Sex

Sex met 13 jarige lekker hard neuken

Vrijdag 6st, Mei 2018 6:12:3 Am
[BANCHOR] sexy vervrouwelijking
Stuur een gratis bericht
naar glenbarr
Online
glenbarr
  • 38 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Westerbork, Netherlands
  • Turks(Elementair), Marathi(Elementair)
  • Militair, Paleontoloog, Tester
  • ID: 6588739886
  • Vrienden: krag, healer1956
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 172 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Renee
Profiel bekijken: / 3468
Nummer: / +312962-894-78

Beschrijving:

Als je jonger dan 16 bent, mag je in principe geen seks hebben. Je mag seks hebben vanaf dat je minstens 16 jaar bent.

Ook je bedpartner moet minstens 16 jaar zijn. Twee jarigen die met elkaar naar bed gaan, zijn dus niet strafbaar. Belangrijke voorwaarde is dat beide jongeren dit echt zelf willen en dat ze met hun volle verstand deze beslissing hebben genomen. Heb je als meisje de leeftijd van 14 jaar nog niet bereikt, dan wordt jullie vrijpartij met penetratie automatisch bestempeld als een verkrachting.

Het argument dat jullie hier beiden ten volle mee instemden gaat niet op. Volgens de wet is een jongere onder de 14 jaar niet in staat om een beslissing van die aard te maken. Tussen 14 en 16 jaar, spreekt men bij toestemming niet meer over verkrachting, maar over aanranding van de eerbaarheid. Dit is, net zoals verkrachting, een strafbaar feit. Strafrechtelijke vervolging, procedure en strafmaat zijn dan mogelijk.

Is de 'dader' minderjarig dan spreken we van een 'als misdaad omschreven feit' MOF en kan de jeugdrechtbank in principe tussenkomen. Als twee seksuele partners jonger zijn dan zestien jaar plegen beiden een 'als misdaad omschreven feit'. Het verschil in leeftijd tussen de twee partners mag niet meer dan 5 jaar zijn, en er mag geen sprake zijn van een machts- of vertrouwensrelatie vb: leerkracht, leiding in de Chiro, sporttrainer, Dit wetsvoorstel is voorlopig nog niet goedgekeurd, maar zal opgevolgd worden eens er een nieuwe regering gevormd is.

In principe zal er zolang niemand klacht neerlegt, niemand vervolgd worden. Maar, als minderjarige val je onder het gezag van je ouders. Je ouders kunnen hierdoor in principe beslissen of en met wie jij als minderjarige mag omgaan, een relatie hebben De Dienst Zedenfeiten zal dan onderzoeken of er een strafbaar feit gepleegd werd. Zo ja, dan kan de jongen of man vervolgd worden. Als niemand klacht indiende, is het geen goed idee om zelf als minderjarige naar de politie te stappen om te melden dat je beiden instemde met seks, want het blijft een strafbaar feit dat vervolgd kan worden.

Daarnaast kan ook de Bijzondere Jeugdzorg ingrijpen wanneer er door het seksueel gedrag van een minderjarige zelfs ouder dan 16 jaar sprake zou zijn van een problematische opvoedingssituatie POS. Bijvoorbeeld wanneer een minderjarige van 17 jaar in de prostitutie stapt, of wanneer een jarige een seksuele relatie heeft met een jarige man Soms verneemt de politie op een andere manier dan via een klacht strafbare feiten: als ze je betrappen op heterdaad als je bijvoorbeeld seks hebt in de duinen, in het park of in de auto of via de media Youtube, social media Dan kunnen zij beslissen je te vervolgen.

Tot slot verplicht de wet de burgerlijke stand om elke aangifte van een kind geboren uit een minderjarige moeder te melden aan het parket. Het parket zal op zijn beurt deze situatie melden aan het politiekorps in de gemeente van de jonge moeder. Bij grote politiekorpsen zal deze melding doorgegeven worden aan de jeugdbrigade of sociale dienst, sociale cel, Zij zullen de jonge mama een bezoekje brengen om na te gaan of er eventueel bijkomende hulp moet worden geboden.

Fara doet er alles aan om in deze Corona tijden bereikbaar te blijven via de gewoonlijke kanalen telefoon, mail en chat en tijdens de gebruikelijke openingsuren. Heb je nood aan een fysiek gesprek? Contacteer ons en dan zoeken we samen naar een virtuele oplossing. Wat zoek je? Inhoud Als je bent Strafbaar? Andere aanleidingen tot onderzoek. Als je bent Heb je als meisje de leeftijd van 14 jaar nog niet bereikt, dan wordt jullie vrijpartij met penetratie automatisch bestempeld als een verkrachting.

Seksuele meerderjarigheid verlaagd? Andere aanleidingen tot onderzoek Daarnaast kan ook de Bijzondere Jeugdzorg ingrijpen wanneer er door het seksueel gedrag van een minderjarige zelfs ouder dan 16 jaar sprake zou zijn van een problematische opvoedingssituatie POS.

Meer informatie?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl