Sex

Sex in vrouwengevangenis oudere vrouwen zoeken sexcontact

Dinsdag 9st, Maart 2018 2:12:12 Pm
[BANCHOR] nauthy buis
Stuur een gratis bericht
naar albakerjr
Online
albakerjr
  • 41 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Weydum, Netherlands
  • Maleis(Gemiddeld), Oekraïens(Bekwaamheid), Urdu(Basic)
  • Arrangeur, Geograaf, Beeldhouwer
  • ID: 5415929248
  • Vrienden: dwhitt, Agnesvonantz, Gubbien
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 155 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Priscilla
Profiel bekijken: / 1769
Nummer: / +312559-613-74

Beschrijving:

Op verdenking van het smokkelen van drugs wordt Emma veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf, die ze moet uitzitten in een nieuwe vrouwengevangenis waar zogenaamd een "liberaal" beleid wordt gevoerd. In werkelijkheid blijken de mannelijke en vrouwelijke bewakers hun gevangenen te beschouwen als hun sex-speelgoed, waarmee ze alles mogen doen. Door het experimentele karakter van deze gevangenis wordt er niet gelet op de manier waarop de gevangenen behandeld worden en heeft een stel sexueel gefrustreerde bewakers de macht in handen gekregen.

De vrouwelijke gevangenen worden volkomen naakt in hun cellen opgesloten en dagelijks geneukt, vernederd en geslagen. Het lijkt een nachtmerrie, maar helaas is het de afschuwelijke werkelijkheid. Het tribunaal van de bewakers beslist dat Emma een geboren sexslavin is met prostitutie fantasieën en dat het daarom het beste voor haar is haar ook zo te behandelen Is ze inderdaad alleen voor sex geschapen?

Nadat ze wekenlang door de bewakers geneukt wordt, wordt ze plotseling aangekleed en buiten de gevangenis vrijgelaten Het blijkt een valkuil te zijn. Terwijl de gevangenis directie laat weten dat gevange Emma ontvlucht is, wordt ze in het geheim weer teruggebracht naar de gevangenis.

Voor de buitenwereld bestaat ze nu niet meer. Ze is voor eeuwig aan haar perverse bewakers overgeleverd. Aangezien er geen ontkomen meer aan is besluit Emma er maar het beste van te maken. Wie haar ook neukt en welk gaatje ze ook gebruiken Aangezien er nooit meer een einde kan komen aan deze nachtmerrie kan ze er maar beter een mooie droom van maken Publishers Sombrero series: Zwarte Reeks. Artist: Erich Von Gotha.

Writer: Von Gotha, Erich. Publisher: Sombrero.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl