Sex

Praten tijdens sex neuk me klaar

Vrijdag 24st, Januari 2017 6:27:45 Pm
[BANCHOR] slurp seks
Stuur een gratis bericht
naar harleysam1
Online
harleysam1
  • 29 jaar Vrouw, Leeuw
  • Atwingeling, Netherlands
  • Deutsch(Elementair), Portugees(Mooi zo)
  • Criticus, Internationale, Geofysicus
  • ID: 8767335142
  • Vrienden: reneknigge, hansk1950
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 183 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 1481
Nummer: / +312113-158-52

Beschrijving:

Haar penetreren alsof diep in de baarmoeder een goudklompje bevrijd moet worden, met het krachtige mannelijke gereedschap. Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt. Traditioneel gezien was het voor vrouwen de beste route naar een fijne toekomst, om een succesvolle man te trouwen.

Vrouwen bleven zelfs thuis bij hun ouders tot het huwelijk! Seks was dus slechts deels voor het plezier. Maar vooral bepaalde met wie je het deed, hoe je leven eruit ging zien. Vrouwen zijn kieskeuriger over de selectie van hun seksuele partner. Vroeger lag hun hele leven er dus vanaf, én de fysieke consequenties zwangerschap! Seks voor mannen, was en is nog vaak nog een statussymbool tegenover andere mannen. Mannen scheppen vaker op over hun aantal bedpartners, vrouwen scheppen eerder op over hoe lief hun vriendje was tijdens valentijnsdag.

We worden heel de dag confronteerd met beelden van knappe vrouwen. In reclames, in films, in magazines. Wij mannen zijn minder selectief. De gevolgen van seks zijn kleiner, en we raken meer geprikkelt door visuele stimuli. Mannen leven daarom vaker in schaarste als het aankomt op vrouwen in bed krijgen. Ze denken daardoor dat vrouwen a-seksuele wezens zijn. Of dat een vrouw slechts zin in seks heeft bij een perftecte stand van de maan, en je hebt haar complimentjes gegeven.

Vrouwen maak je opgewonden door andere triggers. Realiseer je dat vrouwen langzamer opgewonden raken, omdat ze niet enkel gestimuleerd raken door een plaatje. Dit is exact de reden waarom 50 Tinten Grijs het snelst verkochte boek allertijden is. Meer dan honderdmiljoen exemplaren zijn al verkocht. Pas jij deze tips toe, dan zal ze keer op keer terug willen komen voor een nieuw shot van jouw pleziernaald.

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe. Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt. Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket. Yang's peculiarity is that he is easily aroused. But also, he easily retreats. The female belongs to Yin. Yin's peculiarity is that she is slow to be aroused. But also slow to be satiated. Kijk maar naar dit onderzoek , en de tabel die ik er voor je uit heb gehaald.

Het is dus duidelijk dat zowel het voorspel als de seks gemiddeld afgeraffeld wordt. We gaan over tot de volgende behandeling. En vragen stellen is soms de beste manier om een vrouw te bevredigen. Vrouwen willen een man in bed die aan hun bewegingen, en gekreun kunnen aanvoelen wat ze lekker vinden. En om jou om te toveren tot Seksgod, heb ik hét hulpmiddel voor je. Een boek waarin je van A tot Z wordt meegenomen door alle aspecten wat vrouwen willen in bed.

Check alle info hier uit en wordt de Seksgod die vrouwen verlangen. Ik ben de straten van Amsterdam opgegaan met mijn vertrouwde cameraman en microfoon in mijn handen. Aanraken, zoenen , shirt uit, meer zoenen, bh, borsten, meer zoenen, broek, slipje, wel of niet beffen, neuken, klaarkomen, inslaap vallen.

De reden dat de dertien-in-het-dozijn-aanpak zo saai is, is ten eerste omdat vrijwel ELKE man deze aanpak heeft. Dus stop met het kijken naar Hollywoodfilms, waarin het altijd volgens de standaardmanier gedaan wordt. Laat haar nooit denken te weten wat de volgende stap zal zijn.

Zo blijft het altijd spannend en opwindend. Dit vacuüm van opwinding kan zij nu opvullen door zelf jou naar haar toe te trekken, of jou te smeken om meer.

Wat ik wel weet, is dat het tere bloemetje dat naast jou in bed ligt, wel ontzettend van het ruige houdt. Om vervolgens haar aan haar bovenbenen naar je toe te trekken en in haar in de juiste positie te zetten, zodat je haar diep kunt nemen. Met alle technologische mogelijkheden tegenwoordig, zijn we haast in staat om échte seks na te bootsen.

De sleutel tot mind-blowing seks, ligt hem zowel bij het fysiek stimuleren als bij het stimuleren van de gedachten. Voor vrouwen is psychologische stimulatie net zo belangrijk als fysieke stimulatie. Check hieronder de video en krijg van vrouwen te horen wat hun wildste sekservaring ooit waren.

Met bovenstaande video hebben we het puntje van de ijsberg hooguit blootgesteld…. Deze zullen ze je echter niet zomaar vertellen. Ik was eens aanwezig op een tantra cursus. Deze cursus duurde 11 dagen lang, we sliepen op een terrein met een groep van zo'n 30 mannen en vrouwen. In een groepje van 5 gingen we delen wat onze meest stiekeme fantasieën waren. Ik zat daar met één andere man, en 3 vrouwen. Ik vond het super spannend om te vertellen wat ik verlang. Vrij ruige en dominante fantasieën heb ik.

Ga er niet vanuit dat iedere vrouw wel 'hard geneukt' wil worden, en heb respect voor haar ook als ze meer rustig of preuts is in haar seksuele verlangens. Ook is het hebben van een fantasie geen garantie dat zij die fantasie ook wil leven. Het nummer één gevoel dat vrouwen willen ervaren, is begeerd te worden. Maar als vrouwen kaarsjes aansteken en in een warm bad met lavendelolie stappen om zichzelf van kop tot teen en hetgeen wat ertussen zit te verwennen ….

Maar dan zonder daadwerkelijk verkracht te worden natuurlijk! Dit is een rollenspel fantasie, geen werkelijk verlangen. Eén derde van de vrouwen denkt namelijk regelmatig over een trio hebben na. Zowel met twee mannen. Vanuit het oogpunt uit dominantie en begeerd worden. Als met twee vrouwen. Door de sensualiteit , het feit dat de vrouw dan in de meerderheid is en om de man van genot te doen genieten.

Hierin leer je alle obstakels die een vrouw kan hebben om een trio aan te gaan. En ze uit de weg te halen. Gedachten over een trio willen zijn namelijk één ding. Er werkelijk één hebben een ander. Trio regelen: 3 regels, 4 manieren en 5 tips om een trio te regelen. Als je je in spannendere gebieden begeeft, zorg dan dat je een stop-woord afspreekt. Bijvoorbeeld 'rood' betekent dat de seks compleet stopt, en 'oranje' betekent dat het niet nóg verder of harder moet gaan.

Als je naar extremere fantasieën gaat, heb je eerst een dialoog nodig met haar. Ga dit gesprek aan zodat je weet wat ze wil in bed. Maar vrouwen vinden het soms 10x leuker , als jij op dit moment keihard op de rem durft te trappen.

Zie plagen als een volumeknop waar jij aan draait, de ene keer zet je hem wat harder dan de andere keer. De ene keer wil je haar plagen, de andere keer tegen het randje van irriteren aanzetten, en dan wil je haar geven waarnaar ze smeekt. Maar pas op, dat het door jou gedraai aan deze volumeknop niet opeens stilvalt. Doe dit om haar op te winden, niet om haar te irriteren.

Als je denkt dat zij alleen opgewonden raakt als je haar zoent , aan haar borsten zit, of haar vagina aanraakt…. Maar spannender is misschien wel door één van de volgende ideeën toe te passen:. Als je haar enkel vóór en tijdens de seks begeert, dan schiet je jezelf met een dubbelloops jachtgeweer in de voet. Door dit te doen, hoef je de volgende keer misschien niet eens zelf meer het portier van de Maserati te openen, maar gaat deze vanzelf omhoog als je op haar afloopt.

Misschien vind je het cheap , maar speeltjes zijn een perfecte manier om wat variatie aan je arsenaal toe te voegen. Verras haar eens door plots een speeltje uit je nachtkastje te trekken, en daarmee langs alle gevoelige plekjes te gaan.

En aangezien je ballen, maar een beperkte hoeveelheid energie kunnen bevatten, moet het er na een tijdje uitkomen. Knoop die blinddoek over haar gezicht en zeg dat ze niet mag bewegen en haar handen langs haar lichaam moet houden.

Ga met de ijsklontjes over de plekken, waarvan jij vindt dat ze wel wat afkoeling kunnen gebruiken. Je geilheidsmeter geeft aan wanneer je klaarkomt.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl