Sex

Sex na keizersnee hoe spuit ik meer sperma

Zondag 28st, November 2018 10:1:24 Pm
[BANCHOR] desktop stripper
Stuur een gratis bericht
naar Chunnilal
Offline
Chunnilal
  • 46 jaar Vrouw, Krab
  • Anderen, Netherlands
  • Italiaans(Elementair), Japans(Geavanceerd), Hindi(Beginner)
  • Opticien, Geoloog
  • ID: 8328282587
  • Vrienden: XxWolfheartxX, jd_donnelly, blakeeeee
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 182 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Regina
Profiel bekijken: / 7214
Nummer: / +312965-758-56

Beschrijving:

Vanuit medisch oogpunt kunt u drie weken of zelfs een maand na de bevalling weer seksuele betrekkingen hebben. Dit kan afhangen van het type bevalling keizersnede , verlostang, enz. Het is altijd raadzaam te wachten tot de bloedingen gestopt zijn. De meeste koppels beginnen opnieuw met seks tijdens de eerste drie maanden, maar sommige wachten zes maanden of een jaar.

Het belangrijkste is dat beide partners er zich klaar voor voelen. Hoewel ook mannen na de geboorte van hun kind een lager libido kunnen hebben, zijn het in het algemeen de vrouwen die er meer last van hebben. Dit is te verklaren door verschillende factoren:. Het artikel lezen :  Uw lichaam na de zwangerschap. Seks na de bevalling kan pijnlijk zijn de eerste keren.

Praat erover met uw arts als die pijn blijft duren en heviger wordt, zelfs bij heel rustige seksuele betrekkingen, of als u slecht ruikend bloedverlies hebt. Praten is heel belangrijk in een relatie. Zeggen wat u voelt, wat u mist of waarom u minder zin hebt, is al een eerste grote stap om de intimiteit in de relatie terug te vinden na de bevalling.

Er zijn nog andere oplossingen om de zin in seks weer te doen toenemen:. Wij voldoen aan de HONcode, die staat voor betrouwbare informatie over gezondheid: Controleer hier. Home Glossarium Professionelen Ze praten over ons. Nederlands Français. De komst van een baby gooit het leven van een koppel helemaal overhoop. De rol van ouder neemt immers al snel de bovenhand in plaats van die van man en vrouw.

Daardoor kan de zin in seks afnemen. Welke factoren kunnen verklaren waarom men minder zin heeft in seks na een zwangerschap? Welke oplossingen zijn er? Vanaf wanneer kunt u weer vrijen na de bevalling?

De remmingen om seks te hebben na de zwangerschap Hoewel ook mannen na de geboorte van hun kind een lager libido kunnen hebben, zijn het in het algemeen de vrouwen die er meer last van hebben. Dit is te verklaren door verschillende factoren: Na de bevalling heeft de vrouw de neiging om zich meer moeder dan vrouw te voelen. Ze sluit zich op in een emotionele cocon waar haar baby, en hij alleen, haar een volledig bevredigend gevoel geeft.

Door de typische postnatale hormoondaling kan de vaginale afscheiding verminderen of zelfs stoppen. Door deze intieme droogte wordt seks pijnlijker voor de vrouw. Naast het probleem van de vaginale droogte kan de bevalling nog voor andere tijdelijke lichamelijke ongemakken keizersnede , episiotomie , litteken, intieme gevoeligheid, enz. De slaapkamer wordt dan vaak alleen gebruikt om te slapen. Nadat ze zich negen maanden dikker zag worden, heeft een jonge mama niet meer hetzelfde beeld over haar lichaam.

Het kan zijn dat ze het niet meer herkent en zich niet meer zo begeerlijk voelt als vroeger. Wanneer moet u een arts raadplegen? Hoe krijgt u weer zin in seks na de bevalling? Er zijn nog andere oplossingen om de zin in seks weer te doen toenemen: Postnatale revalidatiesessies helpen om de bekkenbodemspieren te trainen en opnieuw seksuele betrekkingen te hebben na de bevalling.

Met een glijmiddel wordt de geslachtsgemeenschap minder pijnlijk, vooral als u last hebt van vaginale droogte. U kunt rustig beginnen en langzaam opbouwen, door te beginnen met aanrakingen, liefkozingen en meer intieme strelingen.

Kies standjes die geen druk uitoefenen op uw gevoelige zones. Las wat tijd in voor u beiden, samen met uw partner, om elkaar opnieuw te ontdekken. Artikel opgemaakt onder toezicht van Dr Gautier Vandenbossche Publicatiedatum: Lees ook.

Gynandco is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden. Willekeurige artikels. De hormonen van de menstruatiecyclus. Zwangerschapsdiabetes: een verontrustend hoge bloedsuikerspiegel voor de baby. Neem je tijd om te genieten van de eerste keer. Facebook Youtube. Wettelijke vermeldingen Sitemap. Terug naar top Nederlands Français. Vrouwelijke ziekten.

Ze praten over ons. Terug naar top Newsletter. Door het voortzetten van uw bezoek aan deze site, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer weten.

Drang naar sex roodharige hippie

Van
lynnchronopoulo

Sex na keizersnee camwithher tv

Van
ronald-perry38

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl