Sex

Leren broek sex hoe kan ik seks langer volhouden

Vrijdag 26st, Mei 2017 1:44:47 Am
[BANCHOR] klaarkomen wiki
Stuur een gratis bericht
naar ntc
Offline
ntc
  • 49 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Kimsverd, Netherlands
  • Koreaans(Basic), Japans(Bekwaamheid)
  • Botanist, Rechter, Advocaat
  • ID: 9266523323
  • Vrienden: Wilson1865
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 179 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Sharon
Profiel bekijken: / 6264
Nummer: / +312811-559-91

Beschrijving:

Een Uber stopt voor de deur. Drie jonge vrouwen — type influencer — stappen uit en lopen al telefonerend door de glazen deur van leer- en fetisjshop Mister B. Getekende wenkbrauwen, Vuittonnetje over de schouder, zonnebril blijft op. Ze spreken een Latijns-Amerikaans Spaans — en ze zijn ook zo weer weg. Mister B ­bedient vooral mannen, wordt vrij snel duidelijk. Tekenend is het bezoekje van de dames wel, zegt brand manager Tony de Wilde Hij is bijna tien jaar werkzaam in de Amsterdamse zaak, die nu ruim 25 jaar oud is en anderhalf jaar geleden naar de Prinsengracht is verhuisd.

Heel wat anders dan de groepen jongeren die luidruchtig lachend in de zaak kwamen toen we nog in de Warmoesstraat zaten. Niet echt leuk als je daar je jockstrap staat te passen. Het was een van de redenen voor de winkel om op zoek te gaan naar een stek op iets meer afstand van stroopwafels, wokconceptjes en stonede toeristen.

Voor de reputatie van de Warmoesstraat als dé straat voor de Amsterdamse leerscene betekende de verhuizing naar de Prinsengracht een verdere verschraling van wat eens een roemruchte internationale trekpleister was.

Alleen bars The Eagle en het ietwat verstopte Dirty Dicks houden er nog stand, net als RoB Amsterdam — ook een leer- en fetisjshop voor homoseksuele mannen. Het biedt ook kansen, deze plek is mooi. We hadden gerekend op een dip in de omzet door de verplaatsing.

Dat was ook wel even zo, maar het herstelde zich sneller dan verwacht. Het ging toch al niet slecht met de firma. Over twee weken bestaat de zaak in Berlijn twintig jaar, in Antwerpen is   Mister B vijf jaar geleden neergestreken. In Frankfurt, Kopenhagen, Zürich en binnenkort Boedapest zijn er conceptstores: winkels waarin het aanbod grotendeels van Mister B afkomstig is.

Dan zijn er nog eens negentien shop-in-shops, in onder meer het Poolse Poznan, Chicago en Johannesburg. Het leeuwendeel van de omzet waarover De Wilde niet in detail treedt komt van de groothandel. Mister B, kortom, is een instituut. Daar is ook het kantoor en de afdeling product development. Veel van het aanbod is van eigen signatuur. De winkel heeft een eigen glossy: Wings.

Die overigens verrassend — zo niet teleurstellend — braaf is. En Mister B organiseert onder de naam Damage regelmatig groots opgezette gay fetisjfeesten. In de winkel laten ze zich sowieso steeds meer zien, zegt medewerker Johan, dertien jaar werkzaam in de zaak. Zoals ook het bliksembezoek van de dames laat zien:   leather en fetisj zijn allang niet meer het exclusieve   domein van streng kijkende homoseksuele mannen met leren pet, jack, chaps leren broeken met blote billen en bromsnor.

Seks en fetisj spelen zich niet meer per se af achter gesloten deuren. In club Nyx, waar vooral jongeren komen, is het hartstikke cool om je outfit af te stylen met een leren tuigje — je post je nieuwe look gewoon op je Instastories. Fetisj is minder ernstig. De tijd dat het   absoluut not done was om rubber met leer te combineren, ligt achter ons. Tegenwoordig willen mensen vooral hun eigen unieke identiteit uitdrukken. Tien jaar geleden, als ik een keer uitging, was ik de enige in fetisj gear.

Nu heeft op een flink feest de helft van de bezoekers een tuigje aan of een leren band om zijn bovenarm. Dit is een trend gevoelige doelgroep die wil kunnen kiezen uit verschillende kleuren, niet alleen zwart. Een masker in neon is minder bedoeld voor een sekssessie. Mensen voor wie fetisj heel seksueel is, hebben niet zo veel met die frivoliteit.

Maar de ruimdenkendheid die er rondom fetisj is ontstaan, is voor iedereen fijn. Het strakke interieur van Mister B doet eerder Bijenkorf aan dan morsig.

Waarmee de vraag zich opdringt: moet fetisj niet ook een beetje sleazy zijn? De vorige winkel had dat sfeertje iets meer. Uiteindelijk wil je als klant op een prettige manier iets kunnen passen. Het verschil: aanraken mag! Het zijn er tientallen. Diverse materialen, variërend van de meer klassieke ontwerpen tot paardenlul, vuist, handgranaat en alien-penis — en van instapmodel tot maatje Grindrdate-van-je-dromen.

Er is steeds meer vraag naar. Ook heel populair: vibrerende toys, die op afstand bedienbaar zijn via een app. Deze techniek is echt pas het afgelopen jaar opgekomen, een ontwikkeling die de komende jaren absoluut een vlucht zal nemen. Net als te verwachten valt voor virtualrealityporno, waar wij op dit moment nog geen aanbod in hebben.

Nieuw ook is een hoekje met producten voor trans  mannen, zoals packers, waarmee je een overtuigende bobbel in je broek kunt aanbrengen die ook nog eens echt aanvoelt. Er is er ook een waarmee je staand kunt plassen. Medewerkers bij Mister B zijn ervaringsdeskundigen, met ieder zo zijn eigen voorkeuren. Wel zo handig voor wie uitleg wil, bijvoorbeeld over elektrische kuisheidskitjes — het meer geavanceerde werk.

De Wilde zelf, gesjeesd horecastudent, is liefhebber van rubber. Hij was ooit   Mr Rubber Nederland. Ik heb een leuk seksleven hoor, maar de behoefte om het allemaal te proberen, dat gevoel is er wel een beetje vanaf. Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright.

Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright parool.

Meer over Tony de Wilde lifestyle en vrije tijd samenleving Caspar Pisters. Meer PS. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Meldingen Hier kunt u notificaties beheren.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet.

Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Paroolredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u belangrijke informatie delen met Het Parool? Service Klantenservice Krant niet bezorgd? Mijn profiel Vakantieservice Adverteren Losse verkoop. Navigeer Archief.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl