een speeltuin voor volwassenen. Het is de bedoeling dat je het leuk hebt samen.

Maar als je haar niet vertelt wat je wilt, dan zal ze ook niet weten hoe ze het je moet geven.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl